Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

REKLAM ALANI
    ferring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-max 250
    Çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın...
    FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlara acil sifalar diliyorum/balıkesir

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    çok geçmiş olsun,Allah tan kimsenin canına bir zarar gelmemiş,arkadaşlara acil şifalar,çok geçmiş olsun.
    SUZUKİ BURMAN UH 200

umarım drümlarında endişe edilecek birsorun yoktuR .... arkadaşlar canak kalade bulunun herhan gibi birinin tel no: ? varmı ulaşabilecegimiz ? durumları hakkında bilginiz varmı ?
    [COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Geçmiş olsun ya
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    kaza yapan arkadaslarımıza çok geçmiş olsun umurım en kısa sürede iyleşirler
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Çok büyük geçmiş olsun tekrar sağlıklarına en yakın zamanda kavuşurlar.
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

arkadaşlar canak kaleden bilgi alabilecegimiz herhan gibi birinin teli mevcutmu sizlerde dorum raporu alalım inanın cok merak tayıM ....

tifosi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 X
    Kaza geçiren dostlarımıza çok büyük geçmiş olsun... Allah daha beterinden korusun.. İnşallah çabuk toparlanırlar.. Acil şifalar..

Hiç kimsenin zorlaması olmadan Yardıma koşan herkese kendi payıma çok teşekkürler..Kaza sonrası yardımlaşma içinde tek birşey söyleyebilirim.. YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ..

Motosikleti
    Bombardier ds 650 baja ve Ramzey Scooter
    geçmiş olsun arkadaşlara yanan motor kullanılamaz hale gelmiş allahtan acil şifa diliyorum

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Geçmiş olsun. Bu sabah'ta bizim arkadaşımız kaza yaptı. Tüm camianın canı çok sıkkın ve üzüntülüyüz. Arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Allah cümlemizi korusun.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    gelmiş geçmiş oslun.. bu bu gun gördüğüm 2. ciddi kaza haberi..

canım ve moralim bozuldu açıkçası

önümüz yaz bir çoğumuz yada hepimiz havalar sıcak diyip motnlarımızı pantalonlarımızı dizliklerimizi takmadan ve benim gibi kaskları açılır olanlar açık şekilde yola devam edicez ve allah korusun bu kazanın yarısı şiddetindeki bir kaza ile karşılaşsak ..

halimiz nice olur varın siz düşünün..

ben yazlık için şu zırhlardan aldım geçen sene .. biraz pahalı gibi gelicek ama 300 ytl ye de var 200 ytl ye de var ben 200 lük almıştım.. o ne kadar korur onuda tam bilememekle birlikte hiç olmamasından daha iyidir..
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

arkadaşlar canakkaleden bilgi alanınız varmı durumları şuan icin nediR ...? detaylı bi bilgi elde edebilmeK icin telafon numarası bileniniz varmı ?

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bu sabah'ta bizim arkadaşımız kaza yaptı. Tüm camianın canı çok sıkkın ve üzüntülüyüz. Arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Allah cümlemizi korusun.
    Abi sabah Adana'dan racing ile bir kaza haberi duydum. Ondan mı bahsediyorsun yoksa? Siyah 1000RR'dı sanırım, 300 metre sürüklenmiş sürücüsü
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Pazar aksami 18 Mart Canakkale Kutlamalari cercevesindeki "Fener Alayı"nda, operasyonu yapan sevgili uyemiz ve hastanenin bashekim yardimcisi Operator Dr.Celal KARAKAS da motosikletiyle bulusma noktamizdaydi.
    Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.

Ancak belki farkinda degiliz ama, sevgili doktorumuzun ciddi ve yakin takibi sonucu Huseyin arkadasimiz su anda hayatta. Cumartesi ilk operasyondan sonra nobetci doktora birakip gitmemis ve aksam 19:00'a kadar bekleyip 1-2 kez kan sayimi yaptirmis. Bu titiz takibi sonucunda kan sayiminin dusmesini tespit edip acil ameliyata almis olmasi sebebiyle su anda yasiyor...
    Bu vesile ile sevgili uyemiz ve dostumuz doktorumuza, bu titizligi/ozverisi sebebiyle de ayrica cok tesekkurler ediyorum/z...

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı MaLiZiYoo35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar aksami 18 Mart Canakkale Kutlamalari cercevesindeki "Fener Alayı"nda, operasyonu yapan sevgili uyemiz ve hastanenin bashekim yardimcisi Operator Dr.Celal KARAKAS da motosikletiyle bulusma noktamizdaydi.
    Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.

Ancak belki farkinda degiliz ama, sevgili doktorumuzun ciddi ve yakin takibi sonucu Huseyin arkadasimiz su anda hayatta. Cumartesi ilk operasyondan sonra nobetci doktora birakip gitmemis ve aksam 19:00'a kadar bekleyip 1-2 kez kan sayimi yaptirmis. Bu titiz takibi sonucunda kan sayiminin dusmesini tespit edip acil ameliyata almis olmasi sebebiyle su anda yasiyor...
    Bu vesile ile sevgili uyemiz ve dostumuz doktorumuza, bu titizligi/ozverisi sebebiyle de ayrica cok tesekkurler ediyorum/z...
    celal doktorumuza sonsuz teşekkürler! hatta ben şahsım adına kendisinin ellerinden öpüyorum !insanımız için uzattığı el verdiği ellerinden öperim varolsun
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    DOSTLARIMIZDA ciddi herhangi birşey olmaması sevindirici,arkadaşlar.KORUMALARIN önemi ve kalitesi bir kez daha anlaşılıyor böyle acı tecrübeler ile...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    şimdi yok
    çok geçmiş olsun umarım tekrar yaşanmaz böyle üzücü olaylar allah kimsenin başına vermesin
    geçmiş olsun tekrar
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

hakpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2006.11
    tüm kazazadelere,motor camiasına ve arkadaşlarına geçmiş olsun..Dilerim bu tür kazalarda daha dikkatli olalım ve en az zaiyatla kurtulalım..Tekrar büyük geçmiş olsun..

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sabah Adana'dan racing ile bir kaza haberi duydum. Ondan mı bahsediyorsun yoksa? Siyah 1000RR'dı sanırım, 300 metre sürüklenmiş sürücüsü
    evet o haber dogru ....daha detaylı bilgi..sitenin içinde==adanada üzücü kaza== adlı forum sayfasında..
    [B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)