çok geçmiş olsun. üzüldüm
çok geçmiş olsun. üzüldüm
Araba ve motorlar haşat olmus ama cana gelcegine mala gelsin daha iyi.Kazadır bu herkesin basına gelebilir o yuzden sunu asalım bunu asalım demeyin.
geçmiş olsun Allah başa vermesin
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
yaw baba ne zaman haber okusam trakya bolgesinde oluyor. bu sans mı yoksa orada birsey mi var... korkar oldum
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize teşekürü bir borc biliyorum..
hüseyin kartal ve deiz kartalın durumları şuan itibari ile iyi hüseyin kartal benim abim dün saat 12 civarı yogun bakımdan cıkarıp yengemle oldugu odaya alınmıştır agızdan beslenmeyede başladı konuşuyorda resimlerini en kısa zamanda forumunuza ekleyecem..
öncelikle millet hastanesi calışanlarına ve canakkaleli motorcu arkadaşlara cok cok teşekür ediyorum devamlı yanımızda olup bizlere destek cıktıkları icin sagolun gecen yine hastaneye bir gurup mototrcu arkadaş ugradı hepiize teşekürler arkadaşlar kazanın oldugu gece abime kan veren arkaşlara da cok teşekür ediyorrum ve hepinizin önünde saygıyla egiliyorum yardımlarınızdan dolayı sizlere minetarım arkadaşlar...saygılar..izmirden bülentkartal..
BÜLENT KARTAL KARDEŞİM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI...bu bi insanlık görevi zaten hüseyin abimizin ve değerli eşinin iyi haberleriniN devamını bekliyoruz...en kısa sürede aramızda olmaları dileği ile...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
aranıza yeni katılmış olmama ragmen inanın cok üzüldüM inanıyorumki kaza geciren arkadaşlarımız enkısa zamanda kendilerini toplayacaklar umarım daha kötü kazalarla karşılaşmayız eyer elimden gelen birşey olursa neolursunuz haberda ediN .......
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
tekrar geçmiş olsun gerçekten arabaya araba çarpmış gibi,acil şifalar diliyorum arkadaşlara...
98 Beygir.....
Bu tarz yazismalarda "KAYNAK" belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum. Zira asagidaki linkteki 6. Post edilen mesajla cok benzesiyor da...
http://www.ikiteker.org/modules.php?...r=asc&start=45
Bu arada; kaza geciren arkadasimizin ve esinin durumu gayet iyi. Dr.Celal KARAKAS benim 2004 Eylul'unde arabayla gecirdigim kazadaki doktorum ve en bastan itibaren bizzat kendisinin hassas kontrolunde.
Kendisi hastanenin bashekim yardimcisi olup, benim kazamin ardindan da 2005 ilkbaharinda kendisine benim vesilemle bir Dragstar alinarak motosiklet camiamiza katilmistir.
Kaza aninda IKITEKER Izmir uyemiz olan Ugur ERTEKIN arkadasimin beni aramasi sonucunda, Dr.Celal beyi onceden bilgilendirerek ben ve Canakkale IKITEKER uyesi 5-6 arkadasimiz ambulanslardan once hastaneye gitmis, gerekli on karsilama hazirliklarinin yapilamasini saglamistik.
Aksam da ameliyata alinmasi oncesi Celal beyle gunduzden yaptigimiz gorusme dogrultusunda daha onceden tespitlerimizi yaptigimiz 2 arkadasimiz kanlarini vererek gerekli dayanismanin orneklerini sunmuslardir.
Bu vasile ile buradan da; oncelikle olaya aninda mudahale eden Canakkale IKITEKER uyesi tum arkadaslarima ve konuya manevi destegini hissettiren Motosiklet Net ile tum Motosiklet Kulüp ve kuruluslarina cooook cok tesekkurler ediyorum/z.
Iyi ki BIRLIK icerisinde hareket etme becerimizi kaybetmiyoruz, iyi ki hepiniz/miz variz..!
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.
V.Ahmet PINAR - Ist/C.kale
R 1100 R / GT 200
arkadaşlar büyük geçmiş olsun hepinize
çok geçmiş olsun,
tüm dualarımız biran önce iyileşmeniz için.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Öncelikle geçmiş olsun , hanzo bunlar hanzo hiçbiri önlerine bakmıyorki keşke sadece 2teker olsa dünyada :( hiçyoktan kazalar azalır :( Allahtan tek dileğim bu. Sağlıcakla kalın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)