Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kankam Volkan Çimen yeni motorun hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    ruzgar_bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Sevgili Sevgili,

Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim alabilecegi makinayi aldi. Her nekadar o bir kawa olsada her nekadar o bir 500cc olsada her nekadar arka freni kampana olsada her nekadar arka lastik gevrek gibi olsada o artik bir Volkan Cimen motoru ve Kawa sana tesekkur etsinki motorun karizmasi simdi yerine geldi. DR de gecirdigimiz o romantik anlari Pat pat pata pata nidalariyla costurdugun yollari ve yolda kaldigimizo uzun seyehatleri ozlememek ne mumkun artik beraberce uzun yollarda ben korkmadan gaz acacagim sen nasil duracagini hesaplarken yuzumde gulumsemeyle senin yanmdam duramayarak gecislerini izleyecegim. Ah benim Cimenim volkanim catal karam cingenem. Artik alis sen hizini alamayanlardan oldun ve bunu hic unutma gazi sıkarken hep aklinda ya ben nasil olurda dururum olsun elbette benimle beraberken degil
    Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.

Sevgiler
    Ruzgar_Bey
    " ruzgarini bol yapan adam "
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı volkancimen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karizma arkadaşım beniiiiim motorun çok güzel yaaaaa. motorun neden bu kadar parlak ve güzel duruyorrr??? çünkü o artık senin ER5 in. şu eski avatarınıda değiştirmeyi unutma istersen
    nazar değmesiiiiiiin

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Hayirlisi Olsun Volkan,,kazasiz Belasiz...

Bu Arada Motor 45 Plaka???
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

volkancimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
    Alıntı ruzgar_bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Sevgili,

Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim alabilecegi makinayi aldi. Her nekadar o bir kawa olsada her nekadar o bir 500cc olsada her nekadar arka freni kampana olsada her nekadar arka lastik gevrek gibi olsada o artik bir Volkan Cimen motoru ve Kawa sana tesekkur etsinki motorun karizmasi simdi yerine geldi. DR de gecirdigimiz o romantik anlari Pat pat pata pata nidalariyla costurdugun yollari ve yolda kaldigimizo uzun seyehatleri ozlememek ne mumkun artik beraberce uzun yollarda ben korkmadan gaz acacagim sen nasil duracagini hesaplarken yuzumde gulumsemeyle senin yanmdam duramayarak gecislerini izleyecegim. Ah benim Cimenim volkanim catal karam cingenem. Artik alis sen hizini alamayanlardan oldun ve bunu hic unutma gazi sıkarken hep aklinda ya ben nasil olurda dururum olsun elbette benimle beraberken degil
    Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.

Sevgiler
    Ruzgar_Bey
    " ruzgarini bol yapan adam "
    Rüzgarını bol yapan adam,
    Her nekadar dışarıdan gözükmese de, ne kadar duygusal,ne kadar içten,ne kadar iyi niyetli,kadir kıymet bilen bir insan olduğunu işte bu yazdığın cümlelerden çıkardım.Ve o eski günleri ne çok özlediğini anladım;Kardeşim sen yeterki iste yeniden pata pata nidalarıyla yeri göğü inletelim,yine yollarda kalalım,eziyet çekelim ki paylaşımlarımız ve dostluğumuz artsın.
    Kampanaymış,gevrek lastikmiş kawaymış bunlarla kafa yormayalım kanka,araçlarla değil amaçlarla uğraşalım,yarın bigün, Allah herkeze göstersin daha iyisi olur sen yine bi b.k bulursun zati iki çift laf söyliyecek.VE işte ben bunun için seni seviyorum ve sen bunun yüzden Hakansın...

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karizma arkadaşım beniiiiim motorun çok güzel yaaaaa. motorun neden bu kadar parlak ve güzel duruyorrr??? çünkü o artık senin ER5 in. şu eski avatarınıda değiştirmeyi unutma istersen
    nazar değmesiiiiiiin
    Şuşu yaa,ii güzel demişsinde ben bu avatarı çok seviyom yaa,bunu isteme benden
    Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)

Yine yeni yeniden hayırlı olsun çaktırma bu iki oluyor Çok uygun almışsın, adına sevindim umarım kazasız ve keyifle kullanırsın.

Motosikleti
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirlisi Olsun Volkan,,kazasiz Belasiz...

Bu Arada Motor 45 Plaka???
    Teşekkür ederim Mecit,takipçi takibinde,yakında 35 olur hoş benim için çok da önemli değil.,gönüller bir olsun

Alıntı Sellçuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine yeni yeniden hayırlı olsun çaktırma bu iki oluyor Çok uygun almışsın, adına sevindim umarım kazasız ve keyifle kullanırsın.
    Saol dostum,ii denk geldi

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla fotoğraflarda gördüm de gerçekten çok yakışmış.Oldukça temiz duruyor makinanda.Allah kaza bela vermesin tekrar...

Benimde aklımda olan bir makine er5,aslında aklımda olmasının en büyük sebebi hacim ve fiyatı tabi ki de...
    Kısmet ne diyelim
    Sen peşin mi aldın yoksa kredi felan çektin mi Volkan.

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla fotoğraflarda gördüm de gerçekten çok yakışmış.Oldukça temiz duruyor makinanda.Allah kaza bela vermesin tekrar...

Benimde aklımda olan bir makine er5,aslında aklımda olmasının en büyük sebebi hacim ve fiyatı tabi ki de...
    Kısmet ne diyelim
    Sen peşin mi aldın yoksa kredi felan çektin mi Volkan.
    Yok be dostum dayandık krediye,borcum olsun kapımda istediğim makina dursun forrapçım...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı mantıktayım abi,inşallah bi kaç ay sonra aynı mantıkta olduğumu göreceksinBu konu hakkında seninle konuşalım bi araBanka ve faizler hakkında elbette ki bir araştırma yapmışsındır.

Motosikleti
    CBR 600 f
    hayırlı uğurlu kazasız sürüşler dilerim
    her zaman
    her yere

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı mantıktayım abi,inşallah bi kaç ay sonra aynı mantıkta olduğumu göreceksinBu konu hakkında seninle konuşalım bi araBanka ve faizler hakkında elbette ki bir araştırma yapmışsındır.
    Aklın yolu bir ,ya aslında çok da kapsamlı bi araştırma yapmadım çünkü aşağı yukarı hepsi aynı faiz uyguluyo.Sen sadece ödeyebileceğin limiti ii ayarla ki depon da dolu kalsın...

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    VOLKAAAANNN...naptın kardeşimmm sen kendindemisinn...turnayı bi tarafından vurmuşun yine artık birazda asfaltta bin dimi ama motora, olm ya yüzünü göremiyoduk dağ taş... in düze biraz işte böyle bak gezileri artık kaçırma seni hakan'a havale ederim ona göre çanakkaleyi ıskaladın bi daha olmasın

kazasız belasız nice yolculuklara kardeşim
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VOLKAAAANNN...naptın kardeşimmm sen kendindemisinn...turnayı bi tarafından vurmuşun yine artık birazda asfaltta bin dimi ama motora, olm ya yüzünü göremiyoduk dağ taş... in düze biraz işte böyle bak gezileri artık kaçırma seni hakan'a havale ederim ona göre çanakkaleyi ıskaladın bi daha olmasın

kazasız belasız nice yolculuklara kardeşim
    Saol abi,işte bu yüzden Çanakkale kaçtı zaten umarım seneye hepberaber ordayız.

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vayyyyy. karizma behhhh. ulen olmadı bir er5 imiz. hayırlı olsun canım kardeşim. çok sevindim. kutlamaya cağırırsın artık. eeee ne de olsa bir sözün vardı. şaka şaka. volkancığım umarım kazasız belasız kullanırsın. senin adına çok sevindim. artık bir tur atarız.

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermeden tekerini düz bastırsın
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyyyy. karizma behhhh. ulen olmadı bir er5 imiz. hayırlı olsun canım kardeşim. çok sevindim. kutlamaya cağırırsın artık. eeee ne de olsa bir sözün vardı. şaka şaka. volkancığım umarım kazasız belasız kullanırsın. senin adına çok sevindim. artık bir tur atarız.
    Kutlamay çağırmaya gerek yok abi,sen ansızın karşıma çıkabilirsin İzmir de,bazen oluyosun ya hani haberimiz olmuyo Olur abi tur atmak ne kelime al senin olsun,R6 da benim

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Volkancım Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. EEE bu kadar duaya bir tur attırırsın artık değilmi ?
    Valla Şule telefon ettiğinde bana gelin pazar günü diyecektim sonradan aklıma geldi bizim başka yere yere sözümüz vardı. tam yola çıktık iki kilometre gitmeden 4 motorcu gördüm bize doğru gidiyordu, aha geldiler deyip geri döndüm ama motorcular menteşe doğru geçtiler. bende tekrar geri dönüp yoluma devam ettim . görüşmek üzere Volkancım tekrar hayırlı uğurlu olsun .

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Volkancım Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. EEE bu kadar duaya bir tur attırırsın artık değilmi ?
    Valla Şule telefon ettiğinde bana gelin pazar günü diyecektim sonradan aklıma geldi bizim başka yere yere sözümüz vardı. tam yola çıktık iki kilometre gitmeden 4 motorcu gördüm bize doğru gidiyordu, aha geldiler deyip geri döndüm ama motorcular menteşe doğru geçtiler. bende tekrar geri dönüp yoluma devam ettim . görüşmek üzere Volkancım tekrar hayırlı uğurlu olsun .
    abi seni aramasak unuttun bizi yahu nerelerdesin şu izmiri toparlayalım diye bi taraflarımız çatladı artık aaaaaaaaa hani karanlık oluyor diye gelemeiyorsun akşam toplantılarına ama arada bir ara bari bizi sesini duyalım. yada güzel havalarda semra ablamıda at arkaya gel izmire bak mangal yapıcaz sensiz olmaz abi yaaa

Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyyy iskicim dönmüşsün dünyaya ne güzel hoşgeldin. yalnız izmire geldiğin haberlerini alıyoruz uğramıyorsun bozuluyoruz bak haaa ona göre. tamam vakit intikam vakti. bizde akhisara toplu bir gezi yapıp seni aramayalım bari

Alıntı volkancimen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuşu yaa,ii güzel demişsinde ben bu avatarı çok seviyom yaa,bunu isteme benden
    tamam ya tamam ağlayıp durma kalsın avatarın böyleside güzel.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Hayırlı olsun, kazasız belasız olsun.
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)