hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız binmen dileklerimle
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız binmen dileklerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
dostum hayırlı olsun doğru bir karar iyi seçim maşallah allah kaza bela vermesin korumasızda sakın binme
hayırlı olsun oncelıkle dogru bı secm yapmıssın karsılacagın sorun maleseff yok yagını her gun kontrol etmenede gerek yok bende aynı motosıkletı kullanıyorum ben 2500 km de bır yag we yag fıltresını degıstırıyorum we cok km yapıyorum kalıtelı bır yag kullandıktan sora bır sorun olucagını zannetmıyorum yardımcı olmusumdur sanırım
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
hayırlı olsun .........
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Noter satışı falan ne kadar tuttu. toplamda kaça mal oldu motor?
Hayırlı olsun ve kazasız belasız kullan.
Ama sen zaten kaza yapmaz, bela almaz bir arkadaşa benziyorsun. Motor hayaliyle yanıp tutuşup onu da aldıktan sonra giyim yok diye 3 gündür halen binmedim diyorsun ya helal olsun... Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu yapacak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez, 42 yaşındaki ben dahil
Hayırlı olsun. Güle güle bin arkadaşım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, umarım sorunsuz sürmek nasip olur. Bilmiyorum daha önceden araba kullandın mı ya da araban var mı ama kitapçıkta bunların yazılması mecburi, araba kitapçılarında da yazar yola çıkmadan önce dört tekerleği kontrol ediniz. farlarınıza bakınız, yağınıza bakınız vs. diye aynen motosiklette de genel kontroller böyle verilmiştir yağ seviyesini kontrol et, tekerleri kontrol et diye ama kaçımız her yola çıkışımızda bunlara uyarız o meçhul. Yani servis periyodik bakımı ayrı o kitapçıkta gördüğün kendi emniyetin için verilmiş uyarılar ayrı konular, periyodik bakım ise serviste yapılan kontrol etmenin yanı sıra belli bir km.'yi geçmiş parçaların değişimi ve gerekirse yıpranmış parçaların da değişikliğidir ama günlük yapılması gerekenlerin bununla alakası yok yani anlayacağın, onlar emniyet için göz atma olarak yorumlanabilir, yapıp yapmamak sana kalmış ama periyodik bakımlarını aksatmamanı tavsiye ederim...
hayirli ugurlu ola..
gule gule kullan..
Shakulin
hayırlı olsun cok güzel secçim pek sorun yaşamassın zaten forumlardaki en sessiz topiclerden cbf 250
tüm hayırlı olsun mesajlarınız için teşekkür ederim. uzun zamandır birşey yazamadım çünkü kask vs. aldım geziyordum. fotoları yükleyecem ama bi türlü beceremedim. bu konuda yardım ederseniz fotolarıda koyayım
Hadi Hayırlı Olsun. 250 ailesine , aramıza Hoşgeldin...
MT - CBF 250 Topiği
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu motor ile çok fazla bir sorun yaşamazsın. iyi bir tercih yapmışsın. Km si düşük olduğundan temiz kullanıldığı belli. Zamanla Motor ve Mekanik bilgi olarak kendini geliştirirsin, forumları takip et, iyi bir servisle sürekli çalış. Gez toz. Hee yeterli tecrüben olursa-varsa gezilere katıl. Bekleriz
Poturdak
ya güldürdün beni ne yağını her gün kontrol edecen ya sen hiç bişeyi takma kafana altındaki motor honda ne yapsan bişey olmaz sen bin paso 12 olmadan götür çünkü acemilikte biraz fazla yersin motoru. 11 de götür.
km de kaç kuruş yakıyor?
hayırlı olsun bu arada.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ne yakacak ya 10 ykr yi geçmezdir.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)