Geçmişş olsun başkaa ne denir ki
Geçmişş olsun başkaa ne denir ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.
Otobobil sürücüleri araç kullanırken dört tekerlerle ilgili olası ihtimalleri biraz değerlendirebiliyorken, motosiklet söz konusu olunca zayıf mı kalıyorlar ne ? Kazanın meydana geldiği ilin motosiklet kültürü itibarıyla bu da pek mümkün olmamalı ama oluyor işte.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
arkadaşlar hep böyle oluyor ben artık anayolda giderken tali yolda duran bi araç gördümmü yawaşlıyorum çünkü onlar bizi görmüyorlar ve umarsızca yola atlıyorlar bu kdr dikkatsizlik olmaz artık dikkatsizlik olmadığını düşünüyorum bizi araç yerine koymuyor çoğu onlara yol vermek zorunda kalıyoruz umarsızlıkları yüzünden çünkü hatalı onlar olmalarına rağmen can tehlikesi olanlar biziz
orda kaza geçiren tüm motorcu arkadaşlara allahtan acil şifalar dilemekten fazlası elimizden gelmiyor ne yazıkki acil şifalar
çok geçmiş olsun...
çabuk iyileşmeleri dileğiyle...
çok fena ya,, çok gecmıs olsun
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
kazaya karışan tüm motorcu arkadaşlara geşmiş olsun diyorum
geçmiş olsun
şu motosikletinde motorlu taşıt olduğunu ve kullananın insan olduğunu nasıl ÖĞRETİCEĞİZ ?
Geçmiş olsun..acil şifalar dilerim
aslında çok ucuz atlatmışlar. arabanın takla atmasından anlayın işte.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklarına en kısa zamanda ulaşırlar...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Resimde Caponord'un ABS'si olduğu gözüküyor. Panik frende en iyi şekilde fren yapması beklenmesine rağmen büyük bir şiddetle çarpmış. Bu demektir ki araba resmen kontrolsüz olarak dönmüş.
Yaralanmalı kaza olduğu için motosiklet sürücüsü araba sürücüsü için maddi ve manevi tazminat davası açması durumunda mutlaka bir şey elde edecektir. Bunun dışında devlet de hapisle sonuçlanacak kamu davası açacaktır. Araba sürücüsünün sabıkası yoksa bu ceza paraya çevrilecektir.
Geçmiş olsun herkeze. Yakın zamanda bende yaşadım tabi bu kadar büyük değildi ama anlayabiliyorum bu gibi durumların ne kadar zor olduğunu. Pro arkadaşımızın dediği gibi korumaları en kalitesinden almalı ve tam olmalı. Herkeze sağlık dolu günler diliyorum.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
gecmis olsun ya
Allah acil sifalr vrsn
geçmiş olsun can kaybı yok ya ona bakın. acil şifalar
MoToCroSS RuLeZZ
Geçmiş olsun...Ucuz atlatmışlar...
Sitemize de üyemiymişler?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Geçmiş olsun,umarım biran önce iyileşirler.
Gerçekten çok üzüldüm,böylesine güzel bir amaç için çıkılan yolda bir kişi yüzünden bu tür şeylerin olması gerçekten üzücü.
Acil şifalar diliyorum...
Geçmiş olsun acil şifalar....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
başlığı görünce yüreğim hop etti birden
an azından durum ciddiyetinikoruyan kimse yok
iyileşirler umarım en kısa zamanda
işallah bir kaza haberi daha almayız
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)