çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ogün çok üzüldüm geçmiş olsunnn. can kaybı olmaması sevindiriciii. umarım eski haline getirebilirsiniz
Büyük geçmiş olsun. Kolay değil. Ancak can kaybı olmayışı sevindirici.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski halini alır
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
çok büyük geçmiş olsun yangın olayını açarmısın biraz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Geçmiş olsun, senin adına üzüldüm
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten üzüldüm
Ogün kardeşim geçmiş olsun...
Cüneyt Eralp
Çok büyük geçmiş olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sağolun arkadaş'lar varolun çok üzgünüz kolay değil tabi 'onlarca insan çalışıyordu ve içeriden 1 iğne dahil kurtaramamışlar (ahşap olması)birtek havuzdaki balıklar ölmemiş enteresan! zaten 14 dakikada yanmış elektrik kaçağı (trafodan) diyorlar! inşallah kısa sürede yenisini yapabilirler ama ses düzeni kolonlar çok masraflı zaten yeni almışlardı 2 kat olması düşünsenize 2 tane cafe yandı biranda!canla sağolsun ne diyelim hala içim acıyor.......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş olsun
daha geçenlerde bizleri davet etmiştin. Üzüldüm.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Geçmiş olsun sizlere ve mekan sahibine.
Her ne kadar mal canın yongasıysada,zararın sadece mala gelmiş olması sevindirici.
Allah muhafaza birde müşteri varken meydana gelseydi,tekrar geçmiş olsun.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
geçmiş olsun..ALLAH beterinden saklasın.. yangın olayı çok fena ..
Geçmiş olsun birader
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
çok geçmiş olsun..........
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Ogün geçmiş olsun.Fuardaki stand da senin parçaların çalıyodu sesin çok iyiymiş senin inşallah seni çok iyi yerlerde görücez.Sende büyük bi ışık var kerdeşim böle devam et.Yer için çok üzüldüm çok güzel bi mekana benziyodu ama mühim olan can kaybı olmaması.Sevgi ve saygılar
Geçmiş olsun, can kaybı olmaması tek avuntumuz.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
çok büyük geçmiş olsun ama can kaybı olmaması sevindirici
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)