kemalciğim zor olanı başardın.seni özlüyoruz.sevgilerimle.BORA
kemalciğim zor olanı başardın.seni özlüyoruz.sevgilerimle.BORA
kemallll yine on numara duruyonn vallaha karizma süperrr sen herşeyii başarabilecek bi kişiydin tanıdığım kadarıyla ve başarıyosunnn dilerim herşey gönlünce olurrr 6. aşamaya geldiğinde beraber gaz açarızz senle
Efendiden İsmaill umarım unutmamışsındır
Kardeşim seni tanıyan biri olarak aramıza döneceğini biliyorduk . Sen herzaman koşulları zorlayan , pes etmeyen , savaşan , güveniyle peşinden onlarca insanı sürükleyen kahraman bir liderdin . Sen her zaman kalbine göre yaşadın ve kurt gibi kaplan gibi bir kalple doğdun . Kalktın ve savaştın bu mücadeleden zaferle çıkan sensin kardeşim . Ruhunda kaynayan özgürlük ateşi seni kısa zamanda aramıza döndürdü . Ben şimdi yeniden binlerce kilometre yapacağımız günlerin özlemini duyuyorum . Yıldızlar , yağmurlar , nehirler , yırtıcı kuşlar ve hayvanlar Seni bekliyor kardeşim . Rüzgaraların ve yolların bizi beklediğini biliyorsun , daha fet edeceğimiz çok kale var .... Sabah uyandığında pencerede beliren uğultu var ya işte o kardeşlerinin sesi , motorcu kardeşlerin seni bekliyor , daha fazla bekletme onları.....
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
..istanbuldan toprağım mustafa ya acil şifalar diliyorum acısını taa buradan hissettim inanın çok üzgünüm
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Çok şükür seninde dediğin gibi yükselişe geçtin. Seni mutlu görmek hepimizi mutlu ediyor. En kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Çoğu gitmiş azı kalmış, bunu başaracağına inandığım gibi gerisinin geleceğine de inanıyorum.. Her zaman yüzünde ki gülümsemeyle hayata sıkı sıkı tutunman dileği ile.. Seni seviyoruz, sağlığına kavuşmanı diliyoruz..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
seni ne kadar tanımasakta mt den takıp edıyorduk inan seni böyle görünce cok sevindim yaşam azmın galıp cıkmiş anlaşilan hayat mucadelende yanında oldumuzu bilmeni isteriz kendine iyi bak
Gaziantep den sevgilerle......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
kardeşimize geçmiş olsun diyorum.inşaallah daha çabuk iğleşip tekrar aramıza döner...
facebook(Fazer Tutkunları)
işte sen busun ne mutlu sana ve sevdiklerine , harikasın yaa ,ne diyebilirm ki en kısa zamanda görüşmek üzere ...
ASK KIRINTISIYLA DOYMAKTANSA,TEK BASIMA AC KALIRIM BU HAYATTA... :pr:
Yüzündeki gülücükten birçok zorluğun altından kalkacak kadar güçlü biri olduğun anlaşılıyor.Geçmiş olsun
büyük gecmiş olsun aramıza hosgeldin kemal...
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
kemal kardeşim azminle hepimize örnek oldun. Allah seni mesut etsin. Yeniden geçmiş olsun
==============================
==============================
Yazıyı yeni gördüm ve baştan sona kadar ara ara okuyabildim.
Sonuç:ölüm dışında hiçbir şey sandğımız kadar kötü değildir.Azimli insan zamanla herşeyin üstesinden gelmesini bilir...
Kemal abi,Allah seni sevenlerinle bağışlamış bundan sonra da herşey daha iyi olacak inşallah
Geçmiş olsun. Sen iyimser açıdan yaklaşmışsın ve büyük bir kazadan kurtulan birisi olduğunun farkındasın. Arkadaşların da belirttiği gibi yüzündeki gülümseme güçlü ve iyimser biri olduğunu gösteriyor. Hep böyle devam etmeni dilerim..
heeyt bee abimize bakın.. Kalkmış Aslanlar gibi.. Vallahi cok mutlu oldum.yüzündeki o güzel ifadeyi görmek ne güzel kemal abi.. İnşallah kısa zamanda 2 ayak üzerinde.. daha da dimdik seni görmek dileğiyle.. Bu güzel olayı FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK olarak da nitelendiriyorum.. Kendine cok ii bak abi..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
editttt: saçma oldu.. .
geçmiş olsun. geçmiş olsun.
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
Başlığı ilk okuduğumda birgün böyle mesajlar atabilir ummuştum.Şimdi görünce çok sevindim.Tanışmasakta ,her zaman söyleyemesekte gönlümüz seninle
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)