geçmiş olsun akıllanmışsındır artık bir daha hız yapmazsın hemde bilmedigin bir yolda,
tekrar geçmiş olsun kardeş.
geçmiş olsun akıllanmışsındır artık bir daha hız yapmazsın hemde bilmedigin bir yolda,
tekrar geçmiş olsun kardeş.
98 Beygir.....
geçmiş olsun türkiye yolları malum her zaman dikkati elden bırakmamak lazım...
Aman kardeşim dikkat et ne zor bizim işimiz yaa...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum çok naziksiniz sağolun....
ben sunu ogrendim her motorcunun ilk kazasi yada yada bu olemle yanyana gelip hicbisey olmadan siyrilip kalkmasi icin allah her motorcuya 1 sans wermis onu kullanmissin bende kullandim bakalim diger kazalrda neler olucak=/
imzam yok parmak bassam olurmu
allah yardımcın olmuş tekararını yaşamassın inşallah
geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun,aman abi sakinleş,bi bardak soğuk tuzlu ayran iç..düşünmemeye çalış..
buyuk gecmıs olsun kardes..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
kafanızı bir saniyeliğine bile başka bir yere çevirmek çok sakat.helede 130 km gibi yüksek bir süratte.Artık önüne ne çıkarsa Allaha emanet.Genelde bunu biz motorcular km'yi kontrol etmek için hepimiz yapıyoruz.Kimisi bunu süper sportta 300 km. hızda yapmaya kalkıyor ve kendini ötede buluyor malesef.
itina ile kaza yapılır
geçmiş olsun allah korumuş
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Çok geçmiş olsun kardeşim, verilmiş sadakan varmış, demek ki gözü yoldan ayırmamak gerekiyormuş.. Bundan sonrası için kazasız sürüşler inşallah..
geçmiş olsun kardeş : ben de bu gün bir hatunu keseyim derken bir arabanın altın da kalıyordum iyi mi
Bilinnmeyen yolda sürat yapmamamız laızm. Geçmiş olsun.
Okan ACAR
geçmiş olsun hocam. Hepimize ders olur inşallah. Bizimle bu kötü anını paylaştığın için teşekkürler. Seyir halinde iken sadece yola konsantre olmamız gerektiğini hatırlattın.
saydılar,
Veni Vidi Vici
Geçmiş olsun, Allah tekrarını vermesin, başınızdan geçen için ne denir bilirsiniz...! ''Verilmiş sadakanız varmış'' eeeee. siz anladınız.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Bilirim oyle anları 2 saniye icinde 1ooo tane seneryo gecer aklından.gecmiş olsun bu da sana tecrübe kazandırmış
Geçmiş olsun. Eğer bu olayı burada rahatça anlatabiliyosan , demek ki şansın varmış...
Geçmiş olsun. Arkadaşımızın başı viraj larla dertte bugunkü gezidede tepe inişindeki tam u olan viraja hızlı girince bi an karşısında bi araba buldu son anda kurtardı İşallah bu sonuncusu olur tekrar geçmiş olsun
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)