neyse kabuto bak acemılık yavas yavas gıdıyo refleksler gelişmeye başlıyo gördün m bana çarpan adam aracından inmeyi bırak camını açmaya bile cesaret edememişti
neyse kabuto bak acemılık yavas yavas gıdıyo refleksler gelişmeye başlıyo gördün m bana çarpan adam aracından inmeyi bırak camını açmaya bile cesaret edememişti
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
hak edenin hakkı kötek ellerine sağlık ve gecmiş olsun
[CENTER][/CENTER][SIZE="2"][/SIZE][B][/B][COLOR="Blue"]don't forget me[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/SIZE][/COLOR]
helalllllllll ver cen gazı en iyisini yapmışsın boşver bu arada motorun hayırlı olsun
geçmiş olsun hem sana hem ona
Dorado V5
Geçen hafta benim de başıma böyle bir olay geldi. Kampüsten aşağı inerken ileri derece modifiye bir araç yanıma hizalandı, ben gazlasam o gazlıyor, ben geçsin diye frenlesem o frenliyor, yanyana indik aşağı kadar. (Hatun mu diye baktım ama o da değil )
Ne yapmaya çalışıyor bu salaklar hiç anlamıyorum. Yarışmıycam işte kardeşim, basıp gitsene yoluna.
Senin de eline sağlık diyecem birader ama fazla girişmişsin be adama. Az insaflı ol gelecek defa
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Geçmiş olsun....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bu ne şiddet bu ne celal
insan 2 tane de benim için vururdu yine sen çok sakinmişsin ben çok ciddi anlamda sakatlamadan bırakmazdım o sırada elimde ve etrafta olan herşeyi sağlamlık testinden geçirirdim adam üstünde
diil arkadaşım gelse tüm sülalem gelse durduramazdı
ama fazla sinir kötü(hocanın dediini yap yaptıını yapma )
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
ben olsam ,once o ileri derecede modofiyeli arabanin icindekilerine bi hareket cekerim ve giderken kufur ederim.elemanlarda konustugumu gorunce kufur ettigimi anlarlar ve beni dovmek icin dudurlar.once plakami biseyler orterim ve kaskimi kafamdan cikarmadan selemin altina gizlenmis civili sopayi citartip o ileri derecede modifiyeli araca ameliyata baslarim.Bak o zaman bi daha yola cikabilirmi.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Müstahaktır bu pizzacilara kebapcılara suculara.. Gecmis olsun kardesim.
Ne diyim ellerin dert görmesin.Bana kıllık yapanlara alttan alıp barışçı takılıyoruz.Ne demişler İtle dalaşacağına ovayı dolaş.Ama seninki sopayı haketmiş.
bunlar gibilerin arkasına dinamit yerleştirip patlatıcan,hiç acımayacan
Arkadaşlar neler saçmalıyorsunuz uzun süredir forumları takip ediyorum; henüz hiçbişey yazmamıştım foruma; ama dayanamıycam atık herkes şiddeti tasvip ediyor bende evlere servis elemaniyim bizde sizin gibi motosiklet kullanip ekmeğimizi çıkarmaya çalışıyoruz ;kurallarada harfiyen uyuyorum.Ama müstahaktır pizzacılara kebapcılara ne demek ya bi kaç kişi tehlikeli şekilde motor kullanıyor diye bunu hepimize mal edemezsiniz.Gerçekten çok yazık bu tarz üslup kullanan insanlara aciyorum diycem ama ona bile değmez gerçekten yazıklar olsun...
babacım ellerin dert görmesin sagol paylaşım için
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Ne olursa olsun şiddet Kullanmak yanlış bişey ama Yaptığıda Hayvanlık Bazen hepimizin başına gelebiliyor bu tür olaylar. Geçmiş Olsun diyelim ..
kardeşim bana da o adamın plakasını ver de karşılaşırsak bi de biz dövelim
iyi olmuş iyi bari lahmacunlarıda alsaydın
:bounce:
Sinir seni öldürür motorlayken, sıkıştıran araba olsaydı onunlamı kapışacaktın, adamı indirip dövecekmiydin?
Aslında bana da biri sarsa bende girerdim direk ama, böyle yapmamak lazım. Keskin sirke küpüne zarar
.................................................. .................!
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
kaskına yazık etmişsin daş yokmuydu daş!!
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)