Bathu kendini daglara ta$li yollara vurdu sanirim
Gule gule kullan kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar hocam
Bathu kendini daglara ta$li yollara vurdu sanirim
Gule gule kullan kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar hocam
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hayırlı olsun.Ramzeyle arasında gaz teli ve desen bakımından başka bi fark yok gibi.İyi bi şeçim olmuş.Kazasız belasız sürüşler..
hayirli ugurlu olsun..
sormasi ayip kaca aldik?
Shakulin
Hayırlı olsun, 6 ay önce motorumu aldığımda ben de inanamamıştım.
Bu arada bu Çin Malı Crossların sanki diğer çin mallarından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zealsun'ın crossları da çok tutuluyor bildiğim kadar. Belki de cross hırpalanacak diye daha mı kaliteli işçilik çıkartıyorlar acaba? Umarım sapasağlam çıkar ve zevkle dağ bayır gezersin. Güle güle kazasız bin!
haydeeeee...hayırlı olsun bakalım...bendede öyle olmuştu...bi girdim ve aldım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güle güle kullan fena bir motor degildir.birtek ribrasyonu cok fazla bbb
hayırlı olsun arkadaş. ben de inşallah yamaha xt125 elmak istiyom.
kısmet, inşallah alırım.
valla iyi yapmışsın inşallah daha büyüklerine kadar endruda kalırsın KLE500,GS 650,XT600,falan gibi Kazasız belasız.
hayirli olsun dostum .........
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan
ben de 2.motor olarak bi yamaha XT125 düşünüyorum açıkçası, biraz off-road yaparım haftasonları
evet arkadaşlar kendimi vurdum dağa aslında modifiyeye aldım sade fazla sevmedim mostwanted_57 kardeşimin dediği gibi fiyatı doğrudur 120 km deyim rodaj dönemini itina ile yapıyorun devamlı vites değiştiriyorum vitesleri çok yumuşak hiç sorun yok şıkır şıkır geçiyor kem gözlere şiş nazar değmesin
motorun son halii
evden işe gitmeden önce
şimdi bir güzel yıkadım sildim ve mt sticker son 2 tane kalmıştı onlarıda kötü günler için saklamıştım bu motoruma kısmetmiş
şimdi diyeceksiniz suzukı ne iş valla çok yakıştı herkes yiyor suzukı diye birde 6 milyar diyorum manyak olduu hıhahaha
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
SUZUKI çıkarmaları hariç çok güzel olmuş, hayırlı olsun
"Motosiklet Özgürlüktür."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)