çok geçmiş olsun arkadaşım allah daha beterinden korusun
çok geçmiş olsun arkadaşım allah daha beterinden korusun
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
geçmiş olsun. şu sahil yolunda giderken yola sağdan-soldan dalan arabalar ve sabahları sağlıklı koşu için sahilde koşmaya çıkanlar ısınmaya karşıdan karşıya geçerken başlıyor. ve 40-50 yaşlarında tombik insanlar karşıdan karşıya kaç saniyede geçebileceğini yol boşken yapsalar daha iyi olacak ama.... neyse, Allah korusun!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
çok büyük geçmiş olsun inşallah bu sonuncu olur
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
geçmiş olsun bunun en son kazan olman dileği ile kazasız belasız sürüşler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
cok cok gecmis olsun kardes allah beterinden saklamis
motociklet
Allah korumuş diyelim........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun, biran önce iyileşmeni dilerim...
Geçmiş olsun verilimiş sadakan varmış gleçekten allah korumuş
neyse önemli olan sana bişey olmamamsı Türk insanı yolda araba görmeye alışmış nedeyim İnsanlar yolda koskoca giden motoru görmüyolar bu kazalar hergün hergün ülkemizde oluyor %70 araç şöflerinin dikasizliği yüzündne oluyor......
:bounce:
çok büyük geçmiş olsun
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
dostum geçmişler olsun şükürler olsun allah seni korumuş,,, acil şifalar dilerim
geçmiş olsun umarım bu son kazan olur
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)