tekrar geçmiş olsun .. karşı tarafın kusurlu bulunması iyi olmuş .. lütfen çok daha dikkat edelim
tekrar geçmiş olsun .. karşı tarafın kusurlu bulunması iyi olmuş .. lütfen çok daha dikkat edelim
Çok çok geçmiş olsun dostum ...
Saygılarımla...
Geçmiş olsun dostum. Umarım son kazan olur.
geçmiş olsun biladerrr..................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Çok çok geçmiş olsun!!!
Allah ve korumalar korumuş
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
çok geçmiş olsun kardeşim herşeyden önce sağlık önemliolan cana galmesin herşey düzelir:( bakbende kaza yaptım ama olan bana oldu keşke motor parçalansaydı da bana birşey olmasaydı diyorum :(
geçmiş olsun kArdeş sana bişey olmaması sevindirici,cana gelecegine mala gelsin,senden önemli degil ya motorun,ilk önce saglık gerisi boş.biliyorum bende kaza yaptım benim motorunda ön tarafı böyleydi ilk önce ayaga kalkıp motora baktım ama etrafımdakiler bana bakıyordu, şimdiki aklım olsa motora bakmaz hastaneye giderdim sonradan ayagımda şişlik oldu sargıya aldılardı,
yani şu bişeyim yok deyipde hastaneye gitmemezlik yapmayalım ilerde mutlaka bi sorun çıkıyor.
tekrar çok geçmiş olsun kardeş.
98 Beygir.....
çokk geçmiş olsun kardeşim çok dikkatli olmalıyız
gecmıs olsun kardesım allah daha beterınde esırgesın ucuz kurtulmussun allah cumlemıze kaza bela vermesın onun ıcın her zaman yola cıktıgımda fatiha suresı okurum bıde motorun kaskosu varmı varsa zaten perte cıkar dırek bende hasarlı ıs yapıyorum kazalı motorda alırım yenıden gecmıs olsun
geçmiş olsun allah birdaha kaza vermesin
Gecmi$ olsun hocam.. Kotu de olsa tecrube olmu$tur herhalde.. ALLAH beterinden saklasin.. Bizlerinde kulagina kupe olur in$allah..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
büyük geçmiş olsun allah korumuş
GeçmiŞ oLsun arKadaşım....
Born To Be wild,Live to Ride...
Geçmiş olsun juniors.Allah tekrar yaşatmasın.Kazanın oluş şeklini bilmiyorum ama trafikte motorcuları tanımayan,tanımak istemeyen,motorculara serseri gözü ile bakan magandaların(ESASINDA KENDİLERİ SERSERİ ÇÜNKÜ KENDİSİNE SAYGISI OLMAYAN İNSANIN BIRAKIN MOTORCULARI BİSİKLET SÜREN İNSANLARA BİLE SAYGISI OLAMAZ.) cezalandırılması şart ve ağır cezalar verilmesi gerekiyor.Çünkü umursamadıkları motorun üstündeki bir insan ve bir can.Kendi canı nasıl kıymetli ise o insanın canıda kıymetli.Bu yüzden motorcuların trafikte ve yaşamda daha tanınır hale getirilmesi içinde bizimde motorcular olarak birşeyler yapmamız lazım.Birlikten kuvvet doğar.Birlikte sesimizi duyurursak kanun bile çıkarttırırız.Bana göre uygulama da araç kullanan ile motor kullananın aynı haklara sahip olması gerek.Ama malesef öyle değil.
Herkese sevgi ve saygılarımla.
çok büyük geçmiş olsun
umarım sende fazla birşey yoktur
verilmiş sadakan varmış
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Kardeşim geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin.
Kazasız bir motolife dilerim.
büyük geçmiş olsun diyorum arkadaşım geçen hafta aynı şansızlığı bende yaşadım 600f ile virajı alamayarak röfüje girdim.motorun üzerinden uçtum neyseki bişeyim yok ucuz atlattım şükürler olsun. motorda ayna, sinyal filan kırıldı birde grenajlarda çizik ve kırık var. ama ucuz kurtulduğum için çok şanslıyım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)