Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Adana'da üzücü kaza!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KMYCO VENOX 250
    acil şifalar ,,,, geçmiş olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Allahım ne kadar kotu bır durum keske engellenebılseydı ama elden ne gelırkı of yaaa gercekten cok uzuldum......acil şifalar....
    MT ANTALYA

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Allahım sen acil şifalar ihsan eyle bu kuluna sevgili kardeşim umarım en yakın zamanda tüm zor günleri geride bırakır ve eski sağlığına ve neşene kavuşursun. Hala yaşıyorsan bir sebebi vardır bunu unutma daha alıcağın çok nefes yiyeceğin çok somun ekmek ve gözlerine bakıcağın çok sevdiğin var olduğu içindir. Bu yüzden iyileş ve hayata daha bi sıkı daha bir güçlü sarıl kalbimiz ve yüreğimiz seninle tekrar geçmiş olsun
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

mkcelikkol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR'07

ben geldiiiiim

Bu şu ana kadar ki yazdığım en sıradışı “gezi” raporu arkadaşlar…(dikkatinizi çekerim sonuncu demedim)

19.Mart sabahı başlayan ve bir an için farklı bir boyut/zamana geçen ve sonra tekrar dünya boyutuna donen bir gezi raporu. (üzgünüm öteki taraftan fotoğraf çekemedim)

Aslini isterseniz şuan halen devam ediyorum bu geziye. Yere yapıştığım anda başlayan ve “dimdik” ayakta duracağım ana kadar devam edecek bu gezi raporu.

Peki, neler oldu? Neler yaşandı? Ne dersler çıkartıldı, çıkartılmalı? Duygular düşünceler neler, ve çok kısaca hasar raporu…

Önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 3 yıldır motor kullanıyorum. Honda Activa ile başlayan ve sırasıyla Honda Twister, F650GS ve CBR1000RR la devam eden 67.000km lik bir serüven.

Her km sinde yaşadığımı hissettiren bir macera…Taki 19 mart sabahina kadar. İşte o sabah olanlar nerdeyse yaşadığımı hissettiğim bir anda yaşamımı elimden aliyordu…

O sabahla ve hatta öncesindeki birçok gün için söylenecek okadar fazla şey varki…Fakat bunlar hep “KEŞKE” ile başlayan cümleler. Burada bunların bazılarından bahsedecem, sadece sevdiklerim bazi dersler çıkartsılar diye.

Böyle bir kazadan sonra, böylesine kayıplar vermişken (motorum , sağ ayağım vb…) insanın önüne iki seçenek çıkıyor. Birincisi, geçmişte yaşayıp, “keşke” lerle başlayan cümleler içinde boğulmak ikincisi ise şükredip, geleceğe umutla bakarak dimdik ayakta durmaya çalışmak. Ben yoğun bakımda yatarken birinci tarafta, karanlık tarafta bogulmuştum. Gerçi aldığım morfindenmidir nedir çok fazla düşünemiyordum ama olsun. Sonra ortopedi servisine geçince arkadaşlarımın kaza fotoğraflarını göstermesi ile beraber hayatta kalmamın bir mucize olduğunu fark ettim. O andan itibaren hep şükretmeye ve artık keşke dememeye karar verdim…Neticede kimse bir dakika öncesine bile donüp yapılan bir hatayı düzeltemiyor. Bilgisayar değiliz ki “geri al” tuşumuz olsun.

Tabi aydınlık tarafta kalmak, her zaman güçlü olmak bir insanın tek başına yapabileceği kadar kolay değil. Özelliklede kazadan hemen sonra. Fakat siz değerli arkadaşların olağanüstü desteği ile ben gümbür gümbür ayağa kalkacağım güne doğru gidiyorum. Sizlerin desteği olmadan ben bunu başaramazdım.

Bugun hastanede 5nci hafta 4 gundeyim. Daha bir sure hastanede kalmam gerekecek. Ve en az bir ameliyat daha var sol dizimden. Altımda kot pantolon oldugu icin asfaltta surtunmekten dizimde ki doku parcalanmış ve tekrar canlanmadigi icin buraya bir doku transferi yapilmasi gerekiyor. Diger harslarsa bilindigi uzere bir uzvu kaybettim, sol ayak bilegimde kırık var. Ellerde ciddi yaralar ve tendon kesikleri, serce parmaklarda kırık var… bacaklarimda derin sıyrıklar vb…

Ama hepsi gececek…

Gelelim bu kazadan alınmasi gereken derslere…

Arkadaslar – koruyucu kıyafet neler yapabiliyor gorduk. Bunların kullanılmasi sizlerin ters bir duruma dustugunuzde hayata nasil devam edeceginizi ve hatta devam edip edemiyeceginizi belirliyor. Benim uzerimde ceket ve kask vardi .Koruma olan hicbir yerden yaralanmadim. Olmayan yerlerse parca parca oldu…

Ve tabiki soylene soylene dillerde tuy piten bir diger durum. Motoru nasil kullandıgımız…
    Son pişmanlik fayda etmiyor. Umarim bunu anlamaniz icin benim gibi haftalarca yatakta yatmanız gerekmez. Motoru kullanan siz olmalisiniz. Eger adrenalin arzusu mantıgınızı devre dışı bırakıyor ve kontrolu ele geciriyorsa burada bir durmaniz lazim.

Tesaduf eseri yasicak sekilde motor kullanmayin arkadaslar

Son olarak
    ben pişman oldum siz tedbirli olun; her zaman dediğim gibi tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir.

Hepinize bana olan desteginizden dolayi tesekkur ederim.
    tedbirli olmak pisman olmaktan daha iyidir

http://www.bikepics.com/members/mkcelikkol/

chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F

Geçmiş olsun

Arkadaşım büyük geçmiş olsun. Fotoğrafları gördükten sonra forumun en son sayfasına baktığımda senin "gezi raporunu" gördüm. Ve bu sayfalarda gördüğüme bu kadar çok sevindiğim tek insan oldun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.

Görüşmek üzere...

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    çok büyük geçmiş olsun.inş hiç bi arkadaşımız bi daha böle şeyler yaşamazlar...
    B rh +(pozitif)

fazer600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    o bir kamyon vstrom 650 dl
    koçum be ne gezı yazısı olmus ole kemalım arkadaslara yenı motor aldıgını solesene ;P saka saka kemal cıksın saten hastane cıkısı motor konvoyu eslıgınde olack tabı kemal ızın verırsn yane belkı ınsancıklar gelmese bıle en azından ben cıkısa motorumla eslık edecm abıcım onlıne monlıne takılıorz hastanede kural kalmadı sayende

bu arada arkadaslar artık bana deıl kendısne sorabılırsnz durumunu adam gordugunz uzere gezı raporu bıle yazıor allah bılır daha neler yapıordur oo ;)

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok çok üzüldüm genç bir arkadaşımız Allah acil şifa versin ailesine sabır versin.
    içim cızladı beeeeee....

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin ve tekrar büyük geçmiş olsun. Seni herzaman motosiklet.net te online görmeyi istiyoruz.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Hoşgeldin üstat. Internet'e kavuşman çok iyi oldu. En kısa zamanda bu acılardan kurtulup normal yaşantına, bizlerin yanına dönersin inşallah. Kendine iyi bak.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    gene ağlattın be kemal'cim hem beni hemde onlar'ca arkadaşı helal olsun sana bizler'den kopmadın bu genç yaşta bu yalan dünyayı terketmedin! aileni ve bizleri çok mutlu ettin!
    inan seni çoğumuz tanımıyoruz ama hep bizimle yaşadın her gün bizimleydin buna samimiyet'le inan.
    Kemal'cim bundan sonraki yaşantın daha güçlü daha ülkesine' insanına 'kardeşlerine faydalı geçeceğine inanıyorum! çünkü sen daha güçlü daha diençli daha bilinçlisin hayata dair yaşadıkların çok zordu tabiki yaşayan bilir ama seni hep hissettik dua ettik hatta ben seni tv programında bile söyledim sana linki atacağım biraz ses düşük biraz'da sabırla seyredersen sana karşı sevgimizi samimiyetimizi yüzümüzdeki ifadeden senden bahsederken ne kadar üzgün olduğumu görürsün tabiki ben ve binler'ce motosiklet'ci kardeşlerin.
    seni çok seviyor her zaman yanındayız gönlümüzdesin bunu unutma bizden kopma sevgili kardeşim inan şu an çok mutluyum iyiki varsın
    http://www.youtube.com/watch?v=WDBjyfafOak
    pardon burada kemal'cim başlarında altta
    http://www.youtube.com/watch?v=h2fHYfx8CQ0
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yazını gördüğüme inan çok sevindim. Tanışmak ve görüşmek dileğiyle...
    Kendine çok iyi bak...
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

Motosikleti
    Kapatalım bu bahsi lütfen..
    hoşgeldin,tekrar geçmiş olsun.
    seni burda görmek gerçekten çok güzel.her ne kadar tanışmamış olsakda
    dediğin gibi güçlü olmak lazım,geçmiş geçmişte kaldı,sadece ders çıkarmak ve yola devam etmek lazım.önünde uzun bi hayat var
    En kısa zamanda taburcu olman dileğiyle

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    hoş geldin tekradan büyük gecmiş olsun seni tekrar aramızda görmek güzel

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Kemal tekrar geçmiş olsun. Bugünleri kısa sürede atlatacağına eminim seni yine aramızda görmek sevindirici.
    Her zaman yanındayız
    Saygılar

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hoşgeldin ya, ne kadar mutlu oldum İyi olman çok sevindirici, Allah kaza bela göstermesin ..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

kemal kardesım tekrar gecmıs olsun hos geldınız aramıza

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    arkadaşım büyük geçmiş olsun... dilerim bir an önce hastaneden çıkıp sevdiklerinin arasına dönersin...

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Kemal kardeşim hoşgeldin
    Büyük geçmiş olsun. Hayata verdiğin kısa bir moladan sonra daha güçlü, daha azimli bir başlangıç seni bekliyor.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    İnan ki, hayata boyle sıkı sıkı sarılmana cok sevindik, sen bu azimle daha cok isler basarirsin,''Allah'in izniyle''...

gecmis olsun kardesim...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)