geçmiş olsun kardeşim cana gelmesin mala gelsin
geçmiş olsun kardeşim cana gelmesin mala gelsin
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Tabi arkadaşım çekerim Kaskın Vizöründe Çizikler var baya Vizörü deiştirdik Montumunda omuz kısmında dırsek kısmında ve on kısmında sıyrılmalar var.
Benim Özel Kaskom yoktu. Karşı Taraf 8/6 kusurlu bulunduğundan Onun kaskosu Yaptıracak. Bugun başlatıcaz işlemleri. saolasın ayrıca.
aytskal & Redrose & Kaiser & Shakulin & Egelim & Blizzard-Beast & Aykan & Komutan & Dishy & Bbrr & Dinmeyen & Tanju & Erginbay & Cloud & Gokhan2433 & Tamerr & Kirke & By Mükemmel & Edy
Hepinize Çok teşekkür ederim, Allah Hiç birimize Kaza Bela Yaşatmasın.
bune yaw hergün yeni bir kaza haberi artık buraya girmeye bile korkuyorum arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım desem ne fark eder 4tekerler dikkat etmese neyse kardeşim çok geçmiş olsun
Allah korumus arkadasim çok büyük geçmis olsun ....seni kutlarim bu kadar temkinli olmandan ötürü
Öncelikle çoooook geçmiş olsun,inşallah sende bir hasar yoktur.
Bu kazada karşı tarafın asli kusurlu olması(8/8 bile olsaydı)sizin hatasız olduğunuz anlamına gelmemeli.Nedenmi?
Motor sürücülüğü diğer araçlardan farklı olarak,ufak hataların bedelini bedenimizle ödememizdir.
Motor üzerindeyken,aynen karete filmlerinde çember içerisindeki kahramanın cansiperane mücadelesi gibi uyanık,dikkatli,360 derece etrafında olup bitenden haberdar olmalı ve aynen bir satranç oyuncusu gibi 3-5 hamle sonrasını okuyup gerekeni yapmalıyız.
Tekrar geçmiş olsun.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Büyük geçmiş olsun.En büyük kazan bu olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim' ne sana ne'de motosiklet'ci bir kardeşimize......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş olsun; Allah beterinden saklasın.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
yine miii kazaa!!!. 3-4 gündür siteye her girdigimde ana sayfada kaza haberi okumaya başladım. ve olayın en üzücü tarafı ise bu kazaları engelleme şansımız pek yok . biz dikatli olsakta karşı taraf dikkatli olmuyor. yapabilecegimiz en iyi şey tam korumalı bir şekilde motosiklete binmek..
geçmiş olsun arkadaşım sana birşey olmaması sevindirici. umarım istedigin motoru alır ve kazasız belasız kullanırsın...
junıors geçmiş olsun arkadasım
Geçmiş olsun.Umarım en yakın zamanda toparlarsın.Cbfcılar olarak üzüldük :(
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun ama sen yine iyi atlatmışsın en büyük şansın korumalarının olması. Kemal arkadaşımız pazartesi günü adana mersin otoyolu karaisalı sapağında kaza geçirdi. Üzerinde korumalı montu ve kaskının olması kafa ve gövde kısımlarından yaralanmasını önledi fakat bacakları ve ellerinde çok ciddi aynı zamanda telafisi mümkün olmayan hasarlar oluştu.
Demek istediğim şudur ki; lütfen dikkatli ve korumalı olalım. Kemal arkadaşımızın dediği gibi "Tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir."
[B][I][U]imistanbullu "Dünyada her millet icraatına tahmmül ettiği hükümetin mes'uliyetine ortakl sayılır." K. ATATÜRK[/U][/I][/B]
abim çok geçmiş olsun sana bişey olmamış ya canın sağolsun hem kaskoda yapıyomuş verilmiş sadakan varmış
ben geçen yıl 3 kez kaza yaptım bu adama hep tecrübe oluyo cana gelmesin yeterki
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Geçmiş olsun..sana birşey olmamasına sevindim.
geçmiş olsun kardeşim..Tek güzel yanı sende hasar olmaması..
çok geçmiş olsun juniors.sana bir şey olmaması bizim için yeterli.daha dikkatli olman dileklerimle.maganda çok trafikte
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Gurkay & Necdet & Kerem Merter & İhtiyar & Darkdiamond & Desperadost & Rainboss & Elint & onr.Sual & Erdo2002 & İmistanbullu & @hmedim & Sellcuk & elessar & sahinbirinci
hepinize Çok teşekkürler Allah Hiç birimize Kaza bela vermesin.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Geçmiş olsun seninde dediğin gibi umarım birdaha böyle bir olay yaşamazsın.
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)