çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelir....allah cümlemizi bu tür kazalardan korusun....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
valla kanım dondu başlıgı okurken ...
çok dikkatli olmamaız lazım....
umarım eski saglıgına kavusur ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
çok üzüldüm ya tek tek tüm yazılanları okudum da durum ciddi gözüküyor
çok da genç bir arkadaşımız
kimin hatalı olduğu değil sonuç önemli olan
arkadaşımız böyle olacağını bilseydi eminim çok farklı davranırdı
bu noktadan sonra önemli olan ona manevi desteğimizi sürdürebilmemiz
umarız en kısa zamanda sağlığına kavuşur
tıp çok ilerledi fiziktedavi vb yollarla çok daha iiyi duruma gelecektir
belki 1000lik bi race kullanamaz ama bu noktadan sonra önemli olan canının yaşıyor olması
çok üzüldüm
geçmiş olsun adana mt acınızı paylaşıyoruz
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
geçmiş olsun umarım kalıcı bi şey oLmaz
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
diğer motosiklet formlarında bu haberden bahsediliyor bilginize
acil şifalar diliyorum. geçmiş olsun , ama demekle de geçmiş olmuyor. herkez bir kere daha düşünmeli motora binerken. kendmizi çok iyi sürücü olarak görebiliriz ama diğer sürücüler kötü,yollarımız kötü devamlı böyle düşünmek zorundayız.
içim çok kötü oldu yaaaa. öyle çok üzüldümkiii. çok zor günler bekliyor arkadaşımızı hem tedavi sürecinde hemde sonrasında. Allah sabır versin. umarım en kısa zamanda iyileşir.
geçmiş olsun arkadaşım
acil şifalar diliyorum. lütfen daha fazla dikkat....
Duyduğumdan beri canım çok sıkkın. Dün yanınızda sohbet ettiğiniz arkadaşınız hastanede. Çok zor bir durum. En kısa zamanda iyileşir inşallah.
Fotoğrafları kaldırmamı isteyen arkadaşların hassasiyetini anlıyorum. Ancak sadece racing değil şu an yakınımız, tanıdığımız, her türden motosiklet kullanan arkadaşımız bilinçsizce gençliğinin verdiği deli dolu hareketlerle motosikletini sürmekte. Hepimizi üzen ama bizede yapılan yanlışların nelere mal olacağını gösteren bu üzücü kazayı tüm motosiklet camiası iyice incelemeli, düşünmeli. Bu kazadan bir ders çıkartmalı. İşte o fotolar bunu gösteriyor.
Pırıl pırıl en verimli çağında aramızdan ayrılan çok genç arkadaşlarımız var. Lütfen ama lütfen hepimiz dikkat edelim. Korumalarımız ihmal etmiyelim. İyi bir motosiklet sürücüsü olalım. Motosiklet bir kıyım aracı değil, keyif aracıdır. Bu mantıkla hareket edelim.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Makine bence haklı. Bir çoğumuz şimdi üzülüyoruz fakat kısa zaman sonra motorsiklet üzerindeyken onun bize verdiği haz'a kapılarak belki aynı şeyleri yapacağız. Dünde yazdığım gibi bir genç tam anlamıyla 26-27 senede meydana geliyor ve bir anda yok olup gitmesi yada eksik kalması çok acı bir durum.
Kemal kardeşimizin gezi yazısını sonlandırdığı cümlede yazdığı gibi "Tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir". Tedbirli olalım motorsikletimizi, tedbirli kullanalım.
[B][I][U]imistanbullu "Dünyada her millet icraatına tahmmül ettiği hükümetin mes'uliyetine ortakl sayılır." K. ATATÜRK[/U][/I][/B]
Arkadaşlar, olayı merak eden arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. Amacım kimseyi rencide etmek veya üzmek değil. Dün çok samimi bir arkadaşım otoyolda kazanın hemen ardından kazaya şahit olmuş. Kemal Temsa'da çalışıyor. Dün işe giderken otobanda olay meydana geliyor. Arkadaşımız ikinci şeritte çok hızlı bir şekilde benim arkadaşın yanından geçiyor. Yaklaşık 1-2 dakika sonra arkadaşım kaza mahalline ulaşmış. İlk on dakika kadar Kemalin bilinci yerinde değilmiş sonra kendine gelmiş. Ambulans yaklaşık 20 dakikada kaza yerine ulaşmış ve hastaneye kaldırmışlar. Kaskı da kırık falan değilmiş. Üzerinde korumalı bir mont fakat altında sadece kot pantolon ve ayakkabı varmış.
Kemal dün saat 17:00 de ameliyat sonrası uyandırma ünitesinde çıkartıldı ve servise alındı. Kendisine acil şifalar diliyoruz.
gercekten cok üzüldum ya arkadaşlar bırazdaha dıkkatlı kullanalım bugunlerde kaza haberleri cogaldı sezon acılmadan daha arkadaşimiza gecmiş olsun acil şifalar dılerım
çok üzüldüm, anlayamıyorum neden bu kadar sürat.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
çok geçmiş olsun arkadaşımıza olayın şoku halen bütün arkadaşların üstünde ailesine sabır diliyorum
HER SÖZÜN DOĞRU OLMALI HER DOĞRUYU SÖYLEMEMEK LAZIM
çok geçmiş olsun,Allah arkadaşımıza acil şifalar versin, dikkat edelim arkadaşlar, sürat hiç iç açıcı sonuçlar doğurmuyor, saygılar...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Çok Geçmiş Olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
Motorize07.com Antalya Team
kemalım kardesım abım belkıde herseyımm bılıncını kaybetmems ve hala bılıncı yerınde suan da kendınde dun gece 1 unıte kan verılms ekstradan o kadar bu arada istanbullu nıcklı arkadasıma tesekkr edıorm bugun benı aradıgı olayı benden dınledıgı ve ılgılendıgı ıcın
arkadasımıza geçmiş olsun ALLAH korumuş daha kötüsüde olabilirdi ama bu son olmayacak genç toplumun racing hastalıgı bu konuya önem verilip racing motorların satısının yasaklanmasına veya pist dısına çıkartılmamasına kadar gitmeli yoksa biçok arkadasımızı kaybedicez trafik pist degildir bende yasadıgım bölge olan bodrumda biçok üzücü olayın haberini alıyorum ve bunların %95 ini racing motorlar olusturuyor.
Kardeş teşekkür ne demek. Olayı dün sabah ilk duyduğum andan beri üzüntü içerisindeyim. Bir insanın durumunu sormak için illa ki onu tanıyor olmak gerekmez. Ayrıca her ne kadar seninle kemalle yüzyüze tanışıyor olmasakta makine benim 3 yıllık samimi arkadaşım okan79 ise eniştem olur ve bu insanlar kemali tanıyan ve seven insanlar. Bu arada benim kanım 0rh+ eğer lazım olursa seve seve verebilirim. Saat kaç olursa olsun hiç farketmez. Ben sana özelden mesaj atar numaralarımı veririm.
[B][I][U]imistanbullu "Dünyada her millet icraatına tahmmül ettiği hükümetin mes'uliyetine ortakl sayılır." K. ATATÜRK[/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)