Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklarına geri kavuşurlar...
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklarına geri kavuşurlar...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Arkadaşlara geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim.
Motosiklet kültürü Türkiye'de yerleşinceye kadar böyle üzücü haberlerle karşılaşacağız galiba.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Caponord carpiyor, arkadan gelen bir surucu fark ediyor ve son anda manevra yapip kazadan kurtuluyor ve arkadan gelen CBR'de kazaya kari$iyor. Olayi gormeden konu$mak basit belki ama, ikinci surucu kacabiliyorsa CBR neden kacamadi ? Mesafeleri cok yakinmiydi, yan yana mi gidiyorlardi vs. vs. bi suru film olu$tu kafamda kazayla ilgili.. Cok buyuk gecmi$ olsun, acil sifalar..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çok gecmiş olsun diyorum.insallah en kısa zamanda sag salim ayaklanıp yeniden motorlara binerler.tekrar gecmiş olsun....
ölüm olmaması sevindirici bir haber. dilerim kalıcı bir sakatlık da olmaz. mersin MT adına büyük geçmiş olsun. yapılabilecek bir şey olursa bilgilendiriseniz elimizden geleni yapmaya hazırız. bu arada yazın bile bot ve zırh giymemle alay edip robota dönmüşsün diyenlere de uygun bir cevap olmuş. allah hepimizi korusun arkadaşlar. "keşke" demek en kötü şeylerden birisi olsa gerek.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu adama ne diyebilinirki ya,kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum,arabaya bak sanki araba çarpmış gibi motorda yanmış,neyse beterin beteri var derler .
tekrar geçmiş olsun
98 Beygir.....
geçmiş olsun herkese.arabayla olsun motosikletle olsun grup sürüşü herzaman riskli.sadece kendinizi kollamakla kalmıyorsunuz aynı zamanda diğerleri için de pek çok riski alıyorsunuz bazen.kazaları okudukça insanın içindeki ateş söneceği yerde tam tersi oluyor bende.sizde de böyle mi bilmiyorum.tekrardan herkese geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.
gecmiş olsun
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
Kazaya karışan arkadaşlara acil şifalar dilerim. Gerçekten çok üzücü bir haber.
Tek tesellimiz ölümle sonuçlanmamış olması...
güzelim gezi mafolmuş ya......
Kaza yaptılar diye motordan soğumalarını istemem allah acil sifalar versin ve bi sonraki gezide bulunma dileklerimle!!
Geçmiş olsun, inşallah kalıcı bir rahatsızlık olmaz. Ne kadar dikkat edersek edelim, dikkatsiz bir sürücünün neden olduğuna bakın. Allah beterinden saklasın.
Çok büyük geçmiş oLsun.YaraLanan arkadaşLarımızada aciL şifaLar...
Born To Be wild,Live to Ride...
yeni okudum...Allah korumuş...geçmiş olsun....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok üzücü, acil şifalar dilerim... Ani öne çıkan araçlara yapabileceğimiz çok az şey var her an hazırlıklı olalım... Bu konuda toplumu bilinçlendirmek için bişeyler yapılmalı.
abi çok büyük geçmiş olsun ya allah inşallah böyle bişey göstermez ya korkunç bişi yaw
çok geçmiş olsun şifalar dilerim! beklenmedik bir gelişme ve gene kötü intibalar bırakacak sonuç motosiklet'ci adına!
her ne kadar araç'ta suç gözüksede darbeyi biz aldık.
az kaldı arkadaşlar sesimizi duyuracağız böyle giderse daha çok canımız yanacak..
motosiklet'ci klip'imizi çekmemize az kaldı tabiki bir anda bu kazaları engellemek zor ama adım atmamız sesimizi duyurmamız lazım! biraz daha zaman istiyorum inanın az kaldı.....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Haberi okurken gayet sakindim. Fakat motorların fotoğraflarını görünce tüylerim diken diken oldu!
Aklıma birçok küfür ve hakaret geldi. Ama insan olana hakaret edilir veya nasihat hakaret edilir. Bu kullanıcı insan olamaz...
O kadar motosikletliyi gördün ; durup izlesene... İzlemeyeceksen de beklesene , Neden onlara saygı göstermek ya da beklemek yerine aralarına dalıyorsun. Sonuçlarını düşünemedin mi .................................................. .................................................. ......................
Çok sinirliyim yazmayacam.........
Yoldaşlarıma , bu yolda gönül veren dostlarıma geçmiş olsun! Acil Şifalar diliyorum!
büyük geçmiş olsun çok kötüü üzücü ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)