vala yazık etmısın yanı cıkcık.ne dıyelım gecmıs olsun
vala yazık etmısın yanı cıkcık.ne dıyelım gecmıs olsun
Ehliyetsiz olarak trafiğe çıkmak,kaza nasıl olursa olsun suçu size yüklemez...Ehliyetsiz araç kullanmak ayrı bir suçtur...Ama kazada hatanız yoksa size ayrıca bir müeyyide uygulanamaz ! Kaza yapan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum ! Trafik sigortan,eğer rapor tutturduysan karşı tarafın hasarını ödeyecek limitte...Sadece kendi hasarını karşılarsın ...EHLİYET ALALIM...SERTİFİKALAR EHLİYET YERİNE GEÇMEZ...EHLİYETİMİZİ VE RUHSATIMIZI HEP YANIMIZDA BULUNDURALIM !!!
nasıl yani trafik sigortam ödemi karşı tarafı?kesin bir bilgisi olan varmı arkadaşlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Çok gecmiş olsun en azından arkadasların dediği gibiğ senin ve benim gibilerine örnek olsun bu ay içinde karakoldan ehliyetimi gidip alacağim 3 aydan berıde benımkısı beklıyor
geçmiş olsun ama 7ay içinde hiçmi yolun düşmedi
allah bununla geçmiş eylesin kardeş sıkma canını cana gelen mala gelsin. ayriyeten tarfik polislerinin tuttuğu kaza zaptı, alkol muayane zaptı, araç kaza yerindeki detaylı fotoğrafları, siğorta poliçen ve ruhsatınla siğortanı yaptırmış olduğun firmaya başvurup gerekli incelemeler yapılddıktan sonra sanırım haklı görüldüğün takdirde siğortan karşı tarafın hasarını ödeyecektir. detaylı bilgiyi siğorta şirketinden öğrenebilirsin
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
arkadasım gecmiş osun.hani bir ata sözü vardır ya bir müsubet bin nasihattan daha iyidir...
Dostum Geçmiş Olsun.
Bazı şeyleri farketmek , bizlere gerçekten oldukça pahalıya patlıyor...
Geçmiş olsun ehliyetin yoksa % 100 suçlu duruma düşersin....
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
off feci durum... gecmis olsun salih...
bu sitedeki üyeligimin ilk gününde , ilk mesajimi sana atiyor olmam hem kötü hem de iyi bir durum sanirim...
ben de ehliyetimi kaybetmis , yenisini cikarmamistim.. üsenmemek gerek(mis)!!
Geçmiş olsun.arkdaşlar eğliyetsiz çıkmayalım trafiğe pahalı bir şey değil lütfen herkez alsın...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
Salih geçmiş olsun.
sen eski üyesin. bunları bilen adamsın. neden bile bile lades diyorsun?
neyse sende birşey yok ya, en önemlisi o.
tekrar geçmiş olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçmiş olsun...
Sen ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yersin, eğer suç karşı taraftaysa o da paşa paşa karşılar masrafları... Rapor tutturduysan tabii...
Ben de ehliyetsiz kullandım bir dönem, hatta uzun bir dönem ama elindeki dosyayı karta çevirmemenin mantıklı bir açıklaması yok be hocam... Millet dosyayı alıncaya kadar akla karayı seçiyor...
...Sergerdan...
Suçlu olan motosikletli değil her zaman.
Arkadaşımız ehliyetsiz motora bindiği için asıl suçlu kendisi, bunu da kabul etmiş.
Biraz pahalı bir ders olmuş ama olsun. Bir çocuğa ya da bir başka birine vursaydın cinayet işlemiş gibi yargılancaktın. Ehliyetsiz bindikten sonra arabalar bilerek arkadan çarpsa yine siz suçlusunuz.
Neyse geçmiş olsun. Umarım son kazan olur arkadaşım.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Çok geçmiş olsun,önemli olan sana birşey olmaması.Ehliyetsiz gezen arkadaşlara'da ders olması gereken bir örnek..
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
bonnie&clide arkadaşımızı tüm üyelere örnek bir davranış sergilediği için sitenin ufak bir ödül ile ödüllendirmesi lazım herkezede örnek olur bu davranış....
Bundan 7 sene önce bir gazla srad almıştım tabi ehliyet falan yok deli gibi yollardayım deli cesareti ve cahillik otobanda birden önüme kıran bir yancı ( otobana girip devamlı makas atmaktan başka bir şey yapmayan motorsikletli görünce ya onun peşine takılıp rahatsız eden yada üzerlerine kıran) ve sonuç malum neyse polis gelmiş ben hatırlamıyorum 80 metre falan sürüklendim sonuç hastahanede kaldım kaburgalarım ezildi kolum kırık ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yedim ehliyetsiz olduğum için 8/8 suçlusun mahkemeye çıktım. Tüm cezaları ödemek için motorumu satmıştım hemde yok parasına.
Geçendede yine böyle bir olay geldi başıma mopetliye vurdum hatta sitedede paylaştım ehliyetim olduğu için karşı tarafın hem ehliyeti hemde plakası yoktu heliye motorun tüm masrafları ve kendi cezaları yaklaşım 3000ytl...
Şİmdi değermi 300ytl verip bir ehliyet almamaya?????
TEBRİKLER bonnie&clide.....
Kaskım Takılı, Farım Açık
Saolun arkadaslar,ben zaten yaptigimin hata olduunu biliyorum,ben sadece yeni basliyan arkadaslara ornek olsun diye paylastim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)