nice yıllara sulecim sağlıkla nice mutlu yıllara hep beraber gireriz inşallah
İyiki doğmuşsun. Nice senelere
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Amanda amannnn. Nice yıllara dostum. Unuttum sandın de mi? Doğum günün kutlu olsun...
nice mutlu yıllara
herşey dilediğin gibi olsun
en kötü gunude dahi yuzunden gulucuk kalbinden mutluluk eksik olmasın allah kazasız belasız guzel bi ömür versin nice mutlu sağlıklı yıllaraaa...
Doğum gününüz kutlu olsun.Sevdiklerinizle birlikte daha nice senelere inşallah.Tabiki motorunuzda her daim yanınızda olsun
16 BYB 49
Doğum günün kutlu olsun......................... ..
hepi börtdey du yu my sister...
her yaşın bir güzelliği varmış...yalan...fakirsen fakirsin....zenginsen zenginsin...biraz param olsun ömrümden 20 yıl vereyim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nice mutlu yıllara speedy..
Mutlu Yillar Şule..allah Uzun ÖmÜr Versİn..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
karderşim şule doğum gününü kutlamakta biraz geç kaldım özür dilerim net e herzaman giremiyom malum devamlı motor sürüyorum anlayışla karşılayacağına eminim hoşgörüne sığınıyorum,
yeni yaşın sana mutluluk,huzur,sağlık ve neşe getirsin doğum günün kutlu olsun,hediyeni gelince vercem.sevgiler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
En çok sevdiklerinle nice yıllara Şule.Doğum günün kutlu olsun
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
tüm beklentilerinizin gerçekleşmesi temennisi ile mutlu yıllar.
çok naziksin arkadaşım teşekkür ederim aslıcım da sağolsun beni aradı doğum günümü kutladı teşekkür ediyorum.
teşekkür ederim sevgiler
doğum günlerimde arayanlarım ve kutlayanlarım çok olur ama ilk defa türkiyenin dört bir yanından kutlama mesajları aldım çok teşekkür ediyorum mersin e selamlar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sevgili dostum iskiiiiiiiiiii
herkes unutur belki ama sen unutmazsııııın bilirim ben seni. mesajın için teşekkürler
sevgili lord um iyi dileklerin için teşekkürler sevgiler
istanbuuuuuuuuuuuuuuuuuul
ne büyük yüreğiniz var. teşekkür ediyorum swort Allah seninde gönlüne göre versin
teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için izmir den sevgiler
doğum günün kutlu olsun şule abla ...
geç oldu ama idare et artık beni
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)