Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

REKLAM ALANI
    korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    çok geçmiş olsun. üzüldüm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Araba ve motorlar haşat olmus ama cana gelcegine mala gelsin daha iyi.Kazadır bu herkesin basına gelebilir o yuzden sunu asalım bunu asalım demeyin.

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    geçmiş olsun Allah başa vermesin
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

Motosikleti
    piaggio x8 250 premium
    yaw baba ne zaman haber okusam trakya bolgesinde oluyor. bu sans mı yoksa orada birsey mi var... korkar oldum

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize teşekürü bir borc biliyorum..
    hüseyin kartal ve deiz kartalın durumları şuan itibari ile iyi hüseyin kartal benim abim dün saat 12 civarı yogun bakımdan cıkarıp yengemle oldugu odaya alınmıştır agızdan beslenmeyede başladı konuşuyorda resimlerini en kısa zamanda forumunuza ekleyecem..

öncelikle millet hastanesi calışanlarına ve canakkaleli motorcu arkadaşlara cok cok teşekür ediyorum devamlı yanımızda olup bizlere destek cıktıkları icin sagolun gecen yine hastaneye bir gurup mototrcu arkadaş ugradı hepiize teşekürler arkadaşlar kazanın oldugu gece abime kan veren arkaşlara da cok teşekür ediyorrum ve hepinizin önünde saygıyla egiliyorum yardımlarınızdan dolayı sizlere minetarım arkadaşlar...saygılar..izmirden bülentkartal..

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    BÜLENT KARTAL KARDEŞİM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI...bu bi insanlık görevi zaten hüseyin abimizin ve değerli eşinin iyi haberleriniN devamını bekliyoruz...en kısa sürede aramızda olmaları dileği ile...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

aranıza yeni katılmış olmama ragmen inanın cok üzüldüM inanıyorumki kaza geciren arkadaşlarımız enkısa zamanda kendilerini toplayacaklar umarım daha kötü kazalarla karşılaşmayız eyer elimden gelen birşey olursa neolursunuz haberda ediN .......
    [COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    tekrar geçmiş olsun gerçekten arabaya araba çarpmış gibi,acil şifalar diliyorum arkadaşlara...
    98 Beygir.....

VAP53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1100 R / GT 200
    Alıntı MaLiZiYoo35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar aksami 18 Mart Canakkale Kutlamalari cercevesindeki "Fener Alayı"nda, operasyonu yapan sevgili uyemiz ve hastanenin bashekim yardimcisi Operator Dr.Celal KARAKAS da motosikletiyle bulusma noktamizdaydi.
    Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.

Ancak belki farkinda degiliz ama, sevgili doktorumuzun ciddi ve yakin takibi sonucu Huseyin arkadasimiz su anda hayatta. Cumartesi ilk operasyondan sonra nobetci doktora birakip gitmemis ve aksam 19:00'a kadar bekleyip 1-2 kez kan sayimi yaptirmis. Bu titiz takibi sonucunda kan sayiminin dusmesini tespit edip acil ameliyata almis olmasi sebebiyle su anda yasiyor...
    Bu vesile ile sevgili uyemiz ve dostumuz doktorumuza, bu titizligi/ozverisi sebebiyle de ayrica cok tesekkurler ediyorum/z...
    Bu tarz yazismalarda "KAYNAK" belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum. Zira asagidaki linkteki 6. Post edilen mesajla cok benzesiyor da...
    http://www.ikiteker.org/modules.php?...r=asc&start=45

Bu arada; kaza geciren arkadasimizin ve esinin durumu gayet iyi. Dr.Celal KARAKAS benim 2004 Eylul'unde arabayla gecirdigim kazadaki doktorum ve en bastan itibaren bizzat kendisinin hassas kontrolunde.
    Kendisi hastanenin bashekim yardimcisi olup, benim kazamin ardindan da 2005 ilkbaharinda kendisine benim vesilemle bir Dragstar alinarak motosiklet camiamiza katilmistir.

Kaza aninda IKITEKER Izmir uyemiz olan Ugur ERTEKIN arkadasimin beni aramasi sonucunda, Dr.Celal beyi onceden bilgilendirerek ben ve Canakkale IKITEKER uyesi 5-6 arkadasimiz ambulanslardan once hastaneye gitmis, gerekli on karsilama hazirliklarinin yapilamasini saglamistik.
    Aksam da ameliyata alinmasi oncesi Celal beyle gunduzden yaptigimiz gorusme dogrultusunda daha onceden tespitlerimizi yaptigimiz 2 arkadasimiz kanlarini vererek gerekli dayanismanin orneklerini sunmuslardir.

Bu vasile ile buradan da; oncelikle olaya aninda mudahale eden Canakkale IKITEKER uyesi tum arkadaslarima ve konuya manevi destegini hissettiren Motosiklet Net ile tum Motosiklet Kulüp ve kuruluslarina cooook cok tesekkurler ediyorum/z.

Iyi ki BIRLIK icerisinde hareket etme becerimizi kaybetmiyoruz, iyi ki hepiniz/miz variz..!
    SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.
    V.Ahmet PINAR - Ist/C.kale
    R 1100 R / GT 200

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    arkadaşlar büyük geçmiş olsun hepinize

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun,
    tüm dualarımız biran önce iyileşmeniz için.
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

Öncelikle geçmiş olsun , hanzo bunlar hanzo hiçbiri önlerine bakmıyorki keşke sadece 2teker olsa dünyada :( hiçyoktan kazalar azalır :( Allahtan tek dileğim bu. Sağlıcakla kalın

reklar

Alıntı VAP53 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tarz yazismalarda "KAYNAK" belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum. Zira asagidaki linkteki 6. Post edilen mesajla cok benzesiyor da...
    http://www.ikiteker.org/modules.php?...r=asc&start=45

Bu arada; kaza geciren arkadasimizin ve esinin durumu gayet iyi. Dr.Celal KARAKAS benim 2004 Eylul'unde arabayla gecirdigim kazadaki doktorum ve en bastan itibaren bizzat kendisinin hassas kontrolunde.
    Kendisi hastanenin bashekim yardimcisi olup, benim kazamin ardindan da 2005 ilkbaharinda kendisine benim vesilemle bir Dragstar alinarak motosiklet camiamiza katilmistir.

Kaza aninda IKITEKER Izmir uyemiz olan Ugur ERTEKIN arkadasimin beni aramasi sonucunda, Dr.Celal beyi onceden bilgilendirerek ben ve Canakkale IKITEKER uyesi 5-6 arkadasimiz ambulanslardan once hastaneye gitmis, gerekli on karsilama hazirliklarinin yapilamasini saglamistik.
    Aksam da ameliyata alinmasi oncesi Celal beyle gunduzden yaptigimiz gorusme dogrultusunda daha onceden tespitlerimizi yaptigimiz 2 arkadasimiz kanlarini vererek gerekli dayanismanin orneklerini sunmuslardir.

Bu vasile ile buradan da; oncelikle olaya aninda mudahale eden Canakkale IKITEKER uyesi tum arkadaslarima ve konuya manevi destegini hissettiren Motosiklet Net ile tum Motosiklet Kulüp ve kuruluslarina cooook cok tesekkurler ediyorum/z.

Iyi ki BIRLIK icerisinde hareket etme becerimizi kaybetmiyoruz, iyi ki hepiniz/miz variz..!
    peki birdahaki sefere dedigin gibi yaparıM ..... inan bu yazıyı kopi ederken bunu düşünemediM .... özürdileirM ...
    [COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)