Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

REKLAM ALANI
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...

kaza hemen sonrası bizim çektiğimiz fotolardan bazıları
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    çok geçmiş olsun

kazazedelerin bu olayı atlatmış olmaları çok sevindirici. acil şifalar ve hızlı bir nekahat devresi dilerim..
    grup gezilerinde, araya yabancıların dalmasını önlemek için (askeri konvoylarda olduğu gibi) döner sarı lambalı, sirenli öncü,artçı hatta yan eskortlar kullanmak (diyelim ki 6 şar çift motor grupları için) çok mu fantazi bir fikir ? sonuçta, korunacak olan hayatlar..
    tekrar geçmiş olsun..

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Kaza geçiren arkadaşlara acil şifalar dilerim. Gurup arkadaşlarına ve tüm motosikletçi kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Allah böyle kazaları birdaha göstermesin. Gülen yüzlerimiz solmasın.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    çok geçmiş olsun... cumartesi günü bende ordaydım
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Çok geçmiş olsun,kazazede arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Acil şifalar. Allah daha kötüsünden korusun.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Acil şifalar dilerim. Lütfen daha dikkatli olalım.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun diyorum.inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.bizde bugün Adana'da büyük bir kaza haberi ile yıkıldık.arkadaşımızın durumu çok daha kötü.lütfen biraz daha yavaş,biraz daha dikkat.hepsine acil şifalar diliyorum.

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklarına geri kavuşurlar...

Bazı öyle sürücülerimiz varki sadece motor kullananlara değil araba kullanan larında önünü aniden kesen, dönmeye yada araya girmeye çalışan sözde uyanık sürücülerimiz varki ne desem azdır. hatta sollamı imkanı çok kısıtlı olduğu halde sadece seni, kendisini, karşıdan geleni tehlikeye atarak sollayan sürücülerimiz hayatla kumar uynanmaz bunu kimse öğretemez insanın içinden gelir bazı şeyler. eğitim şart diyoruz bu gibi haller eğitimlede giderilmez insan insan olmadıktan sonra .yazacak çok şey var ama sadece ister motor kullanın ister otomobil ne olursa olsun biraz daha dikkat etmek gerekir. aradaki mesafeyi her zaman durabileceğin bir mesafe olarak ayalamak lazım . ve bu da 2 saniye olmalı, Allahtan kazasız belasız sürüşler dilerim.

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun. Bu aralar hem sitede hem etrafımda çok kaza haberi alıyorum. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun. İki teker üstünde giderken insan bunları okuduktan sonra oturup düşünüyor.. İçi burkuluyor . Kaza geçiren tüm kardeşlerimnize acil şifalar dilerim.

çok geçmiş olsun.üzücü haber

Roland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 1000 Varadero
    Arkadaşlar büyük geçmiş olsun. Aynısının tekrarı olmadan her kazadan bir ders çıkarmak gerekiyor. Resimlerden , kaza mahali çok net anlaşılmıyor ama grup halinde sürüş yapan bir konvoyun arasına yandan araç dahil olması, özellikle kalabalık gruplarda çok yaşanan bir durumdur ve çok tehlikelidir. Araç sürücüleri bu bilinçte olmadıklarından biz kendi savunmamızı kendimiz yapmalıyız. Bu olayı engelleyebiliriz. Nasıl mı ?

Grup sürüşlerinde öncünün arkasındaki iki numaralı adamın görevi budur. Kontrolsüz kavşaklardan geçişte 2 numaralı adam yolu keser. Öncü yola devam ederken ikinci adam tüm grubu kavşaktan geçirdikten sonra gruba katılır. Grup sürüşlerinde çok önemli bir görevdir bu.

Bir diğer konuda çok kalabalık gruplar halinde gitmemektir.
    Grup sürüşünde en fazla 10 ar kişilik grup düzenlerinde yol almak gerekir. Aksi durumda grubun emniyeti ve kontrolü imkansız hale gelir.

Bu kazanın ucuz atlatılmış olması gerçekten büyük şans. Allah daha kötüsünden korusun diyorum ve yaralılara acil şifalar diliyorum.
    [COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    gemiş olsun off üzüldüm yaa tambi öküzmüş o clio
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    gecmis olsun..

kazadan cikarilacak dersleri yazmis herkes
    kazadan bagimsiz ben bi ekleme de yapicam

18 martta rte fln gelirken canakkaleye gidilmez..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    çok geçmiş olsun arkadaşlar çok üzüldüm iyiki birşey olmamış cana gelecene mala gelsin ya bir motor cunun koruyucusu kask speedi mont ve alah dır

ve alah korumuş valaha kaza kötü tekrar geçmiş olsun arkadaşlar

black_dog?rr adostum inanırmısın yolculuk yapan arkadaşlardan abilerdeN canakkale den güzel fotolar istemiştim şuan baktıgımız resimleri gördükce canım sıkılıyor morelim bozuluyor .....

hernekadarda üzücü şeyler yaşasakta bu bizim endegerli şeylerimizden biri ....

hepimize büyük gecmiş olsuN
    [COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    evt kanka ya aynen öyle şu manzaraya bakarmısın o arabadaki napıyormuş merak etim bu kazaya sebeb olan uyuyor muymuş acaba orda bir motorun arkasına takıp sürüklemek lazım dı bence

Motosikleti
    GTS 250
    Arkadaşlara acil şifalar can kaybı olmaması en büyük teselli

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaza geçiren dostlarımıza allahtan acil şifalar dilerim
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)