kankam Volkan Çimen yeni motorun hayırlı olsun
Reklamlar
-
Sevgili Sevgili,
Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim alabilecegi makinayi aldi. Her nekadar o bir kawa olsada her nekadar o bir 500cc olsada her nekadar arka freni kampana olsada her nekadar arka lastik gevrek gibi olsada o artik bir Volkan Cimen motoru ve Kawa sana tesekkur etsinki motorun karizmasi simdi yerine geldi. DR de gecirdigimiz o romantik anlari Pat pat pata pata nidalariyla costurdugun yollari ve yolda kaldigimizo uzun seyehatleri ozlememek ne mumkun artik beraberce uzun yollarda ben korkmadan gaz acacagim sen nasil duracagini hesaplarken yuzumde gulumsemeyle senin yanmdam duramayarak gecislerini izleyecegim. Ah benim Cimenim volkanim catal karam cingenem. Artik alis sen hizini alamayanlardan oldun ve bunu hic unutma gazi sıkarken hep aklinda ya ben nasil olurda dururum olsun elbette benimle beraberken degil
Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.
Sevgiler
Ruzgar_Bey
" ruzgarini bol yapan adam "
Saygilar;
Hakan Altiparmak
Reklamlar
-
-
Hayirlisi Olsun Volkan,,kazasiz Belasiz...
Bu Arada Motor 45 Plaka???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
Sevgili Sevgili,
Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim
alabilecegi makinayi aldi. Her nekadar o bir kawa olsada her nekadar o bir 500cc olsada her nekadar arka freni kampana olsada her nekadar arka lastik gevrek gibi olsada o artik bir Volkan Cimen motoru ve Kawa sana tesekkur etsinki motorun karizmasi simdi yerine geldi. DR de gecirdigimiz o romantik anlari Pat pat pata pata nidalariyla costurdugun yollari ve yolda kaldigimizo uzun seyehatleri ozlememek ne mumkun artik beraberce uzun yollarda ben korkmadan gaz acacagim sen nasil duracagini hesaplarken yuzumde gulumsemeyle senin yanmdam duramayarak gecislerini izleyecegim. Ah benim Cimenim volkanim catal karam cingenem. Artik alis sen hizini alamayanlardan oldun ve bunu hic unutma gazi sıkarken hep aklinda ya ben nasil olurda dururum olsun elbette benimle beraberken degil
Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.
Sevgiler
Ruzgar_Bey
" ruzgarini bol yapan adam "
Rüzgarını bol yapan adam,
Her nekadar dışarıdan gözükmese de, ne kadar duygusal,ne kadar içten,ne kadar iyi niyetli,kadir kıymet bilen bir insan olduğunu işte bu yazdığın cümlelerden çıkardım.Ve o eski günleri ne çok özlediğini anladım;Kardeşim sen yeterki iste yeniden pata pata nidalarıyla yeri göğü inletelim,yine yollarda kalalım,eziyet çekelim ki paylaşımlarımız ve dostluğumuz artsın.
Kampanaymış,gevrek lastikmiş kawaymış bunlarla kafa yormayalım kanka,araçlarla değil amaçlarla uğraşalım,yarın bigün, Allah herkeze göstersin daha iyisi olur sen yine bi b.k bulursun zati iki çift laf söyliyecek.VE işte ben bunun için seni seviyorum ve sen bunun yüzden Hakansın...
speedygirl şule adlı üyeden alıntı
karizma arkadaşım beniiiiim motorun çok güzel yaaaaa. motorun neden bu kadar parlak ve güzel duruyorrr??? çünkü o artık senin ER5 in. şu eski avatarınıda değiştirmeyi unutma istersen
nazar değmesiiiiiiin
Şuşu yaa,ii güzel demişsinde ben bu avatarı çok seviyom yaa,bunu isteme benden
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
-
Yine yeni yeniden hayırlı olsun çaktırma bu iki oluyor Çok uygun almışsın, adına sevindim umarım kazasız ve keyifle kullanırsın.
-
MECİT adlı üyeden alıntı
Hayirlisi Olsun Volkan,,kazasiz Belasiz...
Bu Arada Motor 45 Plaka???
Teşekkür ederim Mecit,takipçi takibinde,yakında 35 olur hoş benim için çok da önemli değil.,gönüller bir olsun
Sellçuk adlı üyeden alıntı
Yine yeni yeniden hayırlı olsun çaktırma bu iki oluyor
Çok uygun almışsın, adına sevindim umarım kazasız ve keyifle kullanırsın.
Saol dostum,ii denk geldi
-
Moderatör (forrap)
Valla fotoğraflarda gördüm de gerçekten çok yakışmış.Oldukça temiz duruyor makinanda.Allah kaza bela vermesin tekrar...
Benimde aklımda olan bir makine er5,aslında aklımda olmasının en büyük sebebi hacim ve fiyatı tabi ki de...
Kısmet ne diyelim
Sen peşin mi aldın yoksa kredi felan çektin mi Volkan.
-
forrap adlı üyeden alıntı
Valla fotoğraflarda gördüm de gerçekten çok yakışmış.Oldukça temiz duruyor makinanda.Allah kaza bela vermesin tekrar...
Benimde aklımda olan bir makine er5,aslında aklımda olmasının en büyük sebebi hacim ve fiyatı tabi ki de...
Kısmet ne diyelim
Sen peşin mi aldın yoksa kredi felan çektin mi Volkan.
Yok be dostum dayandık krediye,borcum olsun kapımda istediğim makina dursun forrapçım...
-
-
hayırlı uğurlu kazasız sürüşler dilerim
-
forrap adlı üyeden alıntı
Aynı mantıktayım abi,inşallah bi kaç ay sonra aynı mantıkta olduğumu göreceksin
Bu konu hakkında seninle konuşalım bi ara
Banka ve faizler hakkında elbette ki bir araştırma yapmışsındır.
Aklın yolu bir ,ya aslında çok da kapsamlı bi araştırma yapmadım çünkü aşağı yukarı hepsi aynı faiz uyguluyo.Sen sadece ödeyebileceğin limiti ii ayarla ki depon da dolu kalsın...
-
-
Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
lodos adlı üyeden alıntı
VOLKAAAANNN...naptın kardeşimmm sen kendindemisinn...
turnayı bi tarafından vurmuşun yine
artık birazda asfaltta bin dimi ama motora, olm ya yüzünü göremiyoduk dağ taş...
in düze biraz işte böyle bak gezileri artık kaçırma seni hakan'a havale ederim ona göre çanakkaleyi ıskaladın bi daha olmasın
kazasız belasız nice yolculuklara kardeşim
Saol abi,işte bu yüzden Çanakkale kaçtı zaten umarım seneye hepberaber ordayız.
-
vayyyyy. karizma behhhh. ulen olmadı bir er5 imiz. hayırlı olsun canım kardeşim. çok sevindim. kutlamaya cağırırsın artık. eeee ne de olsa bir sözün vardı. şaka şaka. volkancığım umarım kazasız belasız kullanırsın. senin adına çok sevindim. artık bir tur atarız.
-
Hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermeden tekerini düz bastırsın
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
racing iski adlı üyeden alıntı
vayyyyy. karizma behhhh. ulen olmadı bir er5 imiz. hayırlı olsun canım kardeşim. çok sevindim. kutlamaya cağırırsın artık. eeee ne de olsa bir sözün vardı.
şaka şaka. volkancığım umarım kazasız belasız kullanırsın. senin adına çok sevindim. artık bir tur atarız.
Kutlamay çağırmaya gerek yok abi,sen ansızın karşıma çıkabilirsin İzmir de,bazen oluyosun ya hani haberimiz olmuyo Olur abi tur atmak ne kelime al senin olsun,R6 da benim
-
Volkancım Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. EEE bu kadar duaya bir tur attırırsın artık değilmi ?
Valla Şule telefon ettiğinde bana gelin pazar günü diyecektim sonradan aklıma geldi bizim başka yere yere sözümüz vardı. tam yola çıktık iki kilometre gitmeden 4 motorcu gördüm bize doğru gidiyordu, aha geldiler deyip geri döndüm ama motorcular menteşe doğru geçtiler. bende tekrar geri dönüp yoluma devam ettim . görüşmek üzere Volkancım tekrar hayırlı uğurlu olsun .
-
gureli adlı üyeden alıntı
Volkancım Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. EEE bu kadar duaya bir tur attırırsın artık değilmi ?
Valla Şule telefon ettiğinde bana gelin pazar günü diyecektim sonradan aklıma geldi bizim başka yere yere sözümüz vardı. tam yola çıktık iki kilometre gitmeden 4 motorcu gördüm bize doğru gidiyordu, aha geldiler deyip geri döndüm ama motorcular menteşe doğru geçtiler. bende tekrar geri dönüp yoluma devam ettim . görüşmek üzere Volkancım tekrar hayırlı uğurlu olsun .
abi seni aramasak unuttun bizi yahu nerelerdesin şu izmiri toparlayalım diye bi taraflarımız çatladı artık aaaaaaaaa hani karanlık oluyor diye gelemeiyorsun akşam toplantılarına ama arada bir ara bari bizi sesini duyalım. yada güzel havalarda semra ablamıda at arkaya gel izmire bak mangal yapıcaz sensiz olmaz abi yaaa
racing iski adlı üyeden alıntı
vayyyyy. karizma behhhh. ulen olmadı bir er5 imiz. hayırlı olsun canım kardeşim. çok sevindim. kutlamaya cağırırsın artık. eeee ne de olsa bir sözün vardı.
şaka şaka. volkancığım umarım kazasız belasız kullanırsın. senin adına çok sevindim. artık bir tur atarız.
vayyyy iskicim dönmüşsün dünyaya ne güzel hoşgeldin. yalnız izmire geldiğin haberlerini alıyoruz uğramıyorsun bozuluyoruz bak haaa ona göre. tamam vakit intikam vakti. bizde akhisara toplu bir gezi yapıp seni aramayalım bari
volkancimen adlı üyeden alıntı
Şuşu yaa,ii güzel demişsinde ben bu avatarı çok seviyom yaa,bunu isteme benden
tamam ya tamam ağlayıp durma kalsın avatarın böyleside güzel.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız olsun.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)