gule gule kullan, kazasiz belasiz insalla..
nazarlik olmus devirme olayi da..
aaa ne guzel motor diyenlere hemen o grenaj kismini goster de nazar degmesin
:]
Shakulin
gule gule kullan, kazasiz belasiz insalla..
nazarlik olmus devirme olayi da..
aaa ne guzel motor diyenlere hemen o grenaj kismini goster de nazar degmesin
:]
Shakulin
bosver nazarlik olmus, hayirli olsun
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
oda nazarı olsun,, hayırlı olsun,, ozellıkle egzos super duruyo.yenı modellerınde bu tıp ekzos sıtandartmı yoksa sonradan mı takıldı?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Hayırlı Uğurlu olsun, Allah kaza bela göstertmesin. Dikkatli ol
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, özellikle Skull a. Motoru pembe yapcam :p
en büyük kazan bu olsun nazar olmuş
güle güle kullan
allah güle güle binmek nasip etsin çok güzelmiş motorun
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Akıl vermek gibi olmasın ama disk kilitleri için spiral bi kablo var bi ucunu kilide bi ucunuda motosiklete bindiğinde görebileceğin biyere takıyosun böylece tatsız olaylar olmuyor.
Benden unutkanı yoktur çok defa avcumdaki anahtarı nereye koydum diye aradım o yuzden bende o spiral kablodan kullanıyorum
Bu arada nazar olmuş sağlık olsun, hayırlı olsun Allah kazadan beladan uzak tutsun
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
nasıl olcay abi iyi kaçıyormu motor,beğendin mi?
biraz daha hırıltılı gt 250 ye göre bence,biraz da titreşimli sen ce nasıl
Hayırlı olsun güle güle kullan...
Cüneyt Eralp
cillop gibi masallah hayirli olsun.
cizikler nazarlik kalsin hocam benim motorda da var ufak bi kusur duzelttirmiyorum batil itikatlarimiza sahip cikalim
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Hayırlı olsun olcay kardeş, eeee bi de geçmiş olsun. nazarlık birkaç çizik, olacağın önüne geçilemiyor. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
hayırlı olsun abi kaç basıyor bu tek teker yapıyormu
hayırlı olsun güle güle kullan... ayrıca motoru pembeye boyaman konusunda sana katılıyorum boya boyaa süper görünecektir
at binenin kılıç kuşananın pembe motor dishy'nin demişler
şaka bi yana pembe de gerçekten tatlı olmuş ama bana gitmez tabi
hupss edit////: hayırlı olsun demeyi unuttuk ya hayırlı olsun modum güle güle kullan
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
hayırlı ugurlu olsun..................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)