Olci + Erho naptığınızı anlamaya çalışıyorum ama
Olci + Erho naptığınızı anlamaya çalışıyorum ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun..kazasız ve keyifli nice kmlere
dostum tekrardan hayırlı olsun...sana yakışır...senin mutluluğun bizimde mutluluğumuzdur...Bu noktalara kolay gelinmiyor...yani motor almak mesele değil...ona bakmak...çiçek gibi korumak evlad gibi sevmek gerekir...senin motoruna aşık biri olduğunu biliyorum...o motorun kıymetini anlayabilecek yegane insan sensin...gönül isterdiki daha iyilerine bin..herşeyin hayırlısı olsun...bende senden zaten 150 yi bile geçmemni istiyorum...
sakat...biliyorumki ilk gezide Erhana boy'a bandıte yetişmek için kökleyeceksin ama bence bunuda yapma...zaten siz artık bilinclenmiş insanlarsınız...ama gezilerde veya en azında bir Anadolu yakasına geçerken bile yeri geliyor maksimum hızlara çıkabiliyorsunuz...sen kimseye uyma abicim...bu işler böyledir...basmam etmem çoluğum çocuğum dersin kaymak gibi asfaltta bide bakmışsınki 180-190 dasın ve yetmez...elin alışmıştır artık köklemeye veya üst sınırlarda adrenalin salgılamaya...
sabahki sıkıştırman 200 olmuş...iyi ....yedin...eferin...ama eninde sonunda bı hızlara çıkıp alışacaksın...yani o kaçınılmaz hız tutkusu seni saracak baba...biliyorsun...hız tutkusunun önüne geçilmez...ne desek boş aslında...seni tanıyoruz seviyoruz...kötü bir haberini almak istemeyiz...Allah korusun...
çayını içmeye gelmek istiyorum ama İkitelliye inan hiç yolum düşmüyor...Cumarteside tam günüm...5 e kadar...fuarda kaynaşırız kısmetse...ama dediğim gibi sarı olmadı be abi...sen işini yine bilirsin...hadi şunu güzel bir geyşaya çevir...gizem sarsın hertarafını...alevler malevler falan...abartmadan tabi...bu arada stokda satılmayan sarıyı ucuza kaptın gibi geliyo bana yanlışmıyım...ayıptır sorması kaça maloldu abicim...delikanlı gibi yaz...
ama yinede 250 görmez...sallama recep...din kardeşiyiz...
abicim valla Hyosungdan soğudum...nedenide fiyatının uçması...birazda geçen orhanay arkadaşımızın comet 650 sini gördüm...soğudum ya...normalde olcay benim hayallerimi şimdiden yaşıyor...
olcay benzin sarfiyatı nedir abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kazasız belasız insallah, hayırlı olsun
650 r enjeksiyonlu dimi okadar aradım ama hiçbir yerde yakıt sisteminden bahsedilmemiş veya ben bulamadım... 650 cc motor karbüratörlü olursa yakıt tüketimini sormaya korkarım yaa
gerçekten bende yakıt sistemini ve yakıt tüketimini merak ettim birileri aydınlatıverse
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin umarım. Güle güle kullan.
allah kaza bela vermesin aman abi sende gaza gelip basma full artı full koruma giy yani bakkala giderken bile üşenme tamam abi kendine iyi bak.
tekrar geçmiş olsun yaptıgın kazada en büyügü bu olsun ,nazarlık olsun o ne olacak yani güle güle bin motoruna.
98 Beygir.....
link: http://www.motorrevu.hu/szamok/2005/05/cikk042.html
bu sitede sv650 ile gt650s in karsılastırılması var 650r olmasa da aynı motor,
hızı 205 km/h tabi yanlarda gt650s modelinde grenaj yok bu hızı görüyo
Gyorsulás
0–100 km/h 4 s
0–140 km/h 7,3 s
Nyomatékrugalmasság
60–100 km/h 5,6 s
100–140 km/h 6,5 s
140–180 km/h 8,9 s
Tesztfogyasztás 5,8 l/100 km (91-es)
yakıtını merak edenler varsa...
bu arada eyong makinan hayırlı olsun.
kuzey-egeli
Aletler karbiratörlü, çift Mikuni karbiratör var.
Bu sabah benzin aldım, 100 km de 5,5 litre yakmış. ortalama 6000 devir kullanımda.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Olcay hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...İyi günlerde kullanırsın inşallah
hayırlı olsun .
evet çok iddialı bi renk
sanırım çok nazar değecek. Boncuk şart.
güzel bakan , güzel görür.
Hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler...o çizikler de nazar boncuğu olsun....
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim..
Hayırlı olsun......
Hyosung için avrupa sitelerinde araştırma yaptığımızda mavi rengi de görüyoruz. Ancak ben bu zamana kadar hiç mavi renkli comet veya R görmedim. Ülkemize gelmiyor mu , yoksa pek fazla rağbet yok mu. ...
Birde mesela metalik gri , sedefli beyaz veya altın sarısı gibi renklerini çıkarsalar renk kataloğunu arttırsalar gerçekten çok güzel olur.
650 R ın 250 kmh yapma olayına gelirsek. Benim fikrim bu sürate çıkamasa bile 230 u rahat yapar.
Ayrıca bir arkadaşın fabrika verileri geçersizdir diyip örnek olarak arkadaşının 1.6 motorlu golf ile 245 kmh yapmasını göstermesi ise tam bomba...
Üretici firmalar kataloglara son hız olarak düz yolda , rüzgarsız ortamda yaptıkları testlerin ortalamalarını koyarlar. İllaki bu alet dediğimizden fazla yapmaz demek değildir.
Ancaaaakk 1.6 lt kapasiteli 105 bg lik atmosferik motorlu bir aracın düz yolda 245 Kmh hız yapması imkansızdır. Şimdi çin motorlarındaki göstergelerde 120 yaptığını gösteriyor , ancak yanından bi activa 80 ile geçiyor....
Eğer ki dediği gibi 1.6 lt motorlu VW golf 245 kmh yapıyorsa, Kullanmakta olduğum TSI motorlu( turbo , supercharge ) 170 hp gücündeki Jetta da 350 kmh mi yapacak....
O zaman M5 ler de 500 kmh yapar.... Ohh ne güzellll....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
kapıcı biraderim karbiratör diye bişey yok...KARBÜRATÖR...olacak...bilmemek değil öğrenmemek danalık...
http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx...3%bcrat%c3%b6r
benzin tüketiminede ohaaa...çüşşş diyorum ...ula canmı dayanır buna...bizdeki 1.4fıesta bile 4.4 yakıyor vallahi...çüşünüz please...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)