Canım kardeşim, öpüyorum iki yanaklarından. Tekrar çok geçmiş olsun
Canım kardeşim, öpüyorum iki yanaklarından. Tekrar çok geçmiş olsun
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok büyük geçmiş olsun Allah cümlemizi kazadan beladan korusun
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Valla sevindim.... Umarım bir an önce ayağa kalkarsın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yazdıklarını okurken o kadar sevindimki..Bende 2 ay önce kaza yaptım seninkinin yanında hiç bir şey kalır ama banada çok şey öğretti kazam, kısa sürelide olsa yürümeye yeni başlama aşamalarından geçtim..tabi her şeyin bir sonu var hiç kötü düşünmedim tıpkı senin gibi. Bu kadar olumlu olman çok güzel bir şey hep koru bu halini hiç bir zaman ümitsizliğe kapılıp yılma, zor olanı atlatmışsın zaten.
Çok geçmiş olsun, biraz sıkılacaksın yatmaktan , zoru atlatmışsın zaten tatile çıkmışsın gibi farzet şimdi
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
çok geçmiş olsun arkadaşım.iyi olmana sevindim.
bişey söylemek istiyorum ama kimse alınmasın.son günlerde kazalarda bir artış var vede çoğu racer tipi motorlar.racer tipi kullanan arkadaşlar lütfen biraz dikkatli ve yavaş gidelim.artık geçmiş olsun ve başsağlığı yazıları yazmak istemiyorum açıkçası.Allah hepimizi kazadan beladan korusun.unutmayın birinize bişey olunca hepimizin canı yanıyor...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
… ve tekrar ayaktayım.
Gerçi bir manga adam yardımıyla bu fotoğrafı çektirmiş olsam da yine de bilmem kaç gün sonra sol ayağım üzerinde durabilmek çok güzeldi…
Hepimiz, kimi zamanlar aldığımız hatalı kararların sonuçlarına bir şekilde katlanma mecburiyeti içerisindeyiz. Kimi zaman bir şirketi zarar ettirir bu kararlar kimi zaman ise, benim durumum gibi, kendimizi ve birçok başka insanı üzen olaylara sebebiyet verir. Ama şu bir gerçektir, ne zarar eden bir şirket nede bendeniz için yaşam sona ermiş değildir. Son nefesimizi verene kadar hayat devam ediyor. Her zaman inişler ve çıkışlar var hayatta (evet biliyorum hep y=2x olsun istiyoruz hayat – ama maalesef y=cos(x) tir hayat).
İşte bugün atılan bu küçük adım, artık yavaş yavaş inişin tamamlandığını ve hatta yükselişe geçildiğinin bir göstergesi. Atılan bu küçük adım büyük bir gelişmenin işareti. Sizlerin müthiş desteğinin bir eseri…
Zor günlerin geri de kaldığı, her yeni günün bir öncekinden daha iyi olduğu bu günler hızla geçiyor. Ameliyat yaralarımın iyileşmesi ve eski gücümü tekrar kazanmak için yapılan çalışmaların ardından 6 Ağustos’ da Ankara’ ya protez imalatı için gidip bir sonraki fotoğrafta iki ayağım yerde poz verecem sizlere.
Sizlere bunca zamandır esirgemediğiniz desteğiniz için teşekkür ediyor ve sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum – yanlış olduğunu bildiğimiz olayların başımıza getireceği zararların gerçekleşme ihtimalinin sıfırdan büyük olduğunu unutmayarak ve bunları ciddiye alarak atalım adımlarımızı.
Saygılar
M.Kemal
Tekrar geçmiş olsun ve geçmiş olmuş burdan oyle gorunuyo ılk fotoları haberı gordugumuzde cok uzulmustuk ama sımdı senı bu sekılde ayakta ve gülerken gormek cok sevındırıcı hayata bı calım daha mkcelikkol Allah senı ve bızı bu sekılde uzucu olaylardan korusun en yakın zamanda senı kendı basına ayakta gormek dılegıyle iyi dogdun dıyorum
Heytt bee.. Kemal abim hoşgeldin sefalar getirdin.. Çok sevindim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
tekrar tekrar çok geçmiş olsun!!!
Seni tekrardan ayakta görmek çok güzel. Yüzün daima böyle gülsün. Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, yüzün hep böyle gülsün
mkcelikkol
Abi süpersin
Gülüşünü yüzünden hiç eksik etme
Allah sevdiklerinize bagıslamıs sizi. masallah ne kadar güzel iyileşmissiniz ve yüzünüzde gülümsemeler. Allah eksik etmesin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bunca kötü günden ve üzücü sabır gerektiren haftalardan sonra tekrar gülücüklerle aramızda olman MT de olman çok güzel,tekrar hoşgeldin allah seni ailene ve bizlere bağışladı
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
çok geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda seni altıncı aşamada görürüz....
Geçmiş olsun Allahtan Acil şifalar dilerim
tekrar tekrar çok geçmiş olsun kardeşim
Çok geçmiş olsun topiği baştan sona okudum hayran olunacak bir arkadaşsın.Herkes senin kadar çabuk iyileşemezdi bunu sabır ve tevekkülünle başarmış olman çok güzel valla çok büyük yüreğin varmış dostum.
Tekrar geçmiş olsun...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)