hayırlı olsun. düz pembe güzel fakat pembe üzerine kırmızı puanlı da güzel olur gibi
hayırlı olsun. düz pembe güzel fakat pembe üzerine kırmızı puanlı da güzel olur gibi
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Hayırlı olsunn Maşallah
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
işte bu yakışır işte...hayırlı olsun olcay abi...yakışır sana...cometi hangi garibana kitledin bakim...biliyom evde okuyon bunları ve cevap yazmamak için kendini zor tutuyon...
herşey gönlünce olsun...ama reiscim sarı amele rengidir...herhalde depoda stoktaki mallardan birini ucuza kaktırdılar...sende beleşe diye atladın hemen...sarı oldumu be abi...yani hem kıro değilsin hem paran yok...
Erhan abinin peşine takılırsın artık...ama son hız denemeleri falan yapma istemem...ama diyolarki motor 250 yi görmüyor falan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun
darısı başıma
Erhan abinin peşine takılırsın artık...ama son hız denemeleri falan yapma istemem...ama diyolarki motor 250 yi görmüyor falan...
methan abi ben tarihin birinde böyle başlayan bir tartışma hatırlıyorum. elemanın birisi diyorki comet 160 yırtsa göremez digeride görür diyordu. en son olay iddaya dönüştü ve 160km gören comet videosu buraya eklenmişti. ve 160 km yapmaz diyen arkadaş kırmızıdan mora dogru dönüşen bir renge girmiş ve birde otçul hayvan sesi çıkarmıştı koyun mu desem tavukmu desem veydiii yaww
abi sen bu hız tahminleri konusunda pek şanslı degilsin onun için max. hız olayına hiç girme istersen mazallah şimdide gt 650 r 250km görmez iddası başlarsa bu sefer ses taklitleri ile felan kurtaramzsın ona göreee
Hayırlı uğurlu olsun OlciKazasız belasız kullanırsın inşallah...
Sana yakışacak bir makine,bu motorla da çeşitli modifiyeler bekliyoruz
Tabi en yakın zamanda makina ile ilgili ilk izlenimlerini bize aktarırsan bir çok arkadaşın işine yarayacağı kanısındayım...
comet 250'ye o modifiyeleri yapan 650 r'ye neler yapar düşünmek istemiyorum
hayırlı olsun kazasız güle güle binersin inşallah sarı-siyah doğada en tehlikeli hayvanları temsil eder sen mavi felanda ekle tehlikesini azalt hiç olmazsa
hayırlı uğurlu olmasını,güle güle,kazasız,belasız kullanmanızı diliyorum.geçirdiğiniz ufak kaza da bunun diyeti olsun,bidahada buna benzer birşey olmaz inşallah.iyi günlerde...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
EYONG hocam.. hayırlı ugurlu olsun.. allah kaza bela vermesin. GÜLE GÜLE KULLAN...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
hayırlı olsun ve gecmıs olsun...
olsun yaa sevgili moderetorumuz nazarlık olur o kadardan bısı olmaz
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
hyosung'ta nedense grenaj takozları yok. bence alt ve üste birer tane şart. en azından conta kesilip yapılabilir diye düşünüyorum. hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
dostum ben sana hikayeyi anlatayım...sitede esrarcengiz bir mod vardır...nickide KOMTAN...erhanın sağ kolu mesai arkadaşıdır...aslında tüm siteyi o yönetir...erhan pek uğraşmaz... KOMTAN yeni yeni insan içine çıktı yuvasından...sahalara döndü...İstanbuldaki ilk HYOSUNG culardan biridir bu arada...neyse bir ara ziyarete el ense muhabbetine gittim...
dedi ki la comet 145 i bile göemez...benim 250 r bile gen fazla 140 dedi...sallıyolar dedi...bende hadi yaa dedim...
ula senden başka en iyi kim bilcek hesabı ona güvenerek başladım Olcayla kapışmaya...yaparmı yapmazmı...nah yapar dedim...güveniyom ya komtana...165 yapan 250 r hesabı comet havagazıdır falan...neyse baktık herif ciddi ...kafaya takmış videoyu çakmış...tabi ben şapa oturdum..olay bundan ibarettir...KOMTAN nickli mod abimize güvendim yalan oldum...yani olay budur...kendim ettim kendim buldum...
ama şimdi iddia ediyorum ki 650 r 250 yi görmez...
eğer o motor 250 yi görsün tüm site beni "havada karada denizde" öpsün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hayırlı olsun eyong, kazasız belasız binersin umarım... motor iyi güzel de malzemeler ne durumda? şimdi çok şık bi kask bi de mont lazım sana...
@mete_han; hafıza mı balık, kiminle dans ettiğini mi anlamak istemiyorsun ne?Aşık attığın kişi Eyong abiciğim, 350 iste 350, 450 iste 450 göstersin
@ilnapoli, yeni Suomy'nin haberini de ben vereyim bari...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hayırlı olsun Güle Güle kullan Eyong
abicim valla görmez...(la çarpılmayam şimdi)...en biliyom...79 beygir ama traş makine...ha sakın ola fazerla cbr 600f er6 f falanla kendini bir tutmasın...yani yolda sidik yarıştırmasın....onun segmenti cbf 500 vs...onlarıda rahat geçer...havası onlara tabi...
ikincisi ya bu herif kapıcılık yaparak bo motoru nasıl aldı...taam alın teri belki ama Kereste işinde ne kadar para ola ki...bi ziyaret edemde bakayım ne işler çeviriyor...esrar eroinmi satıyo...kaçakcılıkmı yapıyo bilelim... makinalara bağlıyo parayı...
Hayırlı olsun; Allah kazasız, belasız, keyifle sürmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hayırlı olsun olcay abi.kazasız belasız binersin umarım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)