arkadaşlar mkcelikkolun durumu ameliyat sonrası nasıl oldu bilen warmı
arkadaşlar mkcelikkolun durumu ameliyat sonrası nasıl oldu bilen warmı
büyük geçmiş olsun.Allah canını bağışlamış
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bunları okuyunca çok kötü oldum.. Çok Geçmiş olsun.
ameliyattan sağlıcakla çıkmışındır inşallah
ayakta durmayı öğrenmişsin ne mutlu sana
mutlu günler diliyorum
@mkcelikkol hoşgeldin senden haber almak güzel
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Arkadaşımıza geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
büyük geçmiş olsun kardeşim acil şifalar diliyorum.. zaten sende bu yaşama azmi ve psikolji olduktan sonra üstesinden gelirsin diye düşünüyorum..
Aynen böyle olmalı bencede pes etmek hayata küsmek seni hayata bağlayan zevklerden kendini çektikten sonra zaten yaşamanın ne anlamı varki..
Burda suçlu olanda düzelmesi gerekende bizim zihniyetimiz. altımızdaki motorun suçu yok o fizik kuralları dahilinde bize itaat ediyor.. bende kendime kızıyorum güvenliğimi ihmal ettiğim için yada hız yaptığım için ama işte insan ders almıyor.. bide düşünüyorum 20 yaşında otomobille 3 takla atıp emniyet kemerim takılı olduğu için şu anda yaşadığımı biliyorum ama işte bundan gerekli dersi çıkarmamışım diyorum ve kimseyede suç bulamıyorum..
Aerials in the sky..
çok ama çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun acil şifalar.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
kemal arkadaşım aramıza hoşgeldin. mesajlarını görmek ve bu kadar metanetli olduğunu bilmek sevindirdi beni. Allah en kısa zamanda şifa versin. keşke kamberhan erhanımızda senin kadar şanslı olsaydı....
sevgiler
yaz yaklaştıkça kaza haberleri de artmaya başladı yine lütfen daha fazla dikkat edelim, kardeşimize büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Geçmiş olsun Allah gerçekten canını bağışlamış seni tekrar sevenlerine kavuşturdu.Kaza haberini görür görmez şok olmuştum.Sürekli topicte iyi haberlerini bekledik.Moralini iyi tut.Umarım ameliyatın iyi geçmiştir.Tekrardan çok büyük geçmiş olsun
arkadaslar malesef ameliyat basarisiz gect
dizimdeki yara kapanmadigi gibi birde sol bacagimda 2 yara daha olustu. Bunlardan biri iyilesirken digeri beslenme problemi yasiyor ve yavas yavas curuyor. sol bacagimdan bir - iki ameliyat daha gerekebilir.
durumun boyle olmasi beni uzdu ve moralim, motivasyonum bozuldu. bu durum gecici - bir iki gune toparlarim kendimi. sizlerden Allah razi olsun. yanimdasiniz ve beni destekliyorsunuz
bu gunler geride kalacak - sabir ve inancla
saglicakla kalin
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar çok üzücü bir durum umarım eski sağlığına kavuşur allah yardımcısı olsun.
Bu günler çabuk geçecek, ileride baktığında kötü bile olmayan anılar olacak bütün endişeler.
En kısa zamanda tam sağlığına kavuşmanı dilerim. İstanbul'dan sevgilerle
En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğimle.Çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)