Tekrar geçmiş olsun kabuto motorunu öyle görünce çok üzüldüm allah korusun.
Tekrar geçmiş olsun kabuto motorunu öyle görünce çok üzüldüm allah korusun.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
Çok geçmiş olsun size bişey olmaması sevimdirici....
geçmiş olsun arkadasım sana bi sey olmamması sevindirici bi olay allah beterinden saklasın...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
geçmiş olsun. ehliyet yokmuydu ki?? neden haksız buldular??
Geçiş üstünlüğü kimdeydi???
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
Geçmiş olsun üstad ALLAH daha kötüsünden korusun üzüldüm...
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Geçmiş olsun, sen iyiysen sorun yok
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
çok geçmiş olsun allah(c.c)korumuş öyle döndüğünde arabanın altına girmediğine şükret ah işte ah motosiklet'ciye bakış açısını değiştireceğiz heryerde suçlu biziz kanahati hasıl oluyor yazık ....başaracağız inşallah sağlık sıhhat diliyorum! birde motosiklet'ci adam bırakamaz aşkını haberin olsun
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş olsun. Sen de bişey yokmuş. Allah hepimizi korusun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
çok geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmasın motor için üzülme inan eslisindende iyi yapılıyo geçen yıl ben kaç kez kaza yaptım yeterki cana gelmesin
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun.
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun
Allah tekrar göstermesin.
büyük geçmiş olsun
umarım yara bere yoktur
motorun tamiri kolay ama sağlık en önemlisi
büyük geçmiş olsun arkadaşım
Yanlız hemen motorundan vazgeçme bence..
Bide şöle düşün araba ile bi kaza yaptığını düşünelim hemen vazgeçermiydin. arabayı satıp birdaha sürmiyecem dermiydin...
neyse tekrar geçmiş olsun... umarım bu son kazan olur... sağlıcakla kal...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Geçmiş olsun, ALLAH (CC) beterinden korusun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
çok geçmiş olsun , bu arabaların hepsini sallandıracaksın bak o zaman böyle
herşeyden bir haber dolaşıyorlar mı yollarda ,,,,
Allah korumuş arkadaşım umarım üzerinde korumalıkların vardı , büyük
geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim.
O süt üretim tesisi arkadaş, "artık pişmanım bende artık süt üreten değil süt tüketen canlı olacağım" demesi gerekirken, sırf altındaki demir yığınına güvenip böyle bir hareket yapması seni yıldırmasın. hep beraber onları iple bir ağaca bağlamasını da biliriz.
geçmiş olsun ama.ben olsam motordan vazgeçmem asla...iki dana yüzünden moralini bozma sen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)