Geçmiş Olsun...Allah Şifa versin...Ne bedenlerinde ne de ruhlarında bu kazadan eser kalmasın !
Geçmiş Olsun...Allah Şifa versin...Ne bedenlerinde ne de ruhlarında bu kazadan eser kalmasın !
çok üzüldüm geçmiş olsun...............
Tüm arkadaşlara geçmiş olsun .Acil şifalar.
Büyük geçmiş olsun daha acı haber duymamak güzel ama hiç olmamış olmasını ve birdaha yaşanmamasını dilerdim...
Motosikleti araçtan saymıyolar da konvoyu dahi mi kaale almıyolar
Amedin Ö.. zü bakar iki gözü demek geldi içimden...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
en tırstığım nokta ya köşelerden çıkan araçlar hiç senin hızına felan aldırmıyor geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
hepsine geçmiş olsun, ancak nasıl oluyorda araç motosikletin darbesiyle takla atıyor onu anlamadım, sadece ters dönmüş olsa gerek diye düşünüyorum ki bu durumda bile korkunç bir hızla çarptıkları sonucuna vardım ve nasıl oluyorda bu kadar ufak tefek yaralanmalarla atlatmışlar hayret ettim. yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi arada kaçabilen bir motorun olması diğerlerinin reaksiyon vermeleriyle ilgili bir gecikme ya da yeterli tecrübeye sahip olmadıklarını düşünüyorum, daha 2 gün önce önüme kıran bir araca çarpmadan yanından geçebildim arka frenin bloke olmasına rağmen, herşey 1sn kadar sürmüştür, ayrıca çok tecrübesiz bir sürücüyüm sadece 1 yıldır motora biniyorum. tekrar geçmiş olsun.
gerçekten çok geçmiş olsun arkadaşlar peki masrafları kim karşılacak.
Allah korumuş resmen.Çok geçmiş olsun
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
tüm gruba geçmiş olsun. yaralı arkadaşlara acil şifalar.
DRİFT RELİGİON
Motosiklet.net ciler olarak hepsine geçmişolsun diyoruz clio sürücüsünü asmamak lazım KURŞUNA DİZMEK LAzım sadece gerekli olması gereken ceza VERİLSİN yeter.....
Motorize Birlikler K.lığı......
arkadaşlar çok üzücü bir olay hersin başına gelebilir.ALLAH korusun çok dikkatli kullanalım motorlarımızı oto sürücüleri motorluları heralde araçtan saymıyorlar yol üstünlügü sanki hep onlarda arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.yinede verilmiş sadakaları varmış.tüm MT ailesine geçmiş olsun
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Çok geçmiş olsun................
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
geçmiş olsun,allah daha büyük kazalardan korusun...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
büyük geçmiş olsun ölüm haberinin olmaması bir nebze olsun rahatlattı beni
büyük geçmiş olsun en kısa zamanda acil şifalar dilerim
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
Geçmiş olsun çok kötü
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
geçmiş olsun iki teker org ailesine ,kaza yapan arkadaşlarımız inş biran evvel aramıza dönerler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
İki teker ailesine ve motorcu dostlarımıza geçmiş olsun.
A blessing with the hands
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)