Kaza Sonrası Motorumun Hali ve Hayatımı Borçlu Olduğum "Kask" ın ÖNEMİ!
-
Juniors adlı üyeden alıntı
Hayır Tamamını Karşı tarafın sigortası karşıyalacak. cebimden Tek kuruş Çıkmayacak. Şimdi Metin Ustayla Konuştuk eksper (doğrumu yazdım bilmiorum)
Gelip bakıcak hasar raporu cıkarıcak 3 Gun içinde Tüm parçalar Gelir 2 Günde Toplarız dedi. en Çok 2 Hafta Beklersin dedi Çok şükür Atlattım ben en az 1 ay sürer diye bekliyordum içimi rahatlattı "Ankara Başkent Motosiklet" Metin usta .
Arkadaşlar ben Ray sigortanın yetkili acentesiyim.Sorunuza cevap vereyim.Motor kaskolu ise hiçbir sorun yok kusur yüzdesi ne olursa olsun hasarınızı tam alırsınız.Fakat motor sadece "KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU ZORUNLU MALİ SORUMLULUK TRAFİK SİGORTA POLİÇESİ" YANİ HALK DİLİNDE KISACA TRAFİK SİGORTASI var ise heriki tarafta kusur oranları nezdinde karşılıklı tarafların poliçelerinden tazminat alırlar.Bilgilerinize.
Sevgi ve saygılarımla.
Reklamlar
-
hepinize Çok Çok Teşekkür ediyorum saolun Kimsenin başına Allah kaza bela vermesin. Dikkatli ve Tam Korumalı Olun Lütfen..
CBF150 özelden telefon numaranı yazabılırmısın bana gorusmek konusmak bı kaç sey danışmak ısterım. bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler