geçmiş olsun
azmini ve yüzündeki gülümsemeni hiç bir zaman kaybetmemen dileğiyle ....
geçmiş olsun
azmini ve yüzündeki gülümsemeni hiç bir zaman kaybetmemen dileğiyle ....
arkadaşlar hepimize dikkat etmeyi önerir arkadaşimiza allahtan acil şifalar diliyorum.motoru görünce inanın kendim yapmış gibi üzüldüm ve duygulandım tabi buna adanada yasamam da etki etmiştir ama umarım en yakın zamanda tekrar motoruna biner
arkadaşım ben GAZİANTEP MT adına sana cok cok gecmiş olsun dileklerimi sunuyorum sana acil şıfalar diliyor tekrar seni ayakta gormekten cok mutlu oldugumuzu soylemek istiyorum kendine iyi bak GAZİANTEP MT adına
hayata sımsıkı bağlanmış sınız. ne kadar hoşuma gitti bilemezsiniz. herşey allahtan her nekadar insanlar etkilesede. bunlara sabır gösterip isyan etmemek, ve yaşamama sımsıkı sarılmakla; yattığınız an bile ibadet ediyor sayılırsınız allah katında. tekrar geçmiş olsun diliyorum. allah her diam yar ve yardımcınız olsun.
Gaziantep Mt
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Aramıza tekrar hoş geldin.Yüzündeki gülümsemeyi görmek çok güzel.Tekrar geçmiş olsun...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
iyileştiğine sevindim. o yüzündeki gülüşün eksik olmasın. sevgiler
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Şükür ki ayaktasınız,ne mutlu...
Allah şifalar versin,inş. çok daha iyi olursunuz
yüzünüzden bu gülümseme hiç eksilmesin
okudum cok uzuldum ya kardesımıze cok cok gecmıs olsun umarım bır an önce iyileşir
işte bu yaa hayat cabandan dolayı senı kutlarım kardes g.antepten sevgılerr
hayatın mucizelerine inanmak gerektiğine dair en güzel örnek olsanız gerek,geçmiş olsun.
kaza yaptıgını hasan abı duyurdugunda cok uzulmustum hep bu gulumsemelı fotoyu bekledım cok sukur ıyısın bundan sonrada daha ıyı olursun ınsalllah tekrar gecmıs olsun
kemal geçmiş olsun gerçek ten iyi gördük seni allah daha iyi durumlara getirsin sağlığını bir akşam adanada toplanıp tanışalım sohbet edelim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Merhabalar Kemal kardesım senın aramızda oldugununu görmek muhtesem ....Yüreğimiz ve dualarımızla senınle bırlıkteyız ,sen ıyı ol sen sen ol yeter .Yollarda görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar...
butun kaza yapan dostlarımaaaa büyük geçmiş olsun allah tez zaman da şifa versinnnn......(amin)
daha dun gıbı hatırlıyorum son gezini hatta arkadaşlarla bereber okumuştuk bir gece resimlerine bakmiştık tam bir adanalı demiştık kendı kendıme allahım esırgesın dedim arası fazla surmedı sabah pc yı actıgımda sok oldum dondum resmen inanamıyordum olamaz dedım cok üzülmüştum 1 hafta kendıme gelemedım seni tanımıyordum görmemiştım amasenı tanıyor senı görmüşüm gibi bir hıs vardı içimde aklıma geldıkce dua ettım sana inşallah iyleşir ayaga kalkar tekrar eski gunlerine döner diye evet öylede olacak galiba inşallah kemal kardeşim o gülümsemen herşeye deger allahı utala seni sevenlerıne bagişladı haydı kardeşim biraz daha tutun hayata başarmak uzeresın
allah kısmet ederse adana tarafına gelecegız Gaziantep MT olarak seni görmek senle muabbet etmek seni tanımak ısteriz bunun için hasanla ırtıbata gececegız saglıcakla kal o gulumsemen yuzunden hiç eksik olmasın kemel kardeşim
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
azminle emsal oldun hepimize, seni tebrik ediyorum. aşamaları en kısa zamanda aşman dileğiyle.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
cok üzüldüm.gecmiş olsun..acil sifalar dılıyorum..kazasız sürüşler dılıyorum herkese
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Allah hepimizi bu tip dalgın sürücülerden korusun.
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
işte motosikletçi dayanışması. onu yargılamak yerine onunla birlikte yeniden ve tecrübelenerek yaşamak.... yeniden hoşgeldin diyeceğim geliyor ama hayır, sen zaten hep buralardaydın be toprağım... gülümsemek... içten ve hayatın anlamlarına anlam katarak.... öümün kıyısında çırpınan bir dalga kadar hiçkimse ama hiçkimse yaşamın anlamında yakamoz olmaz ( konfişyusluğum tuttu yine ) gülümsemeye devam!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)