Çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın...
Çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın...
FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P
arkadaşlara acil sifalar diliyorum/balıkesir
çok geçmiş olsun,Allah tan kimsenin canına bir zarar gelmemiş,arkadaşlara acil şifalar,çok geçmiş olsun.
SUZUKİ BURMAN UH 200
umarım drümlarında endişe edilecek birsorun yoktuR .... arkadaşlar canak kalade bulunun herhan gibi birinin tel no: ? varmı ulaşabilecegimiz ? durumları hakkında bilginiz varmı ?
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
Geçmiş olsun ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kaza yapan arkadaslarımıza çok geçmiş olsun umurım en kısa sürede iyleşirler
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Çok büyük geçmiş olsun tekrar sağlıklarına en yakın zamanda kavuşurlar.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
arkadaşlar canak kaleden bilgi alabilecegimiz herhan gibi birinin teli mevcutmu sizlerde dorum raporu alalım inanın cok merak tayıM ....
Kaza geçiren dostlarımıza çok büyük geçmiş olsun... Allah daha beterinden korusun.. İnşallah çabuk toparlanırlar.. Acil şifalar..
Hiç kimsenin zorlaması olmadan Yardıma koşan herkese kendi payıma çok teşekkürler..Kaza sonrası yardımlaşma içinde tek birşey söyleyebilirim.. YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ..
geçmiş olsun arkadaşlara yanan motor kullanılamaz hale gelmiş allahtan acil şifa diliyorum
Geçmiş olsun. Bu sabah'ta bizim arkadaşımız kaza yaptı. Tüm camianın canı çok sıkkın ve üzüntülüyüz. Arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Allah cümlemizi korusun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
gelmiş geçmiş oslun.. bu bu gun gördüğüm 2. ciddi kaza haberi..
canım ve moralim bozuldu açıkçası
önümüz yaz bir çoğumuz yada hepimiz havalar sıcak diyip motnlarımızı pantalonlarımızı dizliklerimizi takmadan ve benim gibi kaskları açılır olanlar açık şekilde yola devam edicez ve allah korusun bu kazanın yarısı şiddetindeki bir kaza ile karşılaşsak ..
halimiz nice olur varın siz düşünün..
ben yazlık için şu zırhlardan aldım geçen sene .. biraz pahalı gibi gelicek ama 300 ytl ye de var 200 ytl ye de var ben 200 lük almıştım.. o ne kadar korur onuda tam bilememekle birlikte hiç olmamasından daha iyidir..
koluna taktığın kask kafanı korumaz
arkadaşlar canakkaleden bilgi alanınız varmı durumları şuan icin nediR ...? detaylı bi bilgi elde edebilmeK icin telafon numarası bileniniz varmı ?
Pazar aksami 18 Mart Canakkale Kutlamalari cercevesindeki "Fener Alayı"nda, operasyonu yapan sevgili uyemiz ve hastanenin bashekim yardimcisi Operator Dr.Celal KARAKAS da motosikletiyle bulusma noktamizdaydi.
Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.
Ancak belki farkinda degiliz ama, sevgili doktorumuzun ciddi ve yakin takibi sonucu Huseyin arkadasimiz su anda hayatta. Cumartesi ilk operasyondan sonra nobetci doktora birakip gitmemis ve aksam 19:00'a kadar bekleyip 1-2 kez kan sayimi yaptirmis. Bu titiz takibi sonucunda kan sayiminin dusmesini tespit edip acil ameliyata almis olmasi sebebiyle su anda yasiyor...
Bu vesile ile sevgili uyemiz ve dostumuz doktorumuza, bu titizligi/ozverisi sebebiyle de ayrica cok tesekkurler ediyorum/z...
DOSTLARIMIZDA ciddi herhangi birşey olmaması sevindirici,arkadaşlar.KORUMALARIN önemi ve kalitesi bir kez daha anlaşılıyor böyle acı tecrübeler ile...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
çok geçmiş olsun umarım tekrar yaşanmaz böyle üzücü olaylar allah kimsenin başına vermesin
geçmiş olsun tekrar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
tüm kazazadelere,motor camiasına ve arkadaşlarına geçmiş olsun..Dilerim bu tür kazalarda daha dikkatli olalım ve en az zaiyatla kurtulalım..Tekrar büyük geçmiş olsun..
evet o haber dogru ....daha detaylı bilgi..sitenin içinde==adanada üzücü kaza== adlı forum sayfasında..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)