Çok geçmiş olsun allah beterınden saklasın
Çok geçmiş olsun allah beterınden saklasın
arkadaşlara çok gecmiş olsun allah acil şifalar versin
Kaza yapan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Umarız tez zamanda ileşirler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Kaza olduğunda bende çanakkaledeydim motorlar gerçekten çok kötü olmuş kazayı gören grup üyeleriyle konuştum ve clio şöförünün kesinlikle suçlu olduğunu söylediler ben hastaneye ulaştığımda yaralı arkadaşlar ameliyattaydılar bi bilgi alamadık ama hayati tehlikeleri yokmuş
neyseki bununla kurtuldular....
Bu olaydanda anlaşılacağı gibi biz kendimize dikkat etmezsek kimse bize saygı göstermez!...
herkese kazasız sürüşler...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
MANİSA-MT olarak ayvalık'tan itibaren yer yer beraber seyahat ettik diyebilirim arkadaşlar ile,hatta dondurmania(onur) arkadaşımız da o grup içerisinde idi selamlaştık.Çanakkaleye 10/15 km kala az önümüzde grup halinde 80/100 km ortalama hız ile gayet düzenli bir şekilde yol yapıyorlardı.MANİSA-MT konvoy başı bendim(çünki en ufak cc makina bende ) 42 plaka clio dönüş çapını hesaplayamayınca konvoyu bölmüş ve araya girmiş ve bu üzücü tablo ortaya çıkmış biz kaza mahalline 3/5 dakika sonra ulaştık(motor hala yanıyordu) herşey sıcağı sıcağına idi, nasıl bi yardım edebiliriz diye çırpınır iken dondurmania kardeşimizi gördük banditi var kendisinin olayın şoku ile ayaklığı dahi açmadan motoru yere atmış (panik)konuşamıyordu dahi (o ruh hali ile ) ibret olsun ders olsun diye o kızgınlık ile kaza yerinde bir kaç foto çektik ama tuncay abinin makinede (gerçi siteye koymakta kararsızım)sonuçta inanılmaz derecede düşük ihtimalli ve bi o kadar talihsiz, görünmez diyebileceğimiz bi kaza daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum içim acıyo(otomobilde ki sürücü ya cok acemi yada dalgın yada trafik canavarı ne diyebilirim ki film şeridi gibi herşey )tak tesellimiz dostlarımızın hayatta olmaları ARKADAŞLAR,DOSTLAR lütfen ama lütfen dikkat çünki karşıdaki bazen dikkat etmiyor ve fatura ağır oluyor insan hayatı herşeyden önemli...herkezin bekleyeni seveni arkasında bıraktığı birileri var...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
anlaşıldı bu hafta güzel haber yok gibi
acil şifalar, büyük geçmiş olsun
Arkadaşlarımıza ve camiaya geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH (CC) acil şifalar versin.. Umarım bu tür haberleri bir daha duymayız.. geri dönüş yapan arkadaşlar "Tanrı Yar Ve Yardımcınız olsun.." ALLAH A EMANET OLUN
::sigara:: 35 NAC 79 ::tutkuy::
AL Bİ YBR, BİN GEBERE GEBERE :cat:
çok büyük geçmiş olsun.. acil şifalar.
En korktuğum şey buydu.Ama ucuz atlatmışız.Arkadaşlarıma geçmiş olsun dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
büyük geçmiş olsun..
acil şifalar diliyorum..
şimdi o clıo sürücüsüne sormak lazım..
''arada az boşluk var geçerim'' diye düşündüde geçtimi karşıya..
suç kimin önemli degil biraz karşımızdakine saygı göstersek bu tür sorunlar olamz..
olayın şokundan olsa gerek clıo sürücüsü dövülmemiş (hemde evir çevire..)..
tamam şiddet çözüm değil ama bu görüntülerden sonra ne demeli nasıl sakin kalınmalı..
bu çarpan bende olabilirdim hastanede yatan sende olabilirdin..
neyse allahından bulsun tekrar geçmiş olsun..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
geçmiş olsun.. çok üzüldüm
Siteyi açarken umarım herkes için güzel bir gezi olmuştur iniallah kaza olmamıştır diye korkarak açtım ve korktuğum olmuş... Neyseki sağlık durumları iyi sayılır arkadaşlarımızın. Çok üzüldüm gerçekten.
Büyük geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
ALLAH daha kötülerinden ve böyle olaylardan bizleri korusun .... inanmak güc ve üzücü allah acil şifalarını versiN yapabilecegimiz elimizden gelen birşey olursa lütfen ulaşın bizlere .!
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlarımıza
allah beterinden korusun
clio sürücüsünü adam akıllı dövmek lazım bence
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ayy cok gwcmıs olsun yaa:( hep kaza heberı alıom kotu oldum:(
Dilerim daha üzücü şeyler duymadan atlatırız bunu...
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda "iyi" haberleri duymayı umuyorum..
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)