hayırlı olsun olcay abi en büyük kazan bu olur inşallah
skullhunter
güzel çalışmalar,pembe yi çok sevdim
hayırlı olsun olcay abi en büyük kazan bu olur inşallah
skullhunter
güzel çalışmalar,pembe yi çok sevdim
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
güzel günlerde kullanırsın inşallah
en çok pembe yaraşmış
allah hepimize güzel günlerde gönlümüze göre bir motor nasip eder inşallah...
hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.
OOO hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin kardeşim
yannız taksi gibi olmuş bu beaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
olcayım eyongum kardeşim hayırlı uğurlu olsun ben orda iken sırf bana kullandırmamak için motoru getirtmediğinin farkındayım ..bak devirmişsin canım motoru ben sana ne diyim.. bırak kalsın öle nazar boncuu gibi boyama ...hayırlı uğurlu olsun ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
olcay abi hayırlı olsun t-shirt için de teşekkür edememiştim bu da vesile oldu nazarlıkta yapmışsın motora ALLAH beterinden saklasın.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
moderatöre de bu yakışırdı zaten ;)
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
olcay hayırlı olsun, yeni motorun güle güle kullan, sana yakışır allah kaza bela vermesin.eskimez artık sende bu motor oda senin gibi evcimen olur.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bir kerede buradan hayırlısı olsun diyelim Virüs gibi insana yapıştımı bırakamıyor kazasız belasız inşallah...
Olcay sarı civcivin hayırlı uğurlu olsun
Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.
Allah nazardan saklasın.
hayırlı olsun yakışır moderatörümüze güle güle kullan... sen şimdi kullanıcı testi de yaparsın
Dorado V5
hayırlı olsun kazasız belasız, nazar boncuguda olmus olur okadar takma kafana cok keyifle bin
iyi hayılı olsun kazasız belasız sürüşler.
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
hayırlı olsun ............
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Güle güle, iyi günlerde kullan...
Ben de hala bir ara GT250 ile ilk günlerinde benzinlikte çekilen fotoğrafları bilgisayara atarım diye umuyordum, gerek kalmamış (Üşengeçliğin gözü kör olsun.)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hayırlı uğurlu olsun, görüp göreceğin kaza bu olsun
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
Güle güle kullan.
Pembe açar seni
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)