Hayırlı olsun, güle güle kullan. Altındaki makinenin yarış pistlerinden fırladığını ve asfalt değil pist için üretildiğini hiç aklından çıkarma olur mu?
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Altındaki makinenin yarış pistlerinden fırladığını ve asfalt değil pist için üretildiğini hiç aklından çıkarma olur mu?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Hayırlı uğurlu olsun Melis kardeş.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşaallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım
iyi günlerde kullan
seyhandan sora çok dikkat et uçma yollarda
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hayırlı uğurlu olsun, grenajın yer görmesin
her zaman full korumalı binmeyi unutma
race makina her zaman çok dikkat ister
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
İnsanı gerçekten de kışkırtan bir alet.. yani resmen "beni hızlı kullan" diyor. Önemli olan buna karşı koyabilmektir. İnşaallah da başarılı olurum Tehlikeyi tehlike yapan HIZDIR , bunu unutmamak gerek....
kazasız belasız iyi günlerde kullan,
şans her daim seninle olsun.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
allah kaza bela wermesin...zaten 600'lük lerde yeteri kadar tatmin edici
Daha üst bi makinada sadece gazı sonuna kadar kıvıramazsın okadar
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
çok guzel makina hayırlı olsun kazasız belasız bınmeni dilerim
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle... Hayırlı olsun...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Güle güle kullan.Umarım kazasız belasız binmek nasip olur.Kaç model bu???Kasası biraz eski geldi bana ama güzel makine hayırlı olsun...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hayırlı olsun kardeşim..
nasılsa küçük cc de olsa motor kullanmışsın tecrübende var
yazılanlar senin gözünü korkutmasın..
gaz elinde fren elinde sen olmazsan ayakta bile duramayan bu bebek senle yollarda çiçek açar..
birçok insanın korkup kullanamadıgı bu makınaya yakışıyorsun ..
sana helal olsun tebrik ediyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Hayırlı uğurlu olsun, aman dikkatli bin..Allah kazadan beladan kem gözden korusun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun arkadasım tekerın duz bassın
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
meliss hayırlısı olsun kazasız belasız motor sana sen motora güzel uyum sağlamışsınız ikiniz bir bütün olmuşsunuz hiç ayrılmayın dilerim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Hayırlı uğuru olsun rüzgarın bol frenlerin iyi tutsun
hayırlı olsun yolun açık olsun
Hayırlı olsun yakışmış valla race ve üzerinde bir bayan pek alışık olunan bir durum değil onun için biraz dikkatli bin. Allah kaza bela vermesin. Artık saçlarını savurursun rüzgara karşı
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)