büyük geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın.
büyük geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
geçmiş olsun, her zaman tam dikkat tam kontrol ve KASK tabi ki!!!
çok geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim
Büyük geçmiş olsun arkadaşım. Mersin dolmuşçularını bilirim biraz, herhalde bayılmamış olsaydın zaten şoför inip seni bayıltana kadar döverdi. Adamlar kendi kanunlarını koyuyorlar.
Kask, Koruma olmadan yola çıkılmayacağının güzel bir göstergesi.
Bizi kaskının durumundan haberdar eder misin? Bir foto olabilir mesela.
...Sergerdan...
Geçmiş olsun
Kaskın önemi işte
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
verilmiş sadakan varmış..geçmiş olsun..başkalarının yapacakları hatayıda bertaraf etmek zorunda olmamız bu işin en büyük sıkıntılarından zaten..benim mesleğim şöförlük,motosikleti özel zamanlarımda kullanıyorum...ama mesleğimin avantajları motor üstünde fazlasıyla işe yarıyor...16 yıldır istanbul trafiğinde olmam, bir aracın seyir halinde neler yapabileceğini %95 kestirebilmemi sağlıyor..tabii tamamen kazadan kaçmak bizim elimizde değil..
büyük geçmiş olsun dediğin gibiyse verilmiş sadakan varmış
gecmiş olsun allah kazadan beladan korusun
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Sen ne kadar dikkat edersen et kaza geliyorum demiyor. Yola çıkan o aracında kabahati büyük. Bir an önce motosikletlerle ilgili yeni trafik yasası çıksada motosikletin birincil geçiş hakkı herkes tarafından bilinsin.
[FONT="Impact"]Vino Rosso[/FONT];Parmigiano é un religione !
gecmis olsun..............
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
aman abicim büyük geçmiş olsun... umarım çabuk toparlanırsın. minibüslerden nefret ediyorum zaten kendilerini kral sanıyolar bide şu minibuslerin dönüş açılarını daraltmak gerek önde 2 metre olsun şerit değiştiriyor bu adamlar...
Dorado V5
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
öncelikle geçmiş olsun.
15.03.2007 iskenderun-yumurtalık serbest bölge arası: mesafe 60 km.
karşılaşılan toplam motor sayısı (scooter ve vitesli):32
artçı taşıyan motor sayısı :9
artçı ve sürücüdeki kask sayısı : 0 (yazı ile sıfır)
toplam kasklı sürücü sayısı : 5 (%15.6)
eldiven takan sürücü sayısı : 1(%3.1)
diğer korumalı sürücü sayısı :0
ne yazıkki anadoluda durum böyle. hiç kimse tehlikenin farkında değil.
Büyük gecmiş olsun arkadaşım Allah korumuş, dediğin gibi kask cok önemli kask var polis kandıran kask var HAYAT kurtaran..
başlıgı görünce endişelendim neyseki kazan o kadar büyük değilmiş geçmiş olsun
geçmiş olsun..
........................
Geçmiş Olsun dikkatli ol aman
geçmiş olsun allah korumuş dikkat dikkat dikkat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)