Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

Olcay (Eyong) 650R Aldı! Hayırlı Olsun!

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    mete sen birde 1000 lik makineleri düşün, kamyon gibi yakıyorlar :D

Bu arada TDK ya göre KARBÜRATÖR doğrudur, fakat üst üste sıkca söyle bakalım ağzından hangi kelime çıkacak.

Doğal olarak kolay olan ve ağız yapsını yormayan KARBİRATÖR çıkacaktır.

Türkçe yazıldığı gibi okunur, okunduğu gibi yazıyoruz işte ne var

Bknz: Ağabey - abi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER ABS
    hayırlı uğurlu olsun, ilk günün heyenanıyla olur öyle ufak nazarlık çizikler

iyi günlerde kullanmak dileğiyle

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı HAYALBUYSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun......

Hyosung için avrupa sitelerinde araştırma yaptığımızda mavi rengi de görüyoruz. Ancak ben bu zamana kadar hiç mavi renkli comet veya R görmedim. Ülkemize gelmiyor mu , yoksa pek fazla rağbet yok mu. ...

Birde mesela metalik gri , sedefli beyaz veya altın sarısı gibi renklerini çıkarsalar renk kataloğunu arttırsalar gerçekten çok güzel olur.

650 R ın 250 kmh yapma olayına gelirsek. Benim fikrim bu sürate çıkamasa bile 230 u rahat yapar.

Ayrıca bir arkadaşın fabrika verileri geçersizdir diyip örnek olarak arkadaşının 1.6 motorlu golf ile 245 kmh yapmasını göstermesi ise tam bomba...

Üretici firmalar kataloglara son hız olarak düz yolda , rüzgarsız ortamda yaptıkları testlerin ortalamalarını koyarlar. İllaki bu alet dediğimizden fazla yapmaz demek değildir.

Ancaaaakk 1.6 lt kapasiteli 105 bg lik atmosferik motorlu bir aracın düz yolda 245 Kmh hız yapması imkansızdır. Şimdi çin motorlarındaki göstergelerde 120 yaptığını gösteriyor , ancak yanından bi activa 80 ile geçiyor....

Eğer ki dediği gibi 1.6 lt motorlu VW golf 245 kmh yapıyorsa, Kullanmakta olduğum TSI motorlu( turbo , supercharge ) 170 hp gücündeki Jetta da 350 kmh mi yapacak....

O zaman M5 ler de 500 kmh yapar.... Ohh ne güzellll....
    arkadaşım yazdıklarımı nasıl okuyorsun merak ediyorum .
    bak aşağıda ne demişim benim 245 yapıyor dedigim 1.6 degil 1.8 kapişşş
    bir arkadaşta vw golf 1.8 var katoloğa max hız. 205 diyordu. eleman gözümün önünde 245 yaptıı
    şimdi sen 1.8 golf yok dersin sakın böyle bir hata yapma buraya bir sayfa dolusu 1.8 golf resmi eklerim

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.
    ==============================
    ==============================

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    fischer mrx alsaydın
    hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım yazdıklarımı nasıl okuyorsun merak ediyorum . bak aşağıda ne demişim benim 245 yapıyor dedigim 1.6 degil 1.8 kapişşş şimdi sen 1.8 golf yok dersin sakın böyle bir hata yapma buraya bir sayfa dolusu 1.8 golf resmi eklerim
    Opsss... şimdi yanlış kayaya tosladın...

VW konusunda epey bir bilgiliyim merak etme. Şu an kullanmakta olduğum araç VW , ayrıca bunda önceki aracım da Bora V5 . Bu boralardan çok az satıldı ülkede bilirsin....

Benim eski araç 2.3 litre hamcinde 5 silindirli 150 hp güç üreten bir araçtı. (Benzini içerdi mübarek..)

Fabrika verisi 216 kmh sürat yazar listede. Ben çeşme otobanında 235 ten fazla gitmedi araç. Bu aracın bütün bakımları yapılmış ve hiçbir teknik zaafiyeti olmayan bir araç.

Senin dediğin 1.8 golf ise 125 bg gücünde motora sahip üstten tek egzantirikli 4 silindire sahip bir alet. Bir de bu araçların 4 MOTİON tipinde olanları var. tek farkları 4 çeker olmaları güç olarak farkı yok. Fabrika verisi 201 kmh yazar kitaplarında. 0-100 akselerasyonu 10 saniye dir. kapiişşşş !!!!

Şimdi tüm araçlarda göstergeleri ile gps ölçümleri sonucunda çıkan hızlar farklılık gösterir. Yeni araçlarda gösterge tablosundaki sapma oranları % 4 ile %8 arasında değişir.

Yani senin aracın göstergesi 200 kmh yi gösterirken , aracın gerçek hızı 192-196 kmh arasında bi şeydir.

Yine tekrarlıyorum 125 bg gücündeki bir aracın düz yolda , arkadan rüzgar almadığı bir durumda , Nos yardımı olmadan 245 kmh yapmasını değil senin arkadaşın , rahmetli Ayrton Senna bile sağlayamaz.

Eğer ki 1.8 golf 245 yaparsa , GTI modellerinin 300 yapması mı gerekir. Hele ki yeni modeller 200 bg güce sahip . Opsiyonel olarak alınan DSG şanzıman (çift kavramalı ) ile normal vites geçişlerinden daha hızlı geçişler yapılıyor. bu alet de o zaman 300 kmh mi yapacak. ????

VW konusunda epey bir bilgi sahibiyimdir merak etme.. Kapitoooo

Neyse konu fazla dağılmasın....

Çevreye verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle özür dileriz...
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete sen birde 1000 lik makineleri düşün, kamyon gibi yakıyorlar :D

Bu arada TDK ya göre KARBÜRATÖR doğrudur, fakat üst üste sıkca söyle bakalım ağzından hangi kelime çıkacak.

Doğal olarak kolay olan ve ağız yapsını yormayan KARBİRATÖR çıkacaktır.

Türkçe yazıldığı gibi okunur, okunduğu gibi yazıyoruz işte ne var

Bknz: Ağabey - abi

her cümleye bir kulbun var Olcay efendi...iyi hadi dediğin gibi olsun...

motorun güzel ha...kıskandım işin aslı...nazar etmeyim ne olur çalışırsam benimde(nah) olur demi...

abicim haketme diye birşey vardır ya...sana bu segment ak süt hesabi helaldir...çok sabrettin...değdi...ama bizi unutma...yani selamı sabahı kesme gezilerde...boy...skull...falan bizi ihmal etmeyin oki doki...

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Hayırlı olsun. Yaptığın kaza da nazarlık olmuş. Güle güle bin.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    O kadar sticker örneği yaptık, gene bildiğini okudu :p

Motosikleti
    F 650 GS
    Fabrika verisi 216 kmh sürat yazar listede. Ben çeşme otobanında 235 ten fazla gitmed
    hocam burda ana fikir araçların katologdaki max degerini aşabiliyor olması bak sende kendi ağzınla dedin 216 yazıyor ama 235 görmüşsün. bende 1.8 golfte 245 gördüm . motorda oynama yaptımı yapmadımı bilmiyorum ama ben gördüm..

neyse dedigin gibi konuyu dagıtmayalım...

Motosikleti
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar sticker örneği yaptık, gene bildiğini okudu :p

toprağım bende ekleyeyim bişeyler...

1. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim.

2. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim.

3. Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim.

4. Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin.

5. Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim.

6. adminsen vur saza, moderatörsen bas gaza.

7. Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin.

8. Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta.

9. Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.

10.Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım.

ulan bu adama bi hayırlı olsun dedik kıçı kalktı bak bize selamda vermiyo artık.....yazıklar olsun......bizim altımızda 150'lik var diye biz adam değilmiyiz.....istesem hepinizi satın alırım.......kendinizi adam sanıyosunuz altınıza borç harç yüksek cc motor alınca.....hepinizin ağzı kokuyo açlıktan.....en sonunda açtırdınız bayramlık ağzımı.....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    çok keyif verici bir hayırlama topiği oldu bence.
    polemikler sataşmalar falan.

neyse hayırlı uğurluolsun diyelim...

darısı metenin başına
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan bu adama bi hayırlı olsun dedik kıçı kalktı bak bize selamda vermiyo artık.....yazıklar olsun......bizim altımızda 150'lik var diye biz adam değilmiyiz.....istesem hepinizi satın alırım.......kendinizi adam sanıyosunuz altınıza borç harç yüksek cc motor alınca.....hepinizin ağzı kokuyo açlıktan.....en sonunda açtırdınız bayramlık ağzımı.....

ulan yemin ederimki bunları ben yazmadım...vallahide billahide iftira be...hangi modun işiyse ayıp etmiş...

eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    ulan yemin ederimki bunları ben yazmadım...vallahide billahide iftira be...hangi modun işiyse ayıp etmiş...

uleenn ölcem gülmekten.
    nası bir yer burası yaaa.
    mizah duygunuza hasta oldummm
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

Motosikleti
    F 650 GS
    gerçekten sen yazmadıysan benim kimin yazdıgı hakkında bir tahminim var ama neyse bazen susmak konuşmaktan daha iyidir

Motosikleti
    o zaman bunu yazan topdur.....nonoştur...oğlandır...yuvarlaktır...

desem ortaya çıkarmı acaba...komtan ve eyong geceleride takılıyorlar sitede ama gizli olarak...vallahi açtırdınız kutuyu söylettiniz kötüyü valla...

Abiler allah kuran çarpsın ben yazmadım ...bak şerefim üzerine yemin ederim ekleme yapılmış...kimbilir hankı ayuu yaptı...o kendini bilir...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inansak mi ki acaba ? Bilmem ki
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşlar yukarda metehan'nın mesajına yapılan ekleme tarafımdan yapılmıştır , kendisi geçen bize geldiğinde çıkıştan çıkmayı unutmuş bende bi şaka yapıyım dedim ama eşşek şakası oldu sanırım kendisi baya içerlemiş konuya , ben hemen uyanır diye düşündüm ama biraz geç oldu yalnız tekrar söylüyorum kendisinin yapılan eklentiyle alakası yoktur diyor ve konunun daha fazla uzamaması için msjların silinmesini talep ediyorum....

bu arada topik sahibi arkadaştanda özür diliyorum , yanlış anlamasın sadece şakadan ibaretti konu.....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yukarda metehan'nın mesajına yapılan ekleme tarafımdan yapılmıştır , kendisi geçen bize geldiğinde çıkıştan çıkmayı unutmuş bende bi şaka yapıyım dedim ama eşşek şakası oldu sanırım kendisi baya içerlemiş konuya , ben hemen uyanır diye düşündüm ama biraz geç oldu yalnız tekrar söylüyorum kendisinin yapılan eklentiyle alakası yoktur diyor ve konunun daha fazla uzamaması için msjların silinmesini talep ediyorum....

bu arada topik sahibi arkadaştanda özür diliyorum , yanlış anlamasın sadece şakadan ibaretti konu.....
    kanka harbiden ayıp ettin...sen özel mesajlarımıda okudun allah bilir...yakışmadı sana...yaptığın pek şaka değil benim için...

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    kanka harbiden ayıp ettin...sen özel mesajlarımıda okudun allah bilir...yakışmadı sana...yaptığın pek şaka değil benim için...
    ulan hadi ordan yeme beni sanal adam beni daha tanıyamamışsın heralde , ben kimsenin özeline girmem , tanıyamadıysanda tanı , bak demekki herkes senin kadar sanal değil senden başka bu konuya bu kadar önem veren yok....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler