Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Adana'da üzücü kaza!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xt660x
    kemal arkadaşımıza allahtan acil şifalar dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını cani gonülden dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    Dünden beri kendimde değilim ne kötü bir olay arkadaşlar çok fazla yorum yapmayalım lütfen yapacağımız tek şey arkadaşımızın iyileşmesi için dua etmek olacaktır
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

Hepimiz çok üzgünüz kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

paris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660X 2009
    gerçekten üzücü bir kaza...acil şifalar diliyorum.

nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    arkadaşlar bu arada benim kan grubum 0 RH (-) eğer kemale lazım olursa
    05059653665
    zor bulunuyor
    bu arada son durum nedir bilen var mı??
    live to ride, ride to live

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    geçmiş olsun ..................
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

SpeeDoG>KaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F5
    Kardeşim Kemalim. Seninle ilk olarak 2004 yılında tanıştık, işyerlerimizde hem yanyana hemde motor tutkunu iki insanız. O zamanlar sen CBF 250 Twister'a biniyordun ben YBR 125 e biniyordum. Ben senin motoruna çok özenmiştim keşke benim motorumda böyle heybetli ve güzel olsaydı diye ama sonradan Allah kısmet etti CBR 600 F5 aldım. Aldım ama benimde içimi kurşun gibi delip geçen hız tutkum rahat bırakmadı ve hep sürat yapıyordum. Ailem hep şikayet alıyordu ve bana sat diye baskı yapıyordu,
    Son olarak bir Mersin gezimizde otoyolda yine 250-260 km lere çıktığımda bir kasisten geçmem ve motorumun ön tekerinin yerden birkaç cm kesilip yere inmesiyle direksiyonumun birkaç defa sağ sol yaparak saniyleik olarak hakimiyetini kaybetmemden sonra Rabbimin takdiri ilahisi ile benim sağ salim o motoru izinde devam ettirmemden sonra tek bir karar verdim "GÜZEL MOTORUM SENİ BİR SÜRE TATİLE GÖNDERMELİYİM" dedim. Ve önü açık süresiz bir tatile gönderdim..

Seni hep enduro tarzı makinalarda bol bol güvenli seyehatler yaparken önce Honda Twister, sonrada BMW'nle görür ve mutlu ve hayran olurdum. Ara sıra (komşuda olsak çıkış saatlerimiz farklı) karşılaşır selamlaşır 5-10 dk da olsa ayakta sohbet eder ve sen bana SuperSport makine alacağından bahsederdin. Yüzüne demesemde ki o makinanın isteğini-arzusunu çok iyi biliyorum endişe duyardım çünkü SuperSport lar gazına dikkatle dokunmazsan sevdiklerinle ve hayatınla oynayan birer canavara dönüşüyordu.

Canım kardeşim, o kötü sabah şirketimizde beraber çalıştığım arkadaşlarım sabah işe geldiklerinde direk yanıma gelerek (210 kişi arasında tek racingci benim) sabahki kazayı duydun mu,gördün mü, kimmiş falan dediler. Bende haberim yok dedim ve soruşturdum siyah bir racing dediler Mustafa değildir dedim ki Racing aldığını duymamıştım tabi biraz daha araştırınca ve bikepics.com' da göz gezdirince eywaah dedim... Canım kardeşime bu durumda ne yazabilirim ki sadece ona bizim verebileceğimiz Maneviyatımızdır. Seninle beraber olacağız şüphen olmasın. Umarım o güzel gülen yüzünden gülücükler eksik olmaz ve biran önce aramıza dönersin. Seni seviyoruz... Saygılarımla.
    [B]CaTcH Me If YoU CaN...[/B]

bikepics.com/members/dehakaan

Motosikleti
    henüz yok ama ilerde allah izin ederse olacak
    KEMAL ABİ ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ OKUL OLMASA ZİYARETİNE GELİRDİK AMA OKUL VAR İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN DUALARIMIZ SENİNLE

erdoğdulu_mert Trabzonlu_kankalar

Motosikleti
    mondial kt125
    arkadaşımıza acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda aramıza döner

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    büyütecektim motoru ama ss değil s dahi almayacağım...ALLAH'tan acil şifalar diliyorum kardeşime...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    Henüz Yok :(
    Abim Allahtan Acil Şifalar Diliyorum Sana Yakın Olsam Okulum Olmasa Ziyaretine Gelirdik En Kısa Zamanda Aramıza Dönmen Arzusuyla Abi Dualarımız Seninlen !

Arkadasimiza acil sifalar diliyorum bu hizlarda bir araca carpip hayatta kalmak buyuk sans...
    Ve eklemek istediklerim;
    Otomobil suruculerinin motosikletleri dusunmeden arac kullandigi bir ulkede asiri hizin sonuclarida aci oluyor...
    100km ile giderken sn. de 27.7m yol almaktasiniz 250 ile giderken 70m.Bu surratlere cikmayan arac suruculerinin aynada sizi gorse dahi onun yanina ne kadar kisa surede geleceginize dair en ufak fikri yok.Sonuc olarak konu motorun sekli degil hiz.Ayrica en iyi denge ve en kisa fren mesafesi yaris motorlarinda cunku limitlerde dizayn ediliyor.Bu sebeple yaris motorlarina laf atmakta yersiz.Varadero.Capanord vs 240 gidiyor.Herhangi bir naked 600 bile 200 e rahatlikla ulasiyor.Olay elimizin ayarinda herseyi hesaplamis olsak bile bu tur risklerle karsi karsiyayiz araba olmaz hayvan cikabilir.Motosiklete binmek cok zevkli ve bu zevki omur boyu yasamak icin risk alirken bir daha dusunelim...

Motosikleti
    Kemal Abinin Son Durumu Nedir Acaba Haberi Olan Var Mi

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    allah acil şifalar wersinn
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

TÜRETKEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    KAHROLDUM LANET OLSUN DİKKATSİZ ARABA KULLANICILARINA LANET OLSUN çok gemiş olsun allah şifa versin
    [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]

çok büyük geçmiş olsun

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Arkadaşımıza Çok büyük geçmiş olsun ailesinede sabır diliyorum...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    Henüz Yok :(
    Kemal Abi Hakkında Bilgiwarsa Yazabilirmisiniz Acaba Kontür Yok Lanet Olsası Telefonda Arıyamıyoruz Telefonları Bilgisi Olan Yazabilirmi Acaba Abimizin Son Durumu Nedir ?

Motosikleti
    Yokmu Kemal Abinin Durumundan Haberci Olan Ya

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeminle çok kötü oldum.bide adanada olacagız,haberimiz bile yok.kardeşime çok geçmiş olsun.söyleyebilecek kelime bulamıyorum,olan olmuş bile,malesef dönüşü yok.allah ana,babasına sabır versin...

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)