çok geçmiş olsun arkadaşım, şükürler olsun Allah'a seni bize bağışlamış inşallah bu son olur, tekrar gecmiş olsun.
çok geçmiş olsun arkadaşım, şükürler olsun Allah'a seni bize bağışlamış inşallah bu son olur, tekrar gecmiş olsun.
geçmiş olsun kardeş.Allah korumuş.şehiriçinde motor kullanmak gerçekten zor.özellikle büyük şehirlerde.verilmiş sadakan varmış.
cok büyük geçmiş olsun.. o kask dediğimiz şeyi kim bulmuşsa,o kişiye ne kadar ne kadar dua etsek az zaten.. bir an önce iyileşmen dileklerimle..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
kardeşim çok geçmiş olsun allah tan acıl şifalar diliyorum
kardeşim geçmiş olsun. motosiklet olayında 2 kat dikkatli olmamız lazım.
geçmiş olsun arkadaşım ne kadar söleyince biz suçlu olsakta her zaman uyarmak lazım
büyük geçmiş olsun arkadaş.
acil şifalar dilerim
ucuz atlatılmış , çok büyük geçmiş olsun , inşallah tekrar yaşamazsınız
Geçmiş olsun Allah bidaaha vermesin(cümlemizin) başına böle bi nusubett...
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
arkadaşar fotoyu nasıl eklıyecem bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim çünkü ibretlik bi foto
bu arada desteğiniz için hepinize tşk ederim inanıyorumkı biz bir aileyiz
büyük geçmiş olsun... inşallah bu son olur..
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
aga çok büyük geçmiş olsun şimdi nasılsın
Geçmiş olsun ustam. Trafikte o hatalı bu hatalı diye düşünmiyelim önce olaydan kurtarmak önemli.
Çok geçmiş olsun.Foto yüklemek için Forum sayfasının en altında mesajıma nasıl resim eklerim diye bi başlıkta açıklaması var...
büyük geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)