Vay be gerçekten sevindimVolkan la motosiklet modelleri üzerine konuşmuştuk.Hayırlı uğurlu olsun Volkan,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Vay be gerçekten sevindimVolkan la motosiklet modelleri üzerine konuşmuştuk.Hayırlı uğurlu olsun Volkan,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Güle güle bin...Güzel motor almışsın............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
volkan yeni motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
resimler nerde volkancım olduk meraktan bak
İlk önce bu güzel jestinden dolayı Şuşuya teşekkür ederim,canım arkadaşım benim.Herkeze çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,herkez gönlünde yatan aslanı alır umarım.İnanın daha foto çekemedim.en kısa zamanda sizlerle paylaşmak isterim tabiki.Birkez daha herkeze teşekkürler...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
hayırlı olsun Volki Hoca...kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Volkan hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler diliyorum
...Sergerdan...
Volkan'cığım hayırlı olsun.
Cici bici birşey almışsın ayna gibi parlıyor.
Abicim krosçuyu bozar böyle parıldak marıldak şeyler.
Sakın eski motorunu elinden çıkarma.
Biliyorsun o bir 'DR'. Her hastaya lazım bişey.
A blessing with the hands
kardeşim volkan yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah.haftaya izmirdeyim yakındanda görürüm.kutlayalım yeni motorunu.
motorun resimlerini yazdıktan sonra gördüm.çok süpermiş yahu sende yanında çok şık olmuşun.yakışmış sana.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Yok arkadaş siyah ER 5 en yakışıklı 500 Cc bunu bir kez daha anladım resimleri görünce.Bir de modelini,Km'sini ve kaça aldığını da bi şeettiriversen iyi olur Volkan abi.Üzerine bir de ilk izlenimlerini eklersen tadından yenmez...
Garacava bu makina 2005 model,8500 km. de.Aslına bakarsan baya uyguna geldi,arkadaş vasıtasıyla 6850 ytl.
Benim için tek dezavantajı bu alet zor duruyor ya da ben daha pek hakim değilim.Bilindiği üzere arka fren kampana olması ve arka lastiğin küçük olması(CBF 500'e göre) en büyük handikapı.Onun dışında çok rahat bi makina sürüş çok keyifli ve çok çabuk hızlanabiliyor.
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
gerçekten motor parlıyor. er-5 üretimde olsa 0'mı aldın diye sorcaktım
güzel motor güle güle kullan kazasız belasız ve cezasız sürüşler...
Yok abi bence ER 5'in arka freninin kampana olması pek sorun değil.Malum bu tür motosikletlerin asıl durdurma gücü büyük bir oranla ön frene düşüyor.Arka frene az fazla asıldığın anda hemen kilitleniyor ve kaymaya başlıyor.Onun için benim kanımca arka frenin disk ya da kampana olması pek sorun değil ER 5 için.Disk+ABS olsa diyeceğim yok tabiki.
ER 5 ile 2 kişi yaklaşık 150 Km süratle giderken (daha önce CBF 250 ile düz yolda geçilirdim hep bazı arabalara ve ER 5'e binince,yol düz ve boş olunca,yanıma gelen bir Uno sürücüsü de kendisini yolların efendisi zannedip üzerimize sürünce ufak bir kapışma söz konusu olmuştu...)acil durmam gerekmişti ve çoğu kişinin dediğinin aksine ER 5'in frenleri gayet başarılı olmuştu.
Bir de dikkat ettim ER 5 şehir içinde kullanıma CBF 250'den daha yatkın gibi sanki.CBF 250 rölantide yüksek çalışıyor.ER 5 çok ama çok sakin.ER 5'in bence tek handikapı orjinal egzostu ile500 Cc'den çıkması beklenen sesin çok altında bir ses çıkarması ve yumuşak ön amortisörlerinin yüksek hızlarda insana güven vermemesi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)