çok saol erol abi kesinlikle daha dikkatli olucam bu aralar cukurlar seviyor beni
çok saol erol abi kesinlikle daha dikkatli olucam bu aralar cukurlar seviyor beni
çok geçmiş olsun kardeş .... geçen sene bende motoru daha aldığım ilk hafta aynı şekilde çukura girdim ve sıfır motorumu yerde sürükledim evet belediyenin sorumsuzluğu ama bende senin gibi belediyeye gittim başkanla konuşmak istediğimi başıma gelen olayla ilgii demeci zabıtaya verdikten sonra söyledim zabıtanın cevabı başkan çok meşgul sonra gel oldu
zabıtaya attığım kafa darbesi ve ortalığı birgürültü kaplaması sonucu başkan odasından çıktı ve ben ona derdimi anlattım aynı gün çukur kapatıldı
ama yavaş olsaydım kesinlikle düşmeyecektim bunu öğrenmiş bulunmaktayım
yanisi dikkat dikkat dikkat
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
geçmiş olsun allah korumuş
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
geçmiş olsun allah beterinden korusun...
çok sagolun arkadaslar
@hmedim aklıma gelmedi diil ortalıgı karıstırıp baskanınıda zabıtasınıda dıe gucum yetermıydı bılmıyorum gercı bunlar boş işler bence işyerinden kaynaklanan ufak bi çevrem var sesimi her türlü duyururumda ehliyet yok işte her turlu ben suçlu olcamı bildiim için . . . ..
öymen gecmiş olsun su zabıtayı yanına alda onu motosikletle o cukurdan bi atlatalım bakalım bişey oluyormuymus
bende bir anlık sinirle yapmıştım zaten ama gel gör ki benim ehliyetim ve diğer evraklarım her zaman tamamdır yani devlet karşısında kendimi suçsuzken suçlu bırakmaktan herzaman kaçınırım...
boşver sen en iyisini yapmışsın en kısa zamanda ehliyetinide al biliyosun bu çok önemli
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Kardeşim geçmiş olsun.
Ne kadar suçlu olursan ol, oraya çukur açıp, uyarı levhası koymamak da suçtur.
O çukurdan metrelerce geride belirtici işaretler konulması, ok işaretleri ile şeridin yan tarafa alınması ve çukurun etrafının kapatılması gerekir.
Daha geçtiğimiz haftalarda açılan bu çukurlarla ilgili acı haberler duyduk.
Hala akıllanmayacakmıyız yahu.
İstanbul belediye başkanının logar kapağı nedeniyle hala başı belada ama aynı tas aynı hamam devam ediyor.
İnsan hayatı ne kadar ucuz benim canım ülkemde.....
dostum çok geçmiş olsun umarım butür kazalrdan belediyeler ders alırda daha fazla can yanmaz allah kimsenin başına vermesın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
birazda olsun suçun var burası türkiye sabah yol olduğu yerde akşam tarla oluyor malesef çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun arkadasım..bizim iş yerının onune logar kapağı koydular..bii türlü kapak koymadılar..beledıyeyı arıyoruz adresi alıp yarın gelırız diyorlar.öyle böyle derken takmadılar.3hafta felan salladılar..kocaman cukur.en sonunda artık yalana başvurduk..ne yapalım..aradık ılgılı yerı .sizin kapağını takmadığınız cukura arabamız düştü ve lastık tampon jant felan dağıldı dedık.ve noter cağırıp rapor tutturuyoruz dedık.kızarak kapattık telefonu.1 saat geçmeden hemen geldıler.elınde telsız olan adam yana yana araba nerde dedı..bende dayanamadım.araba felan yok dedım.hemen amırıne anons yaptı amırım araba yokmus cok şükür dermişçesine.ve sonra kapağı takıp gıttıler..iş boyle bazen yalan bazen doğru
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Çok geçmiş olsun.Belediye çalışanları insan değerini bilmiyorlar ama.Geçen istanbulda biryerde aynı olay oldu 1 kişi hayatını kaybetti.sonra önlem aldılar.Yani birimi ölmesi lazım belediye veya o çukuru açanlar bir levha koymaları için.Ülkemizde zaten kalıcı olan bir olay insan değeri öldükten sonra değerleniyor.Tekrar geçmiş olsun...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
Karayollari kanunu geregi yollardaki calisma ve kazilar ikaz ve tabela lar ile soforleri uyarmalidir. Aksi durumda usulsuzluk ve ihmalkarlik sucu olarak kabul edilir. Yolda cukur var ve fotograf ile bunun ikaz olmadigini ispatlarsan , hic bir masraf yapmadan savciliktan Kamu davasi acabilirsin motorundaki hasari ve saglik sorununu da ekleyerek tabiki. Devlet sana cevap vermek zorunda sen davadan cekilsen bile kamu davasi oldugundan Savcilik davaya devam eder. Madem 3 gunluk iznin var git bir dilekce ve ek raporlar ve resimler ile savciliga basvur. Olayda bir sucun yok yolda isaret yoktu ve sen cukura dustun, o "araba ile girdim bir sey olmadi diyen" memurun da sicil numarasini al dilekcene ekle. Sonrada bir kopyasini al o memura goster.Bir daha cok bilmislik yaparmi bak gorusun.
Bu kadar sorumsuz bir sistem zaten hic bir yerde yok. Cukur, yama ,delik ,borular der iken yollarda engelli kosu parkuru havasini veren tek ulkeyiz zaten.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Çok büyük geçmiş olsun. Dakika düşünmeden dava aç diyecektim ama, sen de ehliyetsiz geziyorsan yapacak birşey kalmamış...
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
geçmiş olsun kardeşim allah beterinden korusun bu belediyeler yüzünden canımızdan bile olacağız.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
geçmiş olsun kardeş,ALLAH beterinden esirgesin.
gecmiş olsun arkadas...biraz daha dikkatetmemiz lazım.biraz daha dikkat lütfen
Arkadaşım geçmiş olsun azda olsa ufak yaralanmalarla kurtarman büyük bi şans senin için ama belediyenin yaptığı hata bilindik bişey fakat senin ehliyetsiz olman bence en büyük hata.Ben bizim MT'de bu şekilde ehliyetsiz kullanıcıların olmasını anlayamıyorum arkadaşlar.EHLİYET EMNİYET YAVF
geçmiş olsun allah bidaha kaza vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)