Sevgili edaaa..aramıza hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun..
Şahinbirinci ile bir ömür boyu mutluluklar... Resimde çok güzel görünüyorsunuz..Allah nazardan saklasın..
Sevgili edaaa..aramıza hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun..
Şahinbirinci ile bir ömür boyu mutluluklar... Resimde çok güzel görünüyorsunuz..Allah nazardan saklasın..
allah bı yastıkta gocatsın....yada bı motordaaa
Asker ocağında hafif bir tebessüm ile okudum.Karşılıklı saygıyla bitti uzun zaman önce....Çok zaman geçmiş konuyu açalı.Vay bee yaşlanıyorum sanırım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun şimdiki hayatında başarılar...
Hasan..
hehe doğru askerlikte bitti sayılır kaldı 50 gün...gerçekten yeni bir hayat...bu sefer daha sıkı tutunmak lazım daha yapacak çok uzun yollar ve gezilecek yerler var
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
bu konu metehan atılmadan açılmış.ortada gene sağlam bir hort var ya.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
"vurdun mu tokadı inleteceksin avradı,erkek olcan erkek..."
derlerdi o zamanlar(MS:1980-1990 filan)
kız arkadaşını tokatlayanların hava yaptığı hırt bir dünyada eğitim ile ne kadar değişebileceğimizi tahlil safhasındaydık henüz
gurur bir insanda,bi eşşeklerde vardı ençok,
Hangi cins idik bilemedik
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)