insallah tez zamanda iyilesirsiniz.. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Shakulin
insallah tez zamanda iyilesirsiniz.. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Shakulin
kemal kardeşim,başarısız ameliyattan bahsetmişsin.moralini bozma bi dahaki iyi geçer inşallah,balcalı doktorları iyi ve ilgili doktorlardır.metin ol,direncini koru dualarımız seninle
geçmişler olsun kardeşim ya,Allah yardımcın olsun. beterin beteri var derler. yaşadığına şükür
kemal, olayları gerek internetten ve gerekse de seni tanıyan ve mersinde tanışıp karşılaştığım arkadaşlardan takip ediyorum... öncelikle şunu söylemeliyim; ben de sağlık sektöründeyim ve 15 yıla yakın bir zamandır hastanelerde görev yapmaktayım. o kadar çok şey yaşayıp gördüm ki, seni gerçekten şanslı sayıyorum. sana şu kadarcık bir örnek vereyim
1- kaza anında dilini ısırarak kopartan ve konuşamayan ve kendini ifade edemeyen.
2- zihinsel özürlü kalıp ömrünün sonuna kadar bağımlı yaşamaya mahkum olan
3- gözlerini kaybeden
yani daha pek çok şey gördüm... hepsi de trafik kazası ve en çok da motosiklet kazalarıydı... inanın bana helikopter kazası, hatta kalorifer kazanı patlamasında yanında olan insanlar bile daha az yaralıydı... sen gerçekten şanslısın. teknoloji yeterince ilerledi, yaralarında yanık olmaması gerçekten çok sevindirici bir durum. emin ol.
bak sana ne anlatacağım,
bir padişah varmış ve çocukluğundan beri birlikte büyüdüğü bir de arkadaşı. tahta çıkınca ilk iş olarak bu zeki arkadaşını sadrazam yapmış kendine ama bu arkadaşının en sevmediği yönü ise her olumsuz olaya "her işte bir hayır vardır" yorumu yapmasıymış. bir gün yine sefere çıkmış ve savaşta bir parmağını kaybetmiş. acı içinde kıvranırken sadrazam arkadaşı gelmiş ve yine "her işte bir hayır vardır padişahım" deyince bizimki kızıp sadrazamı geri saraya yollamış ama hapse mahkum ederek. ve hırsına kapılıp seferine devam etmiş. büyük bir yenilgi almış ve esir düşmüş. esir düştüğü yerde ise insanlar öldürülüp yeniliyormuş ya da tanrılara kurban olarak adanıyormuş. tüm askerleri öldürüldüğü halde padişaha bir şey yapmamış ve salıvermişler. sarayına dönünce ilk iş bu kabileyi iyice araştırmak olmuş ve öğrenmiş ki o kabilede herhangi bir yerinde yara olan kişiler öldürülmezmiş. gidip sadrazam arkadaşına olayı anlatmış. sadrazam yine cevap vermiş: sen beni hapse atmasaydın şimdi ben de o kabile tarafından öldürülecektim. iyi ki beni hapse atmışsın ve sen de iyi ki parmağını kaybetmişsin, yoksa sen de ölecektin. gördün ya padişahım " her işte bir hayır vardır "
her işte bir hayır vardır kemal kardeş, bak mesela senin için açılan formu takip edenler ders alıp daha dikkatli kullanırlar motosikleti. haa şunu da unutmadan söyleyeyim : de ki bu kaza oldu, de ki ameliyat oldun ve de ki iyileştin ( ki iyileşeceksin kardeşim, bir tek ölmüşe çare yok derler ) ya maddi imkanın olmasaydı? ya bir tek ameliyat paran olsaydı da onda da başarısız geçseydi ve sonraki ameliyatları olamasaydın? ve "ya bu yazıyı okuyamıyor olsaydın kemal" oysa ne az şükrediyoruz değil mi? çok şükür kemal çok şükür!!!...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Geçmiş olsun tez zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah. İşte Hayatımızın ne kadar ince noktalara bağlı olduğunu yine gördük. Lütfen arkadaşlar dikkatli olalım. Daha fazla üzücü haber almayalım. Artık siteyi korkarak açmaya başladım. Acaba yine bi kaza haberi varmıdır diye. Şu kuralı unutmayalım herşeyi biliyorum dediğin anda kaza yaparsın. Her an ne ile karşılaşacağımız belli olmayan surprizlerle dolu mayın tarlası gibi yollarda daha dikkatli olup tüm güvenlik tedbirlerimizi alarak yola çıkalım.
cok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Çok üzüldük. Geçmiş olsun acil şifa diliyoruz. Lütfen arkadaşlar ne çabuk unutuyoruz başımıza gelebilecekleri daha geçen bir arkadaşımızı kaybettik. Bana birşey olmaz deyip kendinize güvenmeyin sizden olmazsa bir başkası yüzünden olur kaza. Kendinize dikkat edin. Çok geçmiş olsun.
sen yılma ve moralini yüksek tut
emin ol ileride bu günleri sadece sohbetlerde anacaksın
iyileşecek ve tekrar sevdiklerinle beraber hayata 4elle sarılacaksın
benim başımdan geçti, emin ol gerçekten bu böyle
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Sıkma canını Kemal kardeşim herşey daha güzel olacak ,sen hep aklımızdasın, yanımızdasın ,kulakların hiç bu kadar çınlamamıştır eminim...sevgiler saygılar
Başlığı daha yeni gördüm.Çok çok geçmiş olsun.Elim ayağım tutmadı okuyunca. ilk başlarda elim klavyeye gitmedi.Umarım bundan sonra herşey istediğin gibi gider.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun
kemal kardeş kazadan bi gün önce gece yanımızdaydın osman abi falan muhabbet etmiştik çok üzüldüm yanına geldim ama göstermediler mustafa ordaydı onla konuşabildim en kısa zamanda seni tekrardan efendide görmek istiyorum allaha emanet ol
kemal arkadaşım neler yapıyorsun,gelişmeler nasıl biraz anlatabilirmisin.
balcalıdamısın,ziyarete izin veriyorlarmı.biraz bahset.
kendine iyi bak..
geçmiş olsun kardeş .....
cok buyuk geçmiş olsun inş. daha buyuk bı problemle karıslasmaz saglıgınada cabuk kawusur.. allah yardım etsın inş..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Geçmiş olsun Kemal kardeşim.İnşallah iyi haberler vardır.Allah beterinden korusun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
iyi gördüm be kemal abi... biraz daha sabır. inşallah güzel günler yakında... tekrar geçmiş olsun...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
kemal allah bundan geri koymasın çok buyuk geçmiş olsun,geçen nisanda benimde büyük bir kazam oldu allaha şükür yaşıyoruz,
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)