Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 142223242526 ... SonuncuSonuncu

Adana'da üzücü kaza!

REKLAM ALANI

geçmiş olsun

azmini ve yüzündeki gülümsemeni hiç bir zaman kaybetmemen dileğiyle ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar hepimize dikkat etmeyi önerir arkadaşimiza allahtan acil şifalar diliyorum.motoru görünce inanın kendim yapmış gibi üzüldüm ve duygulandım tabi buna adanada yasamam da etki etmiştir ama umarım en yakın zamanda tekrar motoruna biner

Rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mkcelikkol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -5nci asama- protez ile yasama alışmak – calısmaya baslamak, serbestce yurumek,eglenmek vb – eski gucumu ve reflekslerimi yakalamaya calısmak…

Gelelim 6nci asamaya – simdilik surpriz olarak kalsin. Ama isteyenler hayal gucunu bir kullansin… benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz???

ben olsam 6. aşamada şöle yapardım:

yada biraz daha hafifi bişii;

Ama hız yok dimi? çok büyük geçmiş olsun hayata tutunmana hayran kaldım sen bu yüreğinle herşeyi halledersin.
    Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...

arkadaşım ben GAZİANTEP MT adına sana cok cok gecmiş olsun dileklerimi sunuyorum sana acil şıfalar diliyor tekrar seni ayakta gormekten cok mutlu oldugumuzu soylemek istiyorum kendine iyi bak GAZİANTEP MT adına

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    hayata sımsıkı bağlanmış sınız. ne kadar hoşuma gitti bilemezsiniz. herşey allahtan her nekadar insanlar etkilesede. bunlara sabır gösterip isyan etmemek, ve yaşamama sımsıkı sarılmakla; yattığınız an bile ibadet ediyor sayılırsınız allah katında. tekrar geçmiş olsun diliyorum. allah her diam yar ve yardımcınız olsun.

Gaziantep Mt
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Aramıza tekrar hoş geldin.Yüzündeki gülümsemeyi görmek çok güzel.Tekrar geçmiş olsun...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    iyileştiğine sevindim. o yüzündeki gülüşün eksik olmasın. sevgiler
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Şükür ki ayaktasınız,ne mutlu...

Allah şifalar versin,inş. çok daha iyi olursunuz

yüzünüzden bu gülümseme hiç eksilmesin

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

cook üzüldüm

okudum cok uzuldum ya kardesımıze cok cok gecmıs olsun umarım bır an önce iyileşir

işte bu yaa hayat cabandan dolayı senı kutlarım kardes g.antepten sevgılerr

Motosikleti
    HONDA SCOOTER
    hayatın mucizelerine inanmak gerektiğine dair en güzel örnek olsanız gerek,geçmiş olsun.

sertacım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda spayc 110
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kemal, olayları gerek internetten ve gerekse de seni tanıyan ve mersinde tanışıp karşılaştığım arkadaşlardan takip ediyorum... öncelikle şunu söylemeliyim; ben de sağlık sektöründeyim ve 15 yıla yakın bir zamandır hastanelerde görev yapmaktayım. o kadar çok şey yaşayıp gördüm ki, seni gerçekten şanslı sayıyorum. sana şu kadarcık bir örnek vereyim

1- kaza anında dilini ısırarak kopartan ve konuşamayan ve kendini ifade edemeyen.
    2- zihinsel özürlü kalıp ömrünün sonuna kadar bağımlı yaşamaya mahkum olan
    3- gözlerini kaybeden

yani daha pek çok şey gördüm... hepsi de trafik kazası ve en çok da motosiklet kazalarıydı... inanın bana helikopter kazası, hatta kalorifer kazanı patlamasında yanında olan insanlar bile daha az yaralıydı... sen gerçekten şanslısın. teknoloji yeterince ilerledi, yaralarında yanık olmaması gerçekten çok sevindirici bir durum. emin ol.
    bak sana ne anlatacağım,

bir padişah varmış ve çocukluğundan beri birlikte büyüdüğü bir de arkadaşı. tahta çıkınca ilk iş olarak bu zeki arkadaşını sadrazam yapmış kendine ama bu arkadaşının en sevmediği yönü ise her olumsuz olaya "her işte bir hayır vardır" yorumu yapmasıymış. bir gün yine sefere çıkmış ve savaşta bir parmağını kaybetmiş. acı içinde kıvranırken sadrazam arkadaşı gelmiş ve yine "her işte bir hayır vardır padişahım" deyince bizimki kızıp sadrazamı geri saraya yollamış ama hapse mahkum ederek. ve hırsına kapılıp seferine devam etmiş. büyük bir yenilgi almış ve esir düşmüş. esir düştüğü yerde ise insanlar öldürülüp yeniliyormuş ya da tanrılara kurban olarak adanıyormuş. tüm askerleri öldürüldüğü halde padişaha bir şey yapmamış ve salıvermişler. sarayına dönünce ilk iş bu kabileyi iyice araştırmak olmuş ve öğrenmiş ki o kabilede herhangi bir yerinde yara olan kişiler öldürülmezmiş. gidip sadrazam arkadaşına olayı anlatmış. sadrazam yine cevap vermiş: sen beni hapse atmasaydın şimdi ben de o kabile tarafından öldürülecektim. iyi ki beni hapse atmışsın ve sen de iyi ki parmağını kaybetmişsin, yoksa sen de ölecektin. gördün ya padişahım " her işte bir hayır vardır "

her işte bir hayır vardır kemal kardeş, bak mesela senin için açılan formu takip edenler ders alıp daha dikkatli kullanırlar motosikleti. haa şunu da unutmadan söyleyeyim : de ki bu kaza oldu, de ki ameliyat oldun ve de ki iyileştin ( ki iyileşeceksin kardeşim, bir tek ölmüşe çare yok derler ) ya maddi imkanın olmasaydı? ya bir tek ameliyat paran olsaydı da onda da başarısız geçseydi ve sonraki ameliyatları olamasaydın? ve "ya bu yazıyı okuyamıyor olsaydın kemal" oysa ne az şükrediyoruz değil mi? çok şükür kemal çok şükür!!!...
    arkadaşımıza çook geçmiş olsun valla çok üzülmüştüm ama bu direnci görünce çok mutlu oldum. ve bu yoruma da harfiyen katılıyorum herkese selam ve sevgiler..
    Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    kaza yaptıgını hasan abı duyurdugunda cok uzulmustum hep bu gulumsemelı fotoyu bekledım cok sukur ıyısın bundan sonrada daha ıyı olursun ınsalllah tekrar gecmıs olsun

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    kemal geçmiş olsun gerçek ten iyi gördük seni allah daha iyi durumlara getirsin sağlığını bir akşam adanada toplanıp tanışalım sohbet edelim selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    virago
    Merhabalar Kemal kardesım senın aramızda oldugununu görmek muhtesem ....Yüreğimiz ve dualarımızla senınle bırlıkteyız ,sen ıyı ol sen sen ol yeter .Yollarda görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar...

Motosikleti
    Olacak İnşaalaah Hayallerimde ki MOTOR HONDA VTX 1300S
    butun kaza yapan dostlarımaaaa büyük geçmiş olsun allah tez zaman da şifa versinnnn......(amin)

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    daha dun gıbı hatırlıyorum son gezini hatta arkadaşlarla bereber okumuştuk bir gece resimlerine bakmiştık tam bir adanalı demiştık kendı kendıme allahım esırgesın dedim arası fazla surmedı sabah pc yı actıgımda sok oldum dondum resmen inanamıyordum olamaz dedım cok üzülmüştum 1 hafta kendıme gelemedım seni tanımıyordum görmemiştım amasenı tanıyor senı görmüşüm gibi bir hıs vardı içimde aklıma geldıkce dua ettım sana inşallah iyleşir ayaga kalkar tekrar eski gunlerine döner diye evet öylede olacak galiba inşallah kemal kardeşim o gülümsemen herşeye deger allahı utala seni sevenlerıne bagişladı haydı kardeşim biraz daha tutun hayata başarmak uzeresın

allah kısmet ederse adana tarafına gelecegız Gaziantep MT olarak seni görmek senle muabbet etmek seni tanımak ısteriz bunun için hasanla ırtıbata gececegız saglıcakla kal o gulumsemen yuzunden hiç eksik olmasın kemel kardeşim

GAZİANTEP MT
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    azminle emsal oldun hepimize, seni tebrik ediyorum. aşamaları en kısa zamanda aşman dileğiyle.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

memoli81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda dylan 150
    cok üzüldüm.gecmiş olsun..acil sifalar dılıyorum..kazasız sürüşler dılıyorum herkese

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
    Allah hepimizi bu tip dalgın sürücülerden korusun.
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    işte motosikletçi dayanışması. onu yargılamak yerine onunla birlikte yeniden ve tecrübelenerek yaşamak.... yeniden hoşgeldin diyeceğim geliyor ama hayır, sen zaten hep buralardaydın be toprağım... gülümsemek... içten ve hayatın anlamlarına anlam katarak.... öümün kıyısında çırpınan bir dalga kadar hiçkimse ama hiçkimse yaşamın anlamında yakamoz olmaz ( konfişyusluğum tuttu yine ) gülümsemeye devam!!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

24. sayfa BirinciBirinci ... 142223242526 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)