Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Olcay (Eyong) 650R Aldı! Hayırlı Olsun!

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    hayırlı olsun. düz pembe güzel fakat pembe üzerine kırmızı puanlı da güzel olur gibi
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Hayırlı olsunn Maşallah
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster

işte bu yakışır işte...hayırlı olsun olcay abi...yakışır sana...cometi hangi garibana kitledin bakim...biliyom evde okuyon bunları ve cevap yazmamak için kendini zor tutuyon...

herşey gönlünce olsun...ama reiscim sarı amele rengidir...herhalde depoda stoktaki mallardan birini ucuza kaktırdılar...sende beleşe diye atladın hemen...sarı oldumu be abi...yani hem kıro değilsin hem paran yok...

Erhan abinin peşine takılırsın artık...ama son hız denemeleri falan yapma istemem...ama diyolarki motor 250 yi görmüyor falan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

hayırlı olsun

darısı başıma

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Erhan abinin peşine takılırsın artık...ama son hız denemeleri falan yapma istemem...ama diyolarki motor 250 yi görmüyor falan...

methan abi ben tarihin birinde böyle başlayan bir tartışma hatırlıyorum. elemanın birisi diyorki comet 160 yırtsa göremez digeride görür diyordu. en son olay iddaya dönüştü ve 160km gören comet videosu buraya eklenmişti. ve 160 km yapmaz diyen arkadaş kırmızıdan mora dogru dönüşen bir renge girmiş ve birde otçul hayvan sesi çıkarmıştı koyun mu desem tavukmu desem veydiii yaww

abi sen bu hız tahminleri konusunda pek şanslı degilsin onun için max. hız olayına hiç girme istersen mazallah şimdide gt 650 r 250km görmez iddası başlarsa bu sefer ses taklitleri ile felan kurtaramzsın ona göreee

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı uğurlu olsun OlciKazasız belasız kullanırsın inşallah...
    Sana yakışacak bir makine,bu motorla da çeşitli modifiyeler bekliyoruz
    Tabi en yakın zamanda makina ile ilgili ilk izlenimlerini bize aktarırsan bir çok arkadaşın işine yarayacağı kanısındayım...

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    comet 250'ye o modifiyeleri yapan 650 r'ye neler yapar düşünmek istemiyorum

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    hayırlı olsun kazasız güle güle binersin inşallah sarı-siyah doğada en tehlikeli hayvanları temsil eder sen mavi felanda ekle tehlikesini azalt hiç olmazsa

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    hayırlı uğurlu olmasını,güle güle,kazasız,belasız kullanmanızı diliyorum.geçirdiğiniz ufak kaza da bunun diyeti olsun,bidahada buna benzer birşey olmaz inşallah.iyi günlerde...

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    EYONG hocam.. hayırlı ugurlu olsun.. allah kaza bela vermesin. GÜLE GÜLE KULLAN...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

MNY46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Multistrada1200 , xt 660x
    hayırlı olsun ve gecmıs olsun...
    olsun yaa sevgili moderetorumuz nazarlık olur o kadardan bısı olmaz
    ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hyosung'ta nedense grenaj takozları yok. bence alt ve üste birer tane şart. en azından conta kesilip yapılabilir diye düşünüyorum. hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

methan abi ben tarihin birinde böyle başlayan bir tartışma hatırlıyorum. elemanın birisi diyorki comet 160 yırtsa göremez digeride görür diyordu. en son olay iddaya dönüştü ve 160km gören comet videosu buraya eklenmişti. ve 160 km yapmaz diyen arkadaş kırmızıdan mora dogru dönüşen bir renge girmiş ve birde otçul hayvan sesi çıkarmıştı koyun mu desem tavukmu desem veydiii yaww

abi sen bu hız tahminleri konusunda pek şanslı degilsin onun için max. hız olayına hiç girme istersen mazallah şimdide gt 650 r 250km görmez iddası başlarsa bu sefer ses taklitleri ile felan kurtaramzsın ona göreee

dostum ben sana hikayeyi anlatayım...sitede esrarcengiz bir mod vardır...nickide KOMTAN...erhanın sağ kolu mesai arkadaşıdır...aslında tüm siteyi o yönetir...erhan pek uğraşmaz... KOMTAN yeni yeni insan içine çıktı yuvasından...sahalara döndü...İstanbuldaki ilk HYOSUNG culardan biridir bu arada...neyse bir ara ziyarete el ense muhabbetine gittim...

dedi ki la comet 145 i bile göemez...benim 250 r bile gen fazla 140 dedi...sallıyolar dedi...bende hadi yaa dedim...

ula senden başka en iyi kim bilcek hesabı ona güvenerek başladım Olcayla kapışmaya...yaparmı yapmazmı...nah yapar dedim...güveniyom ya komtana...165 yapan 250 r hesabı comet havagazıdır falan...neyse baktık herif ciddi ...kafaya takmış videoyu çakmış...tabi ben şapa oturdum..olay bundan ibarettir...KOMTAN nickli mod abimize güvendim yalan oldum...yani olay budur...kendim ettim kendim buldum...

ama şimdi iddia ediyorum ki 650 r 250 yi görmez...

eğer o motor 250 yi görsün tüm site beni "havada karada denizde" öpsün...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    hayırlı olsun eyong, kazasız belasız binersin umarım... motor iyi güzel de malzemeler ne durumda? şimdi çok şık bi kask bi de mont lazım sana...

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    @mete_han; hafıza mı balık, kiminle dans ettiğini mi anlamak istemiyorsun ne?Aşık attığın kişi Eyong abiciğim, 350 iste 350, 450 iste 450 göstersin

@ilnapoli, yeni Suomy'nin haberini de ben vereyim bari...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Hayırlı olsun Güle Güle kullan Eyong

Motosikleti
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

@mete_han; hafıza mı balık, kiminle dans ettiğini mi anlamak istemiyorsun ne?Aşık attığın kişi Eyong abiciğim, 350 iste 350, 450 iste 450 göstersin

@ilnapoli, yeni Suomy'nin haberini de ben vereyim bari...

abicim valla görmez...(la çarpılmayam şimdi)...en biliyom...79 beygir ama traş makine...ha sakın ola fazerla cbr 600f er6 f falanla kendini bir tutmasın...yani yolda sidik yarıştırmasın....onun segmenti cbf 500 vs...onlarıda rahat geçer...havası onlara tabi...

ikincisi ya bu herif kapıcılık yaparak bo motoru nasıl aldı...taam alın teri belki ama Kereste işinde ne kadar para ola ki...bi ziyaret edemde bakayım ne işler çeviriyor...esrar eroinmi satıyo...kaçakcılıkmı yapıyo bilelim... makinalara bağlıyo parayı...

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Hayırlı olsun; Allah kazasız, belasız, keyifle sürmeyi nasip etsin.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    hayırlı olsun olcay abi.kazasız belasız binersin umarım
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler