2 gün önce ilk defa scooter kullandım cok mutluyum tahmin ettiğimden cok daha güzelmis dönuslerde hafiften yatırdım fln
20-25dk sürdü sadece ama yine de muhtesemdi..
cook mutlu oldum
2 gün önce ilk defa scooter kullandım cok mutluyum tahmin ettiğimden cok daha güzelmis dönuslerde hafiften yatırdım fln
20-25dk sürdü sadece ama yine de muhtesemdi..
cook mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
ehehe aman allahım ne güsel
sdc scooter die kücümsemyn
ilkti benm icin
günün birinde DAKAR ins..
dilerim devamında haaylindeki makinayı da kullanırsın.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hımm..anlattığın şeylere göre teşhisim; motovirüs kapmışsın cansu.malesef insanın kanına girdiği andan itibaren vücuda yerleşen ve hiçbir zamanda kandan temizlenemeyen bir virüstür.ancak semptomları ortadan kaldırıcı tedavi yapılabilir,bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
valla bu arkadaşı geçenlerde kutlamıştım özelden yaşına göre olan moto sevdasından bide tabiiki bu motorum endruo olması zaten ayrı bi güzeelik die düşünüorum gelelim ilk sürüş deneyimine daha ilk deneyiminde bile motoru yatırmaktan çekinmediğine göre sana söylenecek pek bişey yok sanırım ....ilerlemeye devam et mt olarak başarılar dilioruz sana :D
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
ay ay ay ayyyyy ne de mutLuu olmuşşş... inşşş kendi enduronLaaa da dolaşırsın bi gün
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Tebrikler öğrendin demek , ama 2 gün sonra sakın kendine motosiklet kullanmayı öğrendim deme sonra ilk kazanı yaparsın allah göstermesin , hep dikkat her zaman dikkat
rüzgarı ve özgürlüğü yakalamak yeter
dikkat bağımlılık yapar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hayırlı olsun hayalindeki motora da kavuşursun umarım.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hocam yanlışın var, zamanı artırmakla birlikte dozajın da yükselmesi gerekiyor (sürekli cc artırımı yapmak istiyor insan)
Kessinlikkle , bunu ayrıca denemelisin c@nsu, ikisinin ne kadar farklı duygular olduğunu göreceksin. E güzel bir başlangıç olmuş yine de... Yollarda görüşmek dileğiyle..
...Sergerdan...
vitesliyi gercekten ogrenmek istiyorum ama daha babamın scooter kullandıgımdan bile haberi yok
herkese cook tesekkurler
Ay canım benim, umarım bir gün sahibi de olursun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
helal olsun sana enduro bana r1 olsun. inş...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)