Suomy demek.. o da hayırlı olsun Eyong.. hangi model peki olcan138, spec 1r extreme yakışır sarı fırtınaya
Suomy demek.. o da hayırlı olsun Eyong.. hangi model peki olcan138, spec 1r extreme yakışır sarı fırtınaya
hayırlı uğurlu olsun... bu motorla ilk ve son kazan olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
abi hala anlamadın dimi adamlar seninle iyi kafa yapmış. tezgahaaaa geldin beeee
ayrıca böyle bir adamla max. hız şunu yapar bunu yapar diye iddaya girmek yapacagın en büyük hata olur. baktı yapmıyo modifiye olayına girer 300 km bile yaptırır bence comette yaptıgın gibi hata yapma tezgahaa gelme...
yine mi komtan söylediama şimdi iddia ediyorum ki 650 r 250 yi görmez..
Top Speed
203.8 kmh
kanka bu sefer tezgaha gelmem dolmuşa binmem...yani taklada atsa işte taş çatlasa rampa aşağı 210...
http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...r%2005.htm
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan abi bak yine hata yapıyon bu yazılara inanma...
benim bir arkadaşta vw golf 1.8 var katoloğa max hız. 205 diyordu. eleman gözümün öünüde 245 yaptıı
bak şimdi vw 'nin sitesinden golf 1.6 ya baktım max. hız 192 km diyor. sence 1600cc motor 115 hp . bu araba max. hız 192km'yi geçemiyecek mİ?
yani bu katoloğların söyledikleri max hız hikayeee...araçlar o katoloğların yazdıgı max hızın en az 40-50 km daha fazla gidebiliyor . katoloğlarda verilen değerler motorun zarar görmeyecegi yıpranmayacağı max hızı yazıyorlar. onun için yol yakınken gel sen bu sevdadan pardon iddadan vazgeç
sevgili kardeşim'e kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim .........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Motorunun hasar görmesibede üzüldüm ama olsun nazarlığı olur oda.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
olcay hayırlı uğurlu olsun iddaa yine metehan abiden çıktı neşeli günler bizi bekliyor :D
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
abi izmirden bi arkadas var hfc forumunda ondaki r bile değil ,gt 650 210 u rahat gordum daha fazla zorlamadım diyordu bence zorlama abi,düşün gt ler acayip rüzzgar alıyor bide
yok abicim...jet yakıtı koysa kendide ayaklarıylada desteklese ıkınsada 250 yapmaz bu alet...nıtro nos ...79 beygir abicim...pancar motoru...bide sarı...allahımm...neydi günahımm...sarı bir racing...yani bildiğin sarı...limon sarısı racingmi olur aga yav...
eyong senin zevkinin içine limon suyu sıkayım iyimi...
orhan naber hocam...kaldırımlarda gezen çılgın çocuk sen maksimum kaç yaptın...
olcayın borusu ybrde falan öter...ama bu makine racing...tek modifiyesi egsoz olur...öyle bi açayım bakayım diye piston sekman falan sökemez...onun ki küçük makine sevdasıydı...şimdi söksün bakalım granajı...su boruları falan yerleştirsin makinesine...görelim...bana bile elletmez..Keresteciler sitesinde bi tur atam diyorum ama çok tümsek var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hayırlı olsun Güle güle kullan, darısı başıma
valla abi ben bostancı sahil yolunda kısa mesafede 190 gordum 5. viteste daha bunun 6. vitesi var ,red line ı var ,eksozu değiştirmesi var
iyi düşün abi
olur abi böle ufak kazalar ,allah sizin başınıza vermez işallah,
abi daha otobanda hiç deneme fırsatım olmadı ama 210 u gecersem o an dusündüğüm tek kişi olacaksın abi habarin olsun
Hayırlı olsun Olcay, kazasız belasız inşallah.
O yaptığına kaza denmez, talihsizlik denir bence. Nazarlık olsun....
olur abi canın sagolsun fuarda karşılaşırsak bi test et bakim motoru bilgisayar başından konuşmak kolay bakim üztünde durabilecen mi abi zapt edebilecekmisin bakim,belkide sen görürsün ilk 210 u ha ne dersin abi
kardeş hayırlı olsun maşallah yolunda farında acık olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)