lahmacuncuya dayak.(ufak kazali)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ellerin dert görmesin valla
bunun gibileri anca bundan anlar
kendi değil de sen düşseydin(ki bunun için arkadaş bayaa bir uğraşmış) acaba durup senin yaptığın gibi sana ne oldu diye yardıma gelecekmiydi yoksa lokantasındaki arkadaşlarına "bugun bir acemiye neler yaptım bir bilseniz" diye ballandıra ballandıra gülerek anlatacakmıydı?
cevabı hepimiz biliyoruz zaten...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
ellerine saglik.keske adamın kaskınıda elinden alıp iki kaskıda adamın kafaya vursaydın.kafası ortada kalırdı kasklar iki yanında:D:D
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
-
hocam adamı dövdün lahmacunları da yedin mi yoksa
biz çocukken böyle bi geyiğimiz vardı pizzacı kurye görünce kuryeyi dövelim pizzayı yiyelim motorla da gezelim diye bayağı yaklaşmışsın yani
-
Moderatör
Daha once hic aklima gelmemi$ti Kask'i bir silah olarak kullanmak Aman dikkat kesinlikle öldürücü olabilir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
ikinize de gecmis olsun kabuto...her ne kadar olayi idrak edemesem de (adam ne istedi senden cozemedim gercekten )
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
-
SuSpect adlı üyeden alıntı
tek bişi sorcam o herifde kask varmıydı?
ne arar onlarda kask,
ama harbiden dostum ellerine saglık iyi etmişsin,onda da ehliyet olmadı için şikayet edememiştir,geçmiş olsun sana..
-
-
ellerine sağlık be dostum
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Aslında bu tip olaylarda Dr. olarak keşke yapmasaymışsın filan demem gerekiyor ama bazen oyle tipler çıkıyorki insanın karşısına dövmek bile az gelecek diye düşünüyorsun.
Bence eline sağlık.
Hyosung gt250 düşünüyorum.
-
İyiki adama ciddi bişey olmamış
Yoksa değmeyen biri için ceza alabilirdin
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
kardeş geçmiş olsun ................
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Moderatör (forrap)
Üye kardeş,herkese geçmiş olsun.Herşey bedensel hasardan ibaret değil ruhsal da problem yaratır bu tür şeyler.Mesela arkadaşımız bundan sonra biri yaklaştığında motoruna tedirgin olacak...
-
arkadaşım geçmiş olsun ancak bu ne şiddit neler yapıyoruz işler böyle çözülmez lütfen birazdaha sakin her gün nice olaylar yaşıyoruz ancak çözüm bu değil duyarlı olmak lazım sağduyu lütfen
-
aslında herif bayağı bir kaşınmış ama senin iyiniyetin sonucu olaylar böyle olmuş bana kalırsa yani böyle bir durumda en mantıklı yapılacak şey o an akla gelmiyor 1, 2 saniye olaylar gelişirken iş işten geçmiş oluyor.siz siz olun böyle bir durum karşısında kesinlikle ilk yapacağınız şey sağa çekip defolup gitmesini beklemek,hem kaskından olmuşsun hem gününü berbat etmiş o herif, tamam dayak yemiş ama bu da önemli değil önemli olan keyfinizi kaçırmış olmanız,dahada önemlisi acemi iken başına bir kazada gelebilirdi.geçmiş olsun ama tecrube sahibi olmuş oldunuz ve belkide bu başlığı okuyan herkes böyle bir olay karşısında kalırsa seçenekleri gözden geçirebilecek.bence şiddet en son çare olmalıdır.(lakin senin olayında o 2 saniye geçirirken ki iyi niyetinden dolayı senin başka yapabilecek seçeneğinde kalmamıştı zaten.)ondan sonra olayın bu şekilde gelişmesi çok normal önemli olan olayları bu aşamaya gelmeden kontrol altına almaktır.hepinize keyifli sürüşler.
-
-
kabutoooo ne yaptın sen öle neyse kardes iyi yapmısın hem salak gıbı yanından gıdıyo sonra dusuyo bıde sana ana avrat sayıyo cıkcık acıkcası bende olsam yerden kalkamazdı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)