gecmis olsun allah korumuş seni
cok gecmiş olsun kardes.allah hepimizi bole kasap sürücülerden korusun.kazasız sürüşler
çok büyük geçmiş olsun
ucuz atlatmışsın kardeş allah beterinden korusun
bu hayvanın plakayı verde icabına bakalım toplanıp
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bundan yaklaşık 2 ssaat 15 dakika önce bende sirkeci kavşağında bi kaza geçirdim ve karakolluk oldum.olay şöyle oldu ben kırmızı ışıkta bekliyorum ve sirkeci üst geçidinin altındayım tramvay yolu var ve önünede yaya geçidi,bize yeşil yandı ve ben 1. vitesten 2. vitese geçtim va ilerledim yaya geçidinn ordaki ışıkta normal olarak kırmzı oldu bize yeşil yandğı için bir tana yaya karşıdan karşya geçiyrdu ve ben ona çarpmayım diye ön frene çok yüklendim ve sağ tarafa kayarak düştüm arkadanda trafik akıyor ve sahil yluna ilerlo adam beni motorun aldından kaldırma ve ben yardım edin diyorum çevreden bir kişi dahi yardım etmedi,ssonra adama gidiyodu ben hala motorun altından çıkmaya çalışıyorum döndü ben motorun altından çıktım tabi o ara motorumun masrafı ne lcak beyefendi telefon numaranızı verin dedim banane dedi va kaçmaya başladı bende motorun üstünden anahtarımı alım ve adamın peşinden koştum feribotun ordan kadıköy iskelesine kadar bağıra bağıra adamı durdurun die bağırıyorum hemen 155 i aradım koşarken bir yandanda polise olayı anlatıyorum ve adam vapura bindi güvenlik görevlilerne durdurun diyorum adamı son anda vapurdan indirdim.karakola gitttik o arada benim motorumu başka bi motorcu arkadaşlar yolun kenarına almışlar sağolsun döndüm başında bekliolar olayı karşı şerittin görmüşler ve tanık oluruz dediler ve karakola gittik adam sarıda geçtidedi benim için şok oldum.zor bela anlaştık bütün komiserler zor ikna etti.ama adamın o anki tavrını görmeliydinz ben motorun altındayım arkadan trafik akıo ne adam ne başkası kimse bana yardıma gelmedi.yani ölsek gitsek orda bırakacaklar:(
:mrgreen:
çok geçmiş olsun seni keway sayfasından takip ediyordum; ben sl 150 almayı düşünüyordum ama ybr aldım. Sen forumdan takip ettiğim kadarıyla bilincli bi binicisin allah korumuş seni valla yeterli mala gelsin. Biz dün izmirde ödemiş motor klubunden bi arkadaşı kaybettik trafik kazasında :(:(:( ama hemen pes etme tekrar geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.allah hepimizi korusun.
BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ
hayvan çok memlekette malesef herşeye duyarsız bi sürü hayvan yetiştiren ve bunların böyle yetişmesine sebeb olan herkesi nefretle kınıyorum
geçmiş olsun dostum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçmiş olsun ..allah iyi veya kotü tüm 2 tekerlilere kaza bela vermesin...
Çok geçmiş olsun diyorum.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Arkadaşım çok geçmiş olsun...hakikaten çok üzüldüm
Ama 1-2 okuzun yüzünden motosikletini bırakma
MT ANTALYA
geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun
Sewgili kabuto ,
öncelikle çok geçmiş olsun,ehliyetin var değilmi ozaman neden itiraz etmedin anlamadım .Bizi araba ile öldürüyodu alçak herifin teki.Sarhoş sürücü arabamıza dönerek çarptı aşırı hızda ve jandarma alkolsuz adamı sürücü gösterdi .Nedenmi :tanıdıkları imiş....Ve adamın ilk kazası deilmiş böyle..Dahada sinirlendiğim,ALLAHI ortak etmeleri oldu yalanlarına ..Tabi ortalığı birbirine kattım ...
Şimdi olan sana oldu kısaca yokmu ya bi itiraz hakkı??
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Çok geçmiş olsun, Ucuz Atlatmışsın.
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Çok geçmiş olsun abi..Sende bişi olmaması sevidirici..
Üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Başkent diyoruz ama aynı şey burada da var. İnan bir dalgınlık bir ahmaklık bir boşvermişlik bir kötü niyet sarmış insanlarımızı.. Tekrar geçmiş olsun çok çok. Allaha şükür verilmiş sadakan varmış. Allar bilir o kansız sana zarar verseydi yine suçlu seni çıkarırlardı.
Çok geçmiş olsun...
Son karar tabiki de senin ama bence de bazı ruh hastalarının yüzünden motor sevgisinden vazgeçilmez.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
kardeşim buyuk gecmiş olsun umarım bır daha boyle olay yaşamazsın
kabuto,
Sana büyük geçmiş olsun. Başın ağrıyor demişsin, keşke bir hastaneye gidip de baktırsan, sonradan bir şey çıkmasın. Kaskın yoktu tahmin ediyorum, öyle miydi?
+1
Buna da +1 . Neyin doğru olduğunu hissediyorsan onu yap. Belki bir yerlerden farkında olmadan bir haber alıyor olabilirsin.
derra, senin olayı burada anlattığın için arada kaynadı ama sana da geçmiş olsun
geçmiş olsun beterin beteri vardır. Allah beterinden saklasın.cana gelen de mala gelsin.ama şu bir gerçektir. devlete göre trafiğe çıkmak bile suçtur.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
gecmis olsun,
oncelikle kazayi yaptigin yere jandarma bakiyorsa istanbul disinda kucuk bi yerlesim yerinde mi yaptin kazayi?
eger bunungibi biseyse, zaten jandarma ve esnaf birbiriyle iyi gecinir ve islerini yaptirir ki, kamyonetin uzerinde yazdigi gibi ''pen'' islerini...
bizim de basimiza buna yakın bi olay geldi ve ilk basta sonuc alamamistik, ama pesini birakmadik ve zararimizi telafi ettik...
tek yapacagin bir ust merciye gidip bu durumdan sikayetci olman, ve hatta elinde ki fotograflar da iyi birer delil... sen derdini ne kadar iyi anlatirsan o kadar iyi sonuc alirsin...
karakol komutani seni sallamis belli ama hic cekinmeden yuzbasiya ya da binbasi ya git, onlarda karakolu sallasin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)