Oo mayısta mt olarak baya bi kayıp verecez anlaşılan
Oo mayısta mt olarak baya bi kayıp verecez anlaşılan
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Kardeşim wallaa acaip üsüldüm ! Hele ki benm almak istediğiim bi motor un satıldığını görünce daha bi üzülüyorum :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yok abi ben 20 yaşındayım ama biraz yaşlı gösteriyorum
Sende taktın benim yaşıma haa
Arkadaşım ben askerde de olsam içimdeki motosiklet aşkı hiç sönmeyecek
Diğer mesaj yazan arkadaşlara da teşekkür ederim
Hayat o kadar güzel olsaydı insanlar doğarken ağlamazdı...!::angry2::
Arkadaşım ben askerde de olsam içimdeki motosiklet aşkı hiç sönmeyecek
Sana içindeki motosiklet aşkını söndür diyen yokki.Hayırlısı ile git gel yine alırsın.Önemli olan can sağlığı.Motosikletini askere götürecek halin yok ya.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hayırlısı olsun. Şimdiden hayırlı teskereler. Askerden döndüğünde istediğin motoru alırsın inşallah.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motosiklet kolay kardeşim, taksitle falan bişeyler alırız.Hele sapasağlam askerliğini bitir gel...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
vala 20 yasından buyuksun sen bırak sımdi nereye dustun nereye
ya neden benim haberim olmadı ya
5 verirdim üstüne üstlük
kolay degil valla bende sattım iki gün bisiklete talip etttim ama olmuyo motorun yerini tutmuyo bende kankamın 150 zatını aldım şimdilik ona biniyorum ama onuda satıcam ve tabi sonra da alıcam bi cbf 150 artık, hayırlısı ilee
98 Beygir.....
motoru sattığına deilde askere gittiğine üzülmen lazım, 15 ay yapıp gelicem die düşünüyosun ama o 460 gün 1460 gün gibi gelicek sana.. şimdiden geçmiş olsun
bu kadar üzülme askerden dönünce daha iyisini alırsın.
hayırlı teskereler
vazgeçme
üzülme aarkadaş... inşallah daha iyisine (hyosung) sahip olursun. askerden sonra
Valla ani oldu bilsem sana haber verirdim
İnşallah istediğin motoru alırsın
Baba ben askere gittiğime neden üzülüyümki vatani görevimi yapıp gelecem hayırlısı ile,ayrıca güzel teselli veriyosun sağol
Sağol abi inşallah öyle olur tabi herkes için
Teşekkür ederim abi sağol
Çok sağol abi inşallah (hyosung) olur
Sağol abi teşekkür ederim
Hayat o kadar güzel olsaydı insanlar doğarken ağlamazdı...!::angry2::
Üzülme mustafa abi, bak abimde paşa paşa yapıyor askerliğini, yani paşa paşa derken er olarak yapıyor sende yaparsın inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)