Kaza ve ehliyet...(KAZA YAPTIM)
Reklamlar
-
Arkadaşlar perşembe akşamı saat 9 da Taksimde Honda crv jipe çarptım klasik tabi adam göre göre önüme çıktı...
Suçlu kimdi peki canıma kastedenmi yoksa ehliyetsiz benmi tabiki ben...
Arkadaşlar sertifikamı alalı 7 ay oldu ve gidip karakoldan ehliyetimi almaya üşendim sonuç:adamın 3000 ytl zararı ve benim motorum hasarını ben ödicem.
motorda çok bişi yok sinyalim ve kafa granajım kırıldı.
ARKADAŞLAR EHLİYETSİZ DOLAŞMAYIN ADAMLAR CANINIZA KASTEDSE BİLE SİZ SUÇLU OLUYOSUNUZ.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Reklamlar
-
bunu anlaman biraz pahalıya patlamış
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Salih geçmiş olsun..
Bu yaşadığın ehliyetsiz herkese ders olur umarım ....
-
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
geçmiş olsun keşke karakola sertifikanı bıraksaydın
yinede sana bişey olmaması sevindirici
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Hocam sende varya bile bile bana cezayı kesin demişsin ha.
Neyse cok geçmiş olsun.
Soda Ayran Cool
-
hehh sunu bileydin..burasi turkiye ve motorsikletliysen direkt suclusun..neyse gecmis olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
-
Salih geçmiş olsun kardeşim ya hakkaten nerdesin sen 7 aydır.Artık akıllanmışsındır heralde şu badireyi atlat beraber gidip alalım ehliyetini...
-
ehliyetini almayıp da motor kullanan arkadaşlara örnek olsun... sanada geçmiş olsun.
-
cok gecmiş olsun bendede ehliyet yok ama ne yapalım kanunlar işte bende seneye ehliyet ala bilcem allah bütün motosiklet.net ailesini bu tür kazalardan korusun tekrar gecmiş olsun
-
Çok geçmiş olsun..sana baya pahalıya patlamış bu kaza
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Bir musibet bin nasihatten iyidir
-
çok geçmiş olsun kafana takma para ödenir gider yeterki san bi şey olmasın
-
Dua et canında birşey yok. Olan motosiklete olsun varsın paran gitsin.
Ama ehliyetini almaman büyük ihmal
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
-
Ben size sadece geçmiş olsun diyeceğim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Defalarca uyardık, uyarmaya da devam edeceğiz. Bundan sonrası siz arkadaşlarımızın kendi bilecekleri iş. Geçmiş olsun.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
geçmiş olsun dostum.allah beterinden saklasın.mal canın yongası ama can daha tatlı.
BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ
-
Arkadaşım çok geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici boşver herşey insanlar için sıkma canını.Sevgiler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
çok geçmiş olsun tamda üzerine geldi .Eşim hadi canım yolda kullanırsın artık die beni yola çıkmaya zorluyor bende ,ehliyetimi alana kadar imkansız diyorum,zira bana çarpsalar ehliyetim olmadığı için bana olur olan .Buyrun işte...
Tekrar çook geçmiş olsun
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)