Erken emeklilik sanirim, neden bu kadar erken ??sabir etseydin daha kaliteli bir model ile jubile yapardin
Erken emeklilik sanirim, neden bu kadar erken ??sabir etseydin daha kaliteli bir model ile jubile yapardin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
abi yazık adama yaw şimdiden öldürdünüz adamı huahah zaten bu yazıları okuyunca direk vazgeçicektir
tertiiiiiiip nbr yawww bende bu yaz gıdıom eskere.......valla benım gönlumdede eskerden gelınce bıtene 2.el zx6r almak var....egerkı eskerden sag saglım gelırsem ne yapıp edıp bıtene zx6r alıcam......
ehlıyetin hayrılı olsun.......................bende gecen sene nısanda almıstım.....
abicim bence nasil istiyosan oyle bende cok dinledim ama sitedeki cogu arkadasin ehliyeti bile yok
bizler once ehliyet sonra mootr diyenlerdeniz ama su sitede 600luk kullananlarin cogunun ehliyeti yok
imzam yok parmak bassam olurmu
abicim benim alacağım makine 100 beygir olmayacak en azından
allah almayi degil kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
abıcım eskerden gelınce dedıysem yanı gelecem 1-2 sene gs500ü kovalayacam ondan sonra 600 luk alıcam.....1-2 senede hemn many bırıkmıs olur hemde bana tecrube olmus olur...
ilk makınem 350 gara cava
ikinci makınem 125 ramzey(üstüne bıle bınemeden sattım)
üçüncü makıne gs500............arkası yarınnnnnnnnn
Bende kaykaydan sonra Rossi' nin Moto GP motoruna bineceğim. Ehliyetimi de aldım. Hangi lastiği kullanmalıyım
Espiri bir yana. Ehliyetin hayırlı olsun.
Her sene büyük motorla başlayacağım muhabbeti olur. (arkadaşın tecrübesini bilmiyoruz tabi)
yüz kişi ufaktan başla yavaş yavaş büyült der, aradan 2-3 kendini bilmez çıkar ben hayabusayla başladım bişey olmaz der. Kişi 2-3 kişiye inanır.
Şimdiye kadar 600rr alıcam diyip forum sayesinde vazgeçen görmedim. gidip yine kendi bildiklerini yapıyorlar.
madem ne soruyonuz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
nereye gidecen ki o motorla çok yakar verdiğin paranın üzerine otursan daha rahat edersin (yanlış anlama) motor parasına göre rahatsız ama hıza bişey diyemem
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Arkadaşım almak istediğin motor benimde hayalimdeki motor
Ancak arkadaşlarında dediği gibi önce deneyim
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
kardeşim sen bu uyarı mahiyetinde t. geçmeleri ciddiye alma paşa gönlün ne istiyorsa git al çak ve bünyeni rahatlat...
hayatta kalman umuduyla
bende a2 mi 2006 yazında aldım artık polisten kaçmıyorum ama artık kimse de kovalamıyo aldık ya bi allahın kulu durdurmuyo
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
yalan yalan.....gs 500 e bındım abıcım..hatta bay bı korktum yaw...ne hızlı gıdıo meret..kalkarken patınajla kalkıo yaw...yanı okadar gaz verırsen kalkar tabı....acıcıkta ön frenı sıkıp lastık yaktım yaaaaaaaaaa.....sen üstünü başını yırtttttttt..............elın oglu malı göturuo.....tab ı lastık yaktım ama yanında baska seylerı yakmısım........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)