buffer_özden babasını kaybetti
Reklamlar
-
27/03/2007 günü gece fenalaşan babası nı hastaneye kaldırdı ancak doktorların acil müdahalesine rağmen babası kurtarılamadı allah rahmeteylesin
arkadaşım başın sağolsun
emin dayı 1933 doğumluydu bizleri o büyüttü eski motorculardandı eski yapraklı motor ehliyeti ile yaptığı gezileri bizimle paylaşırdı besalar turumplar vardı derdi ve hep şunu söylerdi "oğlum ben 50 senedir motor kullanıyorum ama uçuramadım uçmuyor sende sende uçuramazsın yavaş git derdi" bizede motoru aşılayan kendisi oldu
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Reklamlar
-
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Sevenlerinin de başı sağolsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Allah rahmet eylesin; sevenlerine sabır versin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
-
Allah rahmet eylesin...
Sevenlerine sabır versin...
-
Allh rahmet eylesin .....
-
EMİN AMCAMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM. Mekanı cennet olsun.. allah buffer_özden abimize ve ailesine sabır versin..
işte ADANA MT' den buffer_özden abimiz.
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
özden abinin babasına allah 'tan rahmet diler buffer_özden abimiz ve ailesine sabır diliyorum abim başınız sağolsun
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
Allah Rahmet Eylesin.Başımız sağolsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Allah rahmet eylesin...............
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
allah rahmet eylesın gerıde kalanlara allah sabır ve sağlık versın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Başın sağolsun Özden. Allah rahmet eylesin. Allah kalanlara uzun ömür versin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Başı sağolsun arkadaşımızın, Allah sabır versin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin..
-
başın sağolsun. Allah sabır versin arkadaşım...
-
Süper Moderatör (BBRR)
Allah rahmet eylesin..geride kalanlara sabırversin ..mekanı cennet olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabırlar versin
-
Yattığı yer nurla dolsun...
Yakınlarına da Allah bol sabır versin...
[COLOR="Red"][B][CENTER]Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı tekrarlamanın anlamı yok.[/CENTER][/B][/COLOR]:rendeer:
-
Allah tahsilatını affetsinn.....sevenlerinede sabır versin
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)