vay vay vay arka arkaya kaza haberleri geliyor... büyük geçmiş olsun kardeşim... havaların ısınması bize yaramadı mı ne herkes dikkatli olsun arkadaşlar
vay vay vay arka arkaya kaza haberleri geliyor... büyük geçmiş olsun kardeşim... havaların ısınması bize yaramadı mı ne herkes dikkatli olsun arkadaşlar
Dorado V5
Çok geçmiş olsun umarım son kazan olur , karşı taraf 8/6 kusurlu olduğunda , motorunun masraflarının hepsini mi karşılıyor yoksa 8/6 sını mı ? Kasko nun bu paranın bir kısmını senden tahsil etme ihtimali varmı ?
Bilelim öğrenelim ;)
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
Hayır Tamamını Karşı tarafın sigortası karşıyalacak. cebimden Tek kuruş Çıkmayacak. Şimdi Metin Ustayla Konuştuk eksper (doğrumu yazdım bilmiorum)
Gelip bakıcak hasar raporu cıkarıcak 3 Gun içinde Tüm parçalar Gelir 2 Günde Toplarız dedi. en Çok 2 Hafta Beklersin dedi Çok şükür Atlattım ben en az 1 ay sürer diye bekliyordum içimi rahatlattı "Ankara Başkent Motosiklet" Metin usta .
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
çok geçmiş olsun arkadaş verilmiş sadakan varmış..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Yahu baya buyuk kazaymış seninkisi. Çok büyük geçmiş olsun :(
Umarım birdaha başına gelmez... :(
Hyosung gt250 düşünüyorum.
geçmiş olsun ...............
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ya bide kaskın koruman olmasaydı bunla gecmıs olsun. ...allah kımsenın basına vermesın
Çok geçmiş olsun Juniors.. Allah seni korumuş, inşallah hepimizi de kazadan, beladan korusun..
çok büyük geçmiş olsun... bence yapabiliyorsan kaskoya montunu ve kaskınıda ödettir!!! zira benim bildiğim kadarıyla kask 1 kez korur....
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kardes cok gecmis olsun inan cok sansliymissin canin sagolsun senin motor degilmi tekrar gelir
tekrar gecmis olsun abicim. allah beterinden saklasın,trafikteki hicbir araca ve yaya ya kaza bela gostermesin işallah.
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
gecmis olsun bilader tekrardan
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
yuh.. geçmiş olsun.. aman dikkat havalar ısındı...
[B]All this pain is an illusion[/B]
geçmiş olsun sende birşey olmamasına sevindim,kaskın ve montun resimlerini atarmısın onlardaki hasar varsa nasıldır merak ettim,allahtan sana birşey olmamış.daha dikkatli olmalıyız arkadaşlar.
SUZUKİ BURMAN UH 200
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış neyse bunada şükür
büyük geçmiş olsun.. cok şükür sende bir şey yok.. motorunu nasıl olsa sigorta yaptırır... zaten yeni makina düşünüyomuşsun.. Alınca onu da görürüz inşallah..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Yanlız kaskta dışarıdan hasar yokmuş gibi gözüksede iç taraftan zayıflamış olabiliyor, kaskın koruma özelliği azalıyor bir bilene gösterirsen iyi olur, yeni bir tane almak en mantıklısı can bu şakaya gelmez.
Tekrardan gecmis olsun Juniors biraderim. Motorun hali neymis oyle hic sevmedim be
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Allah korumuş. arkadaşım gerçekten çok geçmiş olsun, sende birşey olmaması sevindirici
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)