Bugün Bende Hakkın Rahmetine Kavuşuyordum Arkadaşlar.....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
aman dikkat cok geçmiş olsun..
[B]All this pain is an illusion[/B]
-
geçmiş olsun
kazasız sürüşler herkese bundan sonra
-
cok geçmiş olsun.ii yırtmışsın .ama her zaman bu kadar sanslı olamazsın
haberin olsun
-
Hele bi soluklan yeğenim Geçmiş olsun. Gözünü yoldan ayırmamak işte bu yüzden önemli.
-
geçmiş olsun hacı.................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Çok Geçmiş olsun...
-
harun 'harun ah harun ne diyeyim sana allah(c.c)korumuş yinede helal olsun'ki sıyrıldın.
mesajın süper sürat akıllı sakin sakinçözmüşsün zaten sevgili kardeşim...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
geçmiş olsun. kazasız belasız sürüşler...
-
Mersin İl Temsilcisi
çok benzerini ben de yaşadım. mersin de adnan menderes bulvarından babil yoluna dönüş virajında. ama benimki arkamdaki arabanın beni sıkıştırmasıydı. ben de yatırdım. ama bu konuda beni ve motosikletimi kurtaran en önemli şey : KORUMA DEMİRİ + KASK + ELDİVEN + DİZLİK
Kardeşlerim, korumalıksız çıkmayın yola. gerçekten de ölüm hiç de uzak değil. ya da sakatlanmak, işinizden olmak ve SEVDİKLERİMİZİ ÜZMEK...
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
çok benzerini ben de yaşadım. mersin de adnan menderes bulvarından babil yoluna dönüş virajında. ama benimki arkamdaki arabanın beni sıkıştırmasıydı. ben de yatırdım. ama bu konuda beni ve motosikletimi kurtaran en önemli şey : KORUMA DEMİRİ + KASK + ELDİVEN + DİZLİK
Kardeşlerim, korumalıksız çıkmayın yola. gerçekten de ölüm hiç de uzak değil. ya da sakatlanmak, işinizden olmak ve SEVDİKLERİMİZİ ÜZMEK...
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...
arkadas cok haklı gecenlerde adanada olan kazayı hatırlayın
abimiz sakatlanmıştı(yine kötü oldum)
-
geçmiş olsun yoorum.80'i geçmezsin sanırım artık.
-
gecmis olsun... işte hayat.. bazen goz acip kapayincaya kadar gecer diyorlar ya, iste oylesinden bisey, azrail bi yoklamis... Allah korusun...
dizlik kullanmadigim 3 seferde de yere yapistim, gecen gunlerde cok aptalca bi kaza yaptim ve diz kapagim mahvoldu.. 3 gun oynatamadim... simdi belki de ameliyat olacagim... hala daha iyi degil...
ihmali affetmiyor, tedbirli olmak lazim, ha canim cok yandi, sakatlandim, direksiyonum yamuldu, yeni aldigim grenaj kırıldı, vs vs... yine de biniyorum, binecegimde ama bu sefer her zamanki gibi full koruma... iyi ki kafamda kask vardi yoksa o da patlardi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
çok geçmiş olsun, bu gibi olaylar bazen benim başıma da geliyor
çok dikkat etmek lazım, bir an gözü yoldan ayırmakla bişey olmaz diyoruz ama işte ne olursa o anda oluyor zaten...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Geçmiş olsun
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
-
çok büyük geçmiş olsun yaşananlardan ders çıkarmak lazım allaha emanet ol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Çok geçmiş olsun.En sol şeritteyken nasıl kurtarmışsın hala anlayamadım ama can havliyle motoru nasıl yatırmışsan artık Ama böyle kurtarmalar iyidir aslında,insanın aklını başına getirir.Bende dün gece çevreyolunda 110 la giderken sağ aynamın biraz aşağı baktığını gördüm.Elimi bırakıpda ayarlamak istemiyorum bi yandan da aklım takıldı sürekli gözüm onda.Önümdeki kamyondan bir kağıt parçası düştü ve ben direk üstünden geçtim önüme değil aynaya baktığım için.Önemsiz geliyor değilmi ?Ya o kamyonun düşen kasa,karton vs olsaydın ??? O hızla düşünemiyorum bile. Boş ve uzun yolda dikkatler daha çok dağılıyor anlıycağınız.Kazasız günler herkese.Ben bir İzniğe gidip geliyim bu arada dikkatli dikkatli
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
büyük geçmiş olsun. artık bir horoz mu tavuk bi şey kurban et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)