Hayırlı olsun......
Hyosung için avrupa sitelerinde araştırma yaptığımızda mavi rengi de görüyoruz. Ancak ben bu zamana kadar hiç mavi renkli comet veya R görmedim. Ülkemize gelmiyor mu , yoksa pek fazla rağbet yok mu. ...
Birde mesela metalik gri , sedefli beyaz veya altın sarısı gibi renklerini çıkarsalar renk kataloğunu arttırsalar gerçekten çok güzel olur.
650 R ın 250 kmh yapma olayına gelirsek. Benim fikrim bu sürate çıkamasa bile 230 u rahat yapar.
Ayrıca bir arkadaşın fabrika verileri geçersizdir diyip örnek olarak arkadaşının 1.6 motorlu golf ile 245 kmh yapmasını göstermesi ise tam bomba...
Üretici firmalar kataloglara son hız olarak düz yolda , rüzgarsız ortamda yaptıkları testlerin ortalamalarını koyarlar. İllaki bu alet dediğimizden fazla yapmaz demek değildir.
Ancaaaakk 1.6 lt kapasiteli 105 bg lik atmosferik motorlu bir aracın düz yolda 245 Kmh hız yapması imkansızdır. Şimdi çin motorlarındaki göstergelerde 120 yaptığını gösteriyor , ancak yanından bi activa 80 ile geçiyor....
Eğer ki dediği gibi 1.6 lt motorlu VW golf 245 kmh yapıyorsa, Kullanmakta olduğum TSI motorlu( turbo , supercharge ) 170 hp gücündeki Jetta da 350 kmh mi yapacak....
O zaman M5 ler de 500 kmh yapar.... Ohh ne güzellll....