Tanımasam da arkadaşımıza acil şifalar dilerim. Allah yardımcısı olsun.
Tanımasam da arkadaşımıza acil şifalar dilerim. Allah yardımcısı olsun.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
umarım bir an evvel sağlığına kavuşur
diyorum ama bir doktor olarak olabilecek en iyi halinide tahmin edebiliyorum........
keşke olmasaydı bu kaza. tüm motosiklet tutkunu arkadaşlarımın çok daha dikkatli ve kurallara uygun sürmelerini diliyorum.
kardeşime çok geçmiş olsun diyorum ya arkadaşlar kemal yakın bir arkadaşım uzun zamandırda görüşemiyorduk lütfen pm yoluyla bana bir yakının telefonunu verebilirmisiniz
çok rica ediyorum
[color=red][b]SGOR[/b][/color] :wiinkk:
geçmiş olsun.hayatta ya herşeye rağmen.acil şifalar.
ufff kötü oldum yıne bu kacıncı arkadaşlar ,
inanın üzüntümü kelimelerle anlatamam çok üzüldüm Allah arkadaşımızın yanında olsun inşallah iyileşir bir sakatlığı kalmaz ,inşallah bütün dualarımız kardeşimiz için allah yardımcısı olsun acıl şifalar diliyorum kardeşimize
kemal kardeşimize geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda ayağa kalkar.
havalar düzeldi bütün kelebekler sudan çıkmış balık gibi oldu kimse üstüne alınmasın söz meclisten dışarı B sınıfı ehliyeti nekar basit verdiklerini biliyoruz tüm öküzler arabyı altına aln dışarda motorları hiç görmüyolar gıcık oluyolar hele tahrik edeci bi süper sport geçtiği zaman yaraları gocunuyo çok geçmiş olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Çok üzücü bir olay tüylerim diken diken oldu çok büyük geçmiş olsun.Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur
kemalım kardesım sabah 9 dan berı senı gormek ıcın elımden gelenı yaptım fakat bı amelıyata gırerken bıde cıkarken gordm yakısıklı abım benm senı sevıorum saat 11 de canın zoruyla eve geldm kım ne derse desın kemalım benm ornek aldıgım motorcumdur ve halda oleee hade yarın tekrar senınleyım ama yıne gostermıeckler ondan sonrkı gunde ondan sonrakı gunde ve bole hergn senleyım abımm benm sevıorm senı bu arada piton iiimiş patron ole dedı abim benm
moralini yüksek tut mustafa allah şifa versin
saat 11(23:00) sımdı eve geldım ve butun arkadslara rıca edıorm kemalı gormek ıcın lutfen odaya gırmeyın saten almıorlar ama doktor tanıdıgım var ben gırerım dıen arkadaslara seslenıorm enfeksıyon kapma tehlıkesı var lutfen gırmeyın ıcerı:'(
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşir umarım.
bu arada arkadaslar motor arabaya carptıktan yaklasık 600-700 metre yane 15 elektrık dıregı sonra durms ve abım kemalım de 14 dırek ılerıde falan
vee kımse olumsz yorumlar yapmasn yok cok hızlıydı yok cok tehlıkelı kullanıordu falan cunku herkes ılk once kendını yargılasın ben bunu yapıormuyum dıe sadece gecmıs olsn dıleklerınızı gormek ıstıors kaza yorumlarınızı deıl cunku kaza kulaktan kulaga cok fazla degısıor
valla hocam kemal kardeşimin tüm gezi yazılarını topiklerini okudum...Anadoluyu yeniden keşfetmişsiniz...çok şeyler paylaşmışsınızdır...en çok siz üzülürsünüz belki...ateş düştüğü yeri yakar...aile durumu nasıldı...bekarmıydı çoluk çocuk...falan varmı...adresinde TEMSA yazıyordu...oranın personelimiydi...bişeye ihtiyacı olurmu acaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cok gecmis olsun..
fazla yazilicak bisi yok ne yazikki
bogazim dugumlendi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ve bu arada kaza ıle ılgılı detaylı bılgı ısteyenler kulaktan dolma haberler yerıne benı arayıp benden ogrenebılrler ben mustafa caner kaya
arkadasların tabırıyle 3 adım var
1- foto mustafa
2-delı mustafa
3-fazer mustafa
benı bole hatırlayanlarınz vardır numaram 535 662 81 21--546 479 80 55
mete_han tesekkr edıorm abıı temsada muhendıs abım 80 dogumlu bekar ve suan aılesı bır anne baba nasl olabılırse ole abıı
sen yazsan buraya?
daha iyi olmazmi
herkes bilgilenmis olur
biri dio kot vardi biri full koruma?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
abi sağ ayağı artık yok dediler ya orada bende artık yutkundum...sonrasını düşünmek bile istemiyorum...anasını satayım bu motorunu satıcam yemin ederimki...zaten satacaktım ama şimdi daha bir azimle satıcam ...satmak için kendimi yırtıcamki kurtulayım...
artık satmak için bir nedenim var...kızım ailem anam babam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi yazmak ıstemıorm bole seylerı o yuzden ınsanları daha da kotu etmek ıstemıorm abımn bılıncı yerınde ve herseyın farkındaaa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)